Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
szó szerint divat-fixie
YouTube - ‪Bike by Justin Anderson‬‏

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
járt ma valaki a hortobágyon?:D:D:D
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Milyen idióta módon van kikötve ez a Capriolo!!!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

No mi felugrunk borér´!

Mink is indulunk nyóckor! Mire odaérek, ki legyen kérve a fröccs! :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Bruhahahha, pedig tisztelt fõnököd és Kiki tegnap már temette õket :) Nagyon nagyok voltak, maximális gratuláció nekik! Érdemes megnézni, hogy Zsoci Wildhaber bácsitól kapott mindössze 8 percet. Na AZ nagyon nem szar!

Akkor ezek szerint Mordor a magyar Alpe d´Huez. :) Gratuláció!

No mi felugrunk borér´!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Halkan jegyzem meg, hogy kis hazánkban õk az elsõk, akik kvalifikálták magukat a fõ futamra! Eddig még soha senki nem jutott be.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Sose azt nézd, mit hallasz. Csak azt figyeld, ki mondja.:D

Megrakjukbazzeg!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Megások ha jól hallom, 3-an továbbjutottak a versenyre!: Zsoci, Lecsó, és Lackó. Lehet drukkolni nekik-is.

Bruhahahha, pedig tisztelt fõnököd és Kiki tegnap már temette õket :) Nagyon nagyok voltak, maximális gratuláció nekik! Érdemes megnézni, hogy Zsoci Wildhaber bácsitól kapott mindössze 8 percet. Na AZ nagyon nem szar!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Bocs a dupláért. Mega idõket találtam. http://www.avalanche...tos/pdf/686.pdf

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Megások ha jól hallom, 3-an továbbjutottak a versenyre!: Zsoci, Lecsó, és Lackó. Lehet drukkolni nekik-is.

Durci: Csepel hajtókarja Csipisznek van eladó. A színe kék, az állapota originál. Az ára 12k. Ebben benne van a komplett Teta szett, tehát: karok, tányér, csavarok. Csapágyazás nincsen benne. 103-as kell hozzá.

BÉNYERAGMEG!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Keresd akkor Buchut,de ne itt...

Röfi,én ezt tudtam hogy ez egy reklámfilm,nekem is leesett hidd el ;)

Megásokat meg semmi baj nem érheti,hisz velük van kishazánk legnagyobb Mega szakértõje is :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

durci

durci

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Szia Mindenki!

Eladó hajtómû után érdeklõdnék, 42 fogassal, jóféle hajtókarral (165/170 mm), jó csapágyazással, kedvezõ áron e!!

Buchu említette a SW alleycaten hogy neki akad Csepel, esetleg ha megírná hogy mi a Zára?!

köszi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
tudom, hogy nem helyes nyelvtanilag a mondat, de "ezt nem vagyok képes elhinni!"
Feltöltött kép

én is láttam ilyet a teszkónál, nõi keró volt, meg akartam várni, és megkérni, hogy magyarázza már meg, de 10 percnél elfogyott a türelmem. (ez a kép is debreceni)

KÉSZ

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Jucus: Jobbulást neked! Nyugi, nem fogsz tajigára kerülni, hiába esik le az állad. :D

Zotya: Soma tudja mirõl van szó. ;)

Istvan Mogyorosi üzenete a Facebokról:
Szombat reggelre a Drótszamárra van egy szabad hely, bicajnak is az autóban. Indulás 8h-kor, érkezés este valamikor. A 13h-i rajt és a hõségriadó fura kombinációja teheti érdekessé a holnapi programot.

Nekem szóltok és beszélek vele, ha valakinek kell még hely. ;)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Abban biztos lehetsz, hogy szombat este még kibaszok veled valahogy >:-]

Egyébiránt van, Juci nem tud tekerni. Mint utólag kiderült az ambuláns szájsebész nekiugrott a szájának röntgen és minden egyéb vizsgálat nélkül, így sikerül eltörnie az állkapcsát. Ez már csak a klinikán derült ki.

Ez nagyon durva! Mihamarabbi felépülést kívánok!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Nem köll, már elkértük a kocsit, így olyan korán se kell indulni, ami Rittynek pluszban jó, mert 23:00-ig min. gályázni fog! Ráadásul így tudjuk vinni az õ cangáját is és mivel Õ vezet.... na ebbe bele se merek gondolni:-DDDDDDDDDD

akkor inni kell odafele, mese nincs

ez olyan, mint a vonat, vagy nekem a pálya télen, akkor mindig tõteni kell!

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Egyébiránt van, Juci nem tud tekerni. Mint utólag kiderült az ambuláns szájsebész nekiugrott a szájának röntgen és minden egyéb vizsgálat nélkül, így sikerül eltörnie az állkapcsát. Ez már csak a klinikán derült ki.

"Jól vagyok, nem akarok a tajigára kerülni" :D

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Nem köll, már elkértük a kocsit, így olyan korán se kell indulni, ami Rittynek pluszban jó, mert 23:00-ig min. gályázni fog! Ráadásul így tudjuk vinni az õ cangáját is és mivel Õ vezet.... na ebbe bele se merek gondolni:-DDDDDDDDDD

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Hozol egy páleszt és iszunk egyet a nagy ijedtségre;-) Azt mondjad, inkább, hogy mindened meglett e?! Jucinak meg persze jobbulást... azért remélem még inni tud;-)

Meglett minden szerencsére. Ezután kb. 50x fogok figyelni a dolgaimra :) Akkor vigyem a lomodat, vagy ne?:)

Inni nem tud alkoholt. Enni is csak pépeset, meg levest. Az orvostudomány csodákra képes! Csakúgy, mint az építõipar...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Abban biztos lehetsz, hogy szombat este még kibaszok veled valahogy >:-]

Hozol egy páleszt és iszunk egyet a nagy ijedtségre;-) Azt mondjad, inkább, hogy mindened meglett e?! Jucinak meg persze jobbulást... azért remélem még inni tud;-)