Halihó
Nõjjél még egy kicsit...135-ös van
Kerótartó sínt nem hozom el,Röfi adott,de attól sörözhetünk még
Például Hegyközszentmiklóson szerdán, vagy csütörtökön?
Halihó
Nõjjél még egy kicsit...135-ös van
Kerótartó sínt nem hozom el,Röfi adott,de attól sörözhetünk még
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Erre a hétvégére 10, azaz tíz pontot adok.
Hõségrekord, ugyan már!
Két kulacsot vittem a maratonra, az Isostar elfogyott, a másik, a "hûtõvíz" fele megmaradt.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Halihó
Alkeszek hogy élték túl Bényét?
Nincs messze Svittõl a szállás. Augusztusra nincs programom, eddig azt mondom mehet, már csak lecsó kérdése.
Bénye nagyon jó volt!!!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Hali! Beteszem ide is mert szerettek Szloviban versenyezni, mi már két évben voltunk kint szeretjük! HORAL 2011 tracks
Voltam, jó kis verseny volt. Sajnos mindjárt az elején egy 5-7 fõs dögsoron ragadtam és mire észbe kaptam, az elmenés már 2 percre volt. Amikor szétszedtem a sort - mert végig lógtak - már nem tudtam felmenni rájuk, így lett a végén 13 perc hátrány az elsõhöz.Ez van. Nem vettem komolyan ezt a bulit, az volt a baj. Mester kategória amúgy sem volt, csak nyílt.
Nekem azt mondták ott, hogy húúú meleg lesz, én meg azt mondtam, hogy az homokost jelent, mert szerintem nem volt az, csak egy átlagos. 10-12 órát is ki kell bírni ilyenkor. Hõségrekord, ugyan már!
Két kulacsot vittem a maratonra, az Isostar elfogyott, a másik, a "hûtõvíz" fele megmaradt. A büfében bezzeg volt egybõl 2 korsó alapanyag, majd még kettõ (+ 1 jó gyenge gulyásleves ezer Ft.-ért)
Péter Attila feszt ott riogatta a népet, h minimum 3-4 kulacs kell (és azt hová rakod föl egy mtb-n?)
Marhaság! A célba érkezõk meg ott fetrengtek a lovaspályán, mint a hõsi halottak (Az ilyen gyerekeket taszították le a Taigetoszról, már bocs).
De a verseny jó volt!
járt ma valaki a hortobágyon?
:D:D