2006-os Corratec kerók már fent vannak a cég oldalán. Bejönnek, csak a végérõl levehetnének egy 0-t.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2006. február 02. - 17:10
Írta 2006. február 02. - 16:23
Napot Mindenkinek!
Már nekem is van!
zzyzx cuccokról tudtok valamit?
Már nekem is van!
zzyzx cuccokról tudtok valamit?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. február 02. - 14:19
Írta 2006. február 02. - 11:35
Karcsit ha látja valaki tutira nem téveszti össze senkivel!
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2006. február 02. - 08:51
Írta 2006. február 01. - 22:06
Írta 2006. január 31. - 18:09
Írta 2006. január 31. - 14:16
Holnap (ha minden igaz) lesz bikemag, már Barnánál is lehet kapni a nyugatin.
Írta 2006. január 31. - 13:07
Én is hallottam már kutya elleni sprérõl. de szerintem erre a célra a sima borsspré is megteszi. A kutyák nem szeretik az erõs sagokat.
De hallottam ultrahangos riasztóról is. Valami olyan frekvencián ad ki hangot, amit az emberi fül nem észlel, de a kutyák megõrülnek tõlle. (állítólag)
De hallottam ultrahangos riasztóról is. Valami olyan frekvencián ad ki hangot, amit az emberi fül nem észlel, de a kutyák megõrülnek tõlle. (állítólag)
Just for fun.
Írta 2006. január 30. - 19:53
Én is ugyanígy teszek, gyorsan pörgetek a kutya meg max beleharap a pedálba.
Szerintem az a legjobb ha tartom a tempóm és rá se hederítek a kutyára.
Az esetek 90%-ban a kutya is igy tesz, de ha parázok akkor rögtön kifigyeli és támad.
Már hallottam olyan debreceni útisról akinek a 16 küllõs kerekébe szaladt bele a kutya, el is szakadt néhány küllõ és a váz is eltört.
Das Pech!
Szerintem az a legjobb ha tartom a tempóm és rá se hederítek a kutyára.
Az esetek 90%-ban a kutya is igy tesz, de ha parázok akkor rögtön kifigyeli és támad.
Már hallottam olyan debreceni útisról akinek a 16 küllõs kerekébe szaladt bele a kutya, el is szakadt néhány küllõ és a váz is eltört.
Das Pech!
Írta 2006. január 30. - 19:45
Én a pedált használom a kutyák ellen. Eddig hatásos volt. Jól bele kell taposni! Ennyi! Nincs itt trükkösködés!
Írta 2006. január 30. - 19:19
A kutyák ellen talán valami gáz-spré lenne a legjobb.
De eddig ez igy nem merült fel bennem.
lehet hogy csak poénból írtad, de van kutyák ellene spray!
Írta 2006. január 30. - 19:14
Kellene olyan pumpát gyártani amiben CO2 helyett könnygáz lenne.
Használhatnánk kutya és még sok más:D ellen is , meg persze defekt estén is jó lenne, fõleg ha akkor jönnek a kutyák.
Használhatnánk kutya és még sok más:D ellen is , meg persze defekt estén is jó lenne, fõleg ha akkor jönnek a kutyák.
Írta 2006. január 30. - 18:00
A kutyák ellen talán valami gáz-spré lenne a legjobb.
Írta 2006. január 30. - 13:35
Üdv. Mindenkinek!
Korábban a forumon olvastam, hogy Martinka-Hármashegy között
20 kutya harap, persze tábla nélkül.
Kb. 2 hete jártam arra, s tanusíthatom, hogy nem harapnak, még nem.
Errõl a gazdáik is gondoskodnak, direkt nem vezettek be áramot a tanyára
hogy nehogy felingerelje a kutyákat az áram lehetséges jelenléte.
Az állandó ingerküszöböt egy hajléktalankinézetû csikós biztosította, ezt a hófehér lovuk körpályára való kényszerítésével érte el, ami a kutyák
igen hangos tetszését váltotta ki. A csikós nagy zseni lehet, mert így
a kutyák nem a vékony müanyag porázukkal és velem, hanem a lóval voltak
elfoglalva. Vagy esetleg sejtették, hogy mi következik (következhet) a show után...
Viszont jelenteném, hogy a Haláp környékén a malacok még mindíg szabadon vannak, és támadnak.
Ti kutyák ellen hogyan védekeztek ?
Gondolom nem macskával.
Korábban a forumon olvastam, hogy Martinka-Hármashegy között
20 kutya harap, persze tábla nélkül.
Kb. 2 hete jártam arra, s tanusíthatom, hogy nem harapnak, még nem.
Errõl a gazdáik is gondoskodnak, direkt nem vezettek be áramot a tanyára
hogy nehogy felingerelje a kutyákat az áram lehetséges jelenléte.
Az állandó ingerküszöböt egy hajléktalankinézetû csikós biztosította, ezt a hófehér lovuk körpályára való kényszerítésével érte el, ami a kutyák
igen hangos tetszését váltotta ki. A csikós nagy zseni lehet, mert így
a kutyák nem a vékony müanyag porázukkal és velem, hanem a lóval voltak
elfoglalva. Vagy esetleg sejtették, hogy mi következik (következhet) a show után...
Viszont jelenteném, hogy a Haláp környékén a malacok még mindíg szabadon vannak, és támadnak.
Ti kutyák ellen hogyan védekeztek ?
Gondolom nem macskával.
Írta 2006. január 30. - 12:16
Arra a gázdudás bandára gondoltok, akik télen fekete símaszkban (mint amilyen a betörõkön is van ) császkálnak a városban? Azok közül 1-2-õt ismerek régebbrõl. Csak a szájuk nagy + azt hiszik vagányak. De különösebb veszélyt nem jelentenek a társadalomra (de jó szó így a választások közeledtével amit már elõre utálok ). Az mondjuk más dolog, hogy ha balhéra kerülne a sor szerintem nem bírnák sokáig. Karcsi + egy két feldhödött szülõ (a gyerekek gézolása miatt), és hanyat homlok menekülne mindegyik
Just for fun.
Írta 2006. január 27. - 21:16
Konkrétan még nincs rajta. Az X.9 váltó az asztalomon van a dobozban, az X.0 pedig februárban fog megérkezni ha minden jól megy, de szezonra már meglesz.
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. január 27. - 20:26
Nitro: Mióta van X.0 és X.9 a bringádon?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. január 27. - 19:26
Napot Mindenkinek!
Most futottunk be Murauból. Marha jó volt, a kis faluban volt egy komplett KTM kereskedés, egyik nap fél órát vártak rám, mert a kerókat nézegettem:) Nagyon szépek és árban az itthoniak alatt vannak.
Szabi, grat a cipõhöz!
Most futottunk be Murauból. Marha jó volt, a kis faluban volt egy komplett KTM kereskedés, egyik nap fél órát vártak rám, mert a kerókat nézegettem:) Nagyon szépek és árban az itthoniak alatt vannak.
Szabi, grat a cipõhöz!
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. január 27. - 17:16
Kipróbáltam!
Nagyon király!
Nemcsak gyorsabb hanem kényelmesebb is mint a platform.
A belépes és a kilépés egyszerû és könnyû.Nem gondoltam hogy ennyire tetszeni fog.
Az a cipõ tette fel a pontot az 'i'-re, meg persze a Mythos XC II., az új szarvam, meg hogy kicseréltem 90mm-rõ 110 mm-re a stucnim, meg meg....
Tavasszal egy fékpofacsere, és már hajthatom is vígan az paripám.
Ami pedig elkopik azt majd fokozatosan jobbra cserélem(hátsókerék).
Igazi élmény elõre elkölteni a ballagási pénzem! Már alig várom a tavaszt hogy tekerhessek!
Nagyon király!
Nemcsak gyorsabb hanem kényelmesebb is mint a platform.
A belépes és a kilépés egyszerû és könnyû.Nem gondoltam hogy ennyire tetszeni fog.
Az a cipõ tette fel a pontot az 'i'-re, meg persze a Mythos XC II., az új szarvam, meg hogy kicseréltem 90mm-rõ 110 mm-re a stucnim, meg meg....
Tavasszal egy fékpofacsere, és már hajthatom is vígan az paripám.
Ami pedig elkopik azt majd fokozatosan jobbra cserélem(hátsókerék).
Igazi élmény elõre elkölteni a ballagási pénzem! Már alig várom a tavaszt hogy tekerhessek!