Már teknõsökkel is tekersz?Ezt a panorámán találtuk.
http://kep.tar.hu/nkarcsik/50282810#2
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2006. május 14. - 21:44
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 14. - 21:26
Írta 2006. május 14. - 18:36
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. május 14. - 16:53
Amúgy jöhet!:clap:
Írta 2006. május 13. - 20:18
Írta 2006. május 13. - 19:50
A panoráma út egy része beszakadt, de csak a oldala.
Írta 2006. május 12. - 19:03
Hello!
Bringázásra lehet biztosítást kötni?
És bringára?
Mert a mi lakásbiztosítónk csak addig biztosít,amíg a pincében van Bianka. Szóval az érdekelne, hogy ha bedarál egy IFA, vagy megzabálnak Nitro ebihalai a Sámsonin,akkor kapok e lóvét,vagy vmi ilyesmi.
Kerékpáros biztosítás - nyugaton így nevezik, itthon még nem találkoztam vele.
Ugye vágod,mire gondolok?
tody
fixim lesz,bibibi!
hehe
most te konkrétan a biciklidre gondolod a biztosítást vagy magadra nézve?
ha bedarál egy ifa, sztem a legkisebb gondod amugy hogy mi lett a bicikliddel
egyébként ha elcsap egy ifa, persze! természetes hogy fizet a biztosító...
annak mértékében mennyire sérültél..
Lehet viszont arra gondolsz hogy a bicódat kifizetnék-e...
Na most ezt konkrétan nem tudom, biztos hogy megoldható..
Mindenre tud a biztosító egy összeget mondani amennyiért kockázatot vállal az adott dologra
üdv
- = | 3ride4ewer | = -
Írta 2006. május 11. - 16:57
Nekem szó nélkül fizettek, minden belekötés nélkül és akkor még szólóban nyomtam. Az Alföld KSE debreceni székhelyû országútis egyesület.hehe. Ha elütnek, és a kocsi a felelõs, az eljárás során tuti Te leszel a hibás, akármit csinálsz. Akkor pedig ne várd h még fizessen is a másik biztosító. Ez a magyar jogrend. Tapasztaltam sajnos.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 11. - 15:57
Ha elütnek akkor a gázoló felelõsségbiztosítása állja a költségeket. Ha egyesületi tag vagy és van licenszed akkor automatikusan van balaesetbiztosításod, kapsz egy kis pénzt a törött csontért. Ha egyedül sikerül egy fának hajtani, az nem érdekel senkit, tehát nem is fizetik.
hehe. Ha elütnek, és a kocsi a felelõs, az eljárás során tuti Te leszel a hibás, akármit csinálsz. Akkor pedig ne várd h még fizessen is a másik biztosító. Ez a magyar jogrend. Tapasztaltam sajnos.
Debrecenben káé úgy áll a helyzet, hogy pl a tavalyi diákolimpia országos döntõ, amit itt rendeztek, pénzhiány miatt nem volt biztosítva. Debreceni országúti egyesületrõl én pedig nem tudok.
Nyugaton ez úgy mûködik (ahogy hallottam/olvastam), hogy kötsz egy biztosítást, ami túlmutat a balesetbiztosításon, és ha monfjuk egy kurvanagy kátyúban töröd szét a bringát (rosszesetben magad), és ezt bizonyítod (úgy,mint az autónál most),akkor a biztosító minden károdat (bringa/kórházi ápolás+fájdalopmdíj,stb.) téríti. Ha meg elütnek, s nem te voltál a hibás, tuti tudod bizonyítani, mert mögéd áll a bringás egyesület, vagy párt vagy amit akarsz és profi ügyvédekkel védik igazad.
Na jól elkalandoztam, lényeg az, h egy nyugaton teljesen jól mûködõ biztosítási módot nem találtam még egyetlen egy itthoni biztosító palettáján sem, és ezért kérdeztem h itt van-e.
tody
Írta 2006. május 11. - 15:52
OK!Este leszek ICQ-n, majd átküldhetnéd a jobbakat! Úgy néz ki nekem is fixi kerekedik a dologból...
Írta 2006. május 11. - 15:11
Ma megyünk belvizet fotózni.
Este leszek ICQ-n, majd átküldhetnéd a jobbakat! Úgy néz ki nekem is fixi kerekedik a dologból...
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. május 11. - 13:15
Ha elütnek akkor a gázoló felelõsségbiztosítása állja a költségeket. Ha egyesületi tag vagy és van licenszed akkor automatikusan van balaesetbiztosításod, kapsz egy kis pénzt a törött csontért. Ha egyedül sikerül egy fának hajtani, az nem érdekel senkit, tehát nem is fizetik.Hello!
És bringára?
Mert a mi lakásbiztosítónk csak addig biztosít,amíg a pincében van Bianka. Szóval az érdekelne, hogy ha bedarál egy IFA, vagy megzabálnak Nitro ebihalai a Sámsonin,akkor kapok e lóvét,vagy vmi ilyesmi.
tody
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 11. - 08:42
Írta 2006. május 11. - 01:21
heloka
mizu skacok?
megy a bringázás?
én már 3 teljes hete nem ültem a gépsasomon
de most hétvégén megyek fel Bükkbe és veretem egy kicsit!!!!
És már ha ittjárok, egy kis reklámozás következne:
Nem tudom kinek mit mond ez a név hogy Generali Providencia...
"Bízza az oroszlánra.."
Ezentúl bármiféle alábbi dologgal kerülsz szembe, legyen szó hosszútávú pénzügyi megtakarítási dolgok, befektetés, élet-, lakás-, gépjármû-, vagyon-, lakás-, család-, gyerekjövõ-, egészség + baleset biztosítás, nyudíjpénztáras témák, ingatlanfedezets hitel (nagyon kedvezõ!) stb..
keress fel nyugodtan. Tájékoztatlak az aktualitásokról, cégünk jelenlegi szolgáltatásairól, kedvezményekrõl... ez a dolgom.
És ezúton is kérlek, hogy ha valakinek körülötted hasonló problémái merülnek fel, és egy jó megoldást szeretne, ajánlj nyugodtan.
Nagyon szépen szivesen segitek akit érdekel!
20/99-60-292
További szép napot mindenkinek, sok sikert az érettségizõknek..
Hello!
És bringára?
tody
fixim lesz,bibibi!
Írta 2006. május 10. - 20:24
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. május 10. - 20:21
Írta 2006. május 10. - 20:03
A Panoráma út is belvíz alá került. A Martinka felöli részen kb. 10-15 méteres szakaszon öntött át a víz. A sámsoni úton a kerékpárúton a belvíz rosszabb mint egy hónapja volt.
mennyire gáz a Panoráma úton a helyzet? meddig ér a víz?
Kkrisz: használd egészséggel az új cipellõt
Írta 2006. május 10. - 19:57
Írta 2006. május 10. - 12:43
Sajnos nem tudok menni.Túl van tárgyalva Tamás, jössz végül?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 10. - 11:38
mizu skacok?
megy a bringázás?
én már 3 teljes hete nem ültem a gépsasomon
de most hétvégén megyek fel Bükkbe és veretem egy kicsit!!!!
És már ha ittjárok, egy kis reklámozás következne:
Nem tudom kinek mit mond ez a név hogy Generali Providencia...
"Bízza az oroszlánra.."
Ezentúl bármiféle alábbi dologgal kerülsz szembe, legyen szó hosszútávú pénzügyi megtakarítási dolgok, befektetés, élet-, lakás-, gépjármû-, vagyon-, lakás-, család-, gyerekjövõ-, egészség + baleset biztosítás, nyudíjpénztáras témák, ingatlanfedezets hitel (nagyon kedvezõ!) stb..
keress fel nyugodtan. Tájékoztatlak az aktualitásokról, cégünk jelenlegi szolgáltatásairól, kedvezményekrõl... ez a dolgom.
És ezúton is kérlek, hogy ha valakinek körülötted hasonló problémái merülnek fel, és egy jó megoldást szeretne, ajánlj nyugodtan.
Nagyon szépen szivesen segitek akit érdekel!
20/99-60-292
További szép napot mindenkinek, sok sikert az érettségizõknek..