Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Halihó

Nõjjél még egy kicsit...135-ös van :)
Kerótartó sínt nem hozom el,Röfi adott,de attól sörözhetünk még ;)

Például Hegyközszentmiklóson szerdán, vagy csütörtökön?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Nõjjél még egy kicsit...135-ös van :)
Kerótartó sínt nem hozom el,Röfi adott,de attól sörözhetünk még ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ki az aki jól el van eresztve 100-as, hagyományos befogós stucnikból?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sütöttek és elõtte fõztek is. :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Erre a hétvégére 10, azaz tíz pontot adok.

Pedig nem is fõztek;-) Tényleg jó volt, kalandos, fröccsös.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én vasárnap mentem egy százast egy banán egy kókuszrúd+2 gömb fagyi,és 3 kulacs víz fogyott!:)
Soma!
Nem semmi ami most itt megy...:www.velo.hu

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Hõségrekord, ugyan már!:D
Két kulacsot vittem a maratonra, az Isostar elfogyott, a másik, a "hûtõvíz" fele megmaradt.

A szombati túrámon nálam is csak 2 kulacs volt, emiatt 10h után már óránként kellett kocsmáznom frissítõért, persze hiába lett volna több kulacs, a sört dobozban adják és az csak hidegen jó. 11 óra alatt elfogyott cirka 10 lityi folyadék és a 271 km-es út végére értem, a hõmérõ ekkor árnyékban 38°C-ot mutatott.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Bénye remek volt! :):)

Tour de France: a helyi gazdák tisztelegnek a versenyzõk elõtt - mekkora ötlet
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Nem csalódtam bennetek :D

A Touron is hullanak az emberek,bár õk nem a piától.
Nem lehet mondani,hogy unalmas verseny.

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Achmed the Dead Terrorist:

Feltöltött kép

:D:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Halihó

Alkeszek hogy élték túl Bényét? :D

Egyszerûen. Amikor úgy gondoltuk elég lesz, befejeztük és lefeküdtünk aludni :D :D
Beszámoló, képekkel, Csipisz tollából. Képek még lesznek, és videó is van fent a bronzmeccsrõl a Skidmarkon.
Erre a hétvégére 10, azaz tíz pontot adok.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Alkeszek hogy élték túl Bényét? :D

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nincs messze Svittõl a szállás. Augusztusra nincs programom, eddig azt mondom mehet, már csak lecsó kérdése.

Bénye nagyon jó volt!!!

Kúl! Akkor pontosítunk addig!

Távok kicsit érdekesek. A 2011-es plakáton 35, 61 és 80 km. van, míg a 2011-es trasy-k 43, 71 és 101 km. Hogy is van ez?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nincs messze Svittõl a szállás. Augusztusra nincs programom, eddig azt mondom mehet, már csak lecsó kérdése.

Bénye nagyon jó volt!!!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Hali! Beteszem ide is mert szerettek Szloviban versenyezni, mi már két évben voltunk kint szeretjük! HORAL 2011 tracks

Jól hangzik! Röfi, titeket érdekel ez? A Nová Lesná-i szállástól nem messze lenne! :-]

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Hali! Beteszem ide is mert szerettek Szloviban versenyezni, mi már két évben voltunk kint szeretjük! HORAL 2011 tracks

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
egy hibát viszont felfedeztem...tegnap még eggyel elõrébb voltam az eredménylistán....:(
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

Voltam, jó kis verseny volt. Sajnos mindjárt az elején egy 5-7 fõs dögsoron ragadtam és mire észbe kaptam, az elmenés már 2 percre volt. Amikor szétszedtem a sort - mert végig lógtak - már nem tudtam felmenni rájuk, így lett a végén 13 perc hátrány az elsõhöz.Ez van. Nem vettem komolyan ezt a bulit, az volt a baj. Mester kategória amúgy sem volt, csak nyílt.

Nekem azt mondták ott, hogy húúú meleg lesz, én meg azt mondtam, hogy az homokost jelent :D, mert szerintem nem volt az, csak egy átlagos. 10-12 órát is ki kell bírni ilyenkor. Hõségrekord, ugyan már!:D
Két kulacsot vittem a maratonra, az Isostar elfogyott, a másik, a "hûtõvíz" fele megmaradt. A büfében bezzeg volt egybõl 2 korsó alapanyag, majd még kettõ (+ 1 jó gyenge gulyásleves ezer Ft.-ért)
Péter Attila feszt ott riogatta a népet, h minimum 3-4 kulacs kell (és azt hová rakod föl egy mtb-n?)
Marhaság! A célba érkezõk meg ott fetrengtek a lovaspályán, mint a hõsi halottak (Az ilyen gyerekeket taszították le a Taigetoszról, már bocs).

De a verseny jó volt!:)

álatámasztom:D bár verseny közben bennem vagy 3x felmerült, hogy már megint mit keresek én itt:D:D...(természetesen vizes kulacsot nem vittem mert "kemény vagyok":D:D:D:D)annak viszont örültem h végre 1-2 komoly arc is megjelent...évrõl évre fejlõdik a rendezvény és a pálya sem rossz
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nem futottál?

voltam ma arra, de nem láttam be Mátáig:)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

járt ma valaki a hortobágyon?:D:D:D

Voltam, jó kis verseny volt. Sajnos mindjárt az elején egy 5-7 fõs dögsoron ragadtam és mire észbe kaptam, az elmenés már 2 percre volt. Amikor szétszedtem a sort - mert végig lógtak - már nem tudtam felmenni rájuk, így lett a végén 13 perc hátrány az elsõhöz.Ez van. Nem vettem komolyan ezt a bulit, az volt a baj. Mester kategória amúgy sem volt, csak nyílt.

Nekem azt mondták ott, hogy húúú meleg lesz, én meg azt mondtam, hogy az homokost jelent :D, mert szerintem nem volt az, csak egy átlagos. 10-12 órát is ki kell bírni ilyenkor. Hõségrekord, ugyan már!:D
Két kulacsot vittem a maratonra, az Isostar elfogyott, a másik, a "hûtõvíz" fele megmaradt. A büfében bezzeg volt egybõl 2 korsó alapanyag, majd még kettõ (+ 1 jó gyenge gulyásleves ezer Ft.-ért)
Péter Attila feszt ott riogatta a népet, h minimum 3-4 kulacs kell (és azt hová rakod föl egy mtb-n?)
Marhaság! A célba érkezõk meg ott fetrengtek a lovaspályán, mint a hõsi halottak (Az ilyen gyerekeket taszították le a Taigetoszról, már bocs).

De a verseny jó volt!:)
Twelve times ironman