Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Jó, akkor mi most itt és most besértõdtünk. :D

Szerintem csak mindenki csendben maradt, és gondolkodott. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Lehet el kellene gondolkodni az okán ;)

Jó, akkor mi most itt és most besértõdtünk. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

...majd kiabálok, ha látlak.

Te már addigra nem fogsz látni :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Zoli, lehet fröccs is:)

Ugornyán az utolsó háznál leszek a töltés bal ódalán, majd kiabálok, ha látlak.
ha meg itthon maradsz, akkor 2 fröccsöt iszok :D

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Érdekel-e valakit egy Casco Viper 6 éves sisak M (52-57cm) méretben, szürke/naracs színben? Nem törött, nem estem vele fejre, egyedül a homlokrésznél vált fel a bélés egy kis helyen. 1000 Ft-ért vihetõ.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Hazajöttek a DH-"sokk"?
Itt olyan nagy a csend...

Lehet el kellene gondolkodni az okán ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Oli nyári sörkertjénél ott van már a kispálya,palánkkal körbevéve....

Hazajöttek a DH-"sokk"?
Itt olyan nagy a csend...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Uphill már nem is érdekel, csak a Downhill?!

Apropó DH! Vetítés lesz akkor, vagy csak az erre érdemeseknek?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Beteszem ide is, hátha valaki nem olvassa a Drótszamár topikot:

Megjelent a hegyibringa.hu-n a HegyiBringa és az Erdõbénye Fesztivál Nonprofit Kft. közös nyilatkozata

A lényeg: 2012. július 7-8-án lesz a III. Erdõbénye Drótszamár Fesztivál. :) :)

Ott leszünk!
De olyan jó lenne mind2 számban indulni. Még azzal is megelégszem, ha csak a rövidet tekerhetem le, de na :) (bízom a dobogóban, estére meg kell a bor :D :D)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Beteszem ide is, hátha valaki nem olvassa a Drótszamár topikot:

Megjelent a hegyibringa.hu-n a HegyiBringa és az Erdõbénye Fesztivál Nonprofit Kft. közös nyilatkozata

A lényeg: 2012. július 7-8-án lesz a III. Erdõbénye Drótszamár Fesztivál. :) :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Ja, az Árpád téri is jó! Ezt ki is felejtettem!

Kopott a dokkoló mechanizmus a pedálban, azért lötyög benne! Sajna ki kellene cserélni a cuccost.

Izom fröccs is lehet sör helyett?

Pénteken megpukkantotta a téli járgányomat egy hajléktalan az épületen belülrõl! Nos volt annyira buta, hogy nem nézett körül mert felvette a kamera .
Hétfõre kimásolták a cselekményt , és meló után megtettem a feljelentést a rendõrségen( leadva a kis filmet is). A fickó annyira KÁÓ, hogy vissza jött csikkezni, mi meg ugrottunk is ki érte ....... stb. Most valószinüleg élvezi a meleg kosztot a rendõrségen! :D Sajna tuti, hogy elköltötte a keró árát piára, kajára, de remélem a rendõrök megsimogatják odabenn buta kis tettéért!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Vettem egy pdm 324-es féloldalas patentpedált. Indultam volna vele, de a cipõ a pedál két oldalán nem fekszik fel, billeg. A stoplim a pdm 505-é (SM-SH51,elvileg kompatibilis), és azon, sõt az agyonkopott Richley pedálomon is stabilan áll. Mit tudnék én ezzel csinálni, nincs valami tippetek?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Sziasztok!

Hallottam egy ismerõsömtõl, hogy van vhol Debrecenben egy biciklibolt, ahol külföldrõl behozott használt gépeket árusítanak. Ti tudjátok, hogy melyik lehet ez? Köszi!

Úgy tudom az Árpád téren. Egy liftben láttam a hirdetésüket, még nem voltam náluk.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Ha esetleg valakit érdekelne: Felsõ-Tisza-Maraton

holnap reggel indulok Ugornyára, nem sportolási céllal, úgyhogy ha jön valaki, várom egy sörre!
a töltéstõl 10 méterre lesz a kéró, majd kiállok szurkolni:)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Igéretesnek hangzik a Felsõ- Tisza Maraton! Ha nem jön össze a gyalogtúra akkor valószinüleg azt választjuk.

BlePister: Gém Regináék , Pótkerék , Chili 2 jégcsarnok(itt nyomom), Várkonyi bolt , amit biztosan tudok!

BLePister

BLePister

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok!

Hallottam egy ismerõsömtõl, hogy van vhol Debrecenben egy biciklibolt, ahol külföldrõl behozott használt gépeket árusítanak. Ti tudjátok, hogy melyik lehet ez? Köszi!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Ha esetleg valakit érdekelne: Felsõ-Tisza-Maraton

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Találkoztam a sráccal. :) Ha Korcsnak megfelel, viheti nyugodtan. Após majd meghegeszti a hungarocellt. :)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Röfi te kis haspók biztos külön a sûrûjébõl kértél! :D
Sajna mi nem ettünk (lehet csak az én bénaságom) mert a káoszban nem tudtuk, hogy ha levágjuk a kajajegy címkét akkor, jogosultak leszünk-e a nevezési díj visszakérésére?! Vagy ha eszünk akkor ciki lett volna odapofátlankodni és visszakérni a nevezési díjat! Végül egy fogadóban ettünk és teljesen más utat jártunk be de nekünk is összejött a 20 km.
Bibiííí én kaptam Mega Sztáros. .. öö...izéé, Mega Avalanche(Leventés)3000-es(nem pénz! magasság) követ! :D
Sanya az utolsó törött bukót fel lehet ajánlani Korcsnak , kizárólag a saját felelõsségére?

A hétvégi tekerésben is kikölcsönöztem az egyik ifjoncnak, mert nem volt mit adnom , és jobbat nem tudtam. A régi saját törött Bell bukómat viseltem jómagam is.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nekem nem volt bajom a levessel sem, hús volt benne, más meg nem érdekelt.