Már teknõsökkel is tekersz?Ezt a panorámán találtuk.
http://kep.tar.hu/nkarcsik/50282810#2

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Hello!
Bringázásra lehet biztosítást kötni?
És bringára?
Mert a mi lakásbiztosítónk csak addig biztosít,amíg a pincében van Bianka. Szóval az érdekelne, hogy ha bedarál egy IFA, vagy megzabálnak Nitro ebihalai a Sámsonin,akkor kapok e lóvét,vagy vmi ilyesmi.
Kerékpáros biztosítás - nyugaton így nevezik, itthon még nem találkoztam vele.
Ugye vágod,mire gondolok?
tody
fixim lesz,bibibi!
Nekem szó nélkül fizettek, minden belekötés nélkül és akkor még szólóban nyomtam. Az Alföld KSE debreceni székhelyû országútis egyesület.hehe. Ha elütnek, és a kocsi a felelõs, az eljárás során tuti Te leszel a hibás, akármit csinálsz. Akkor pedig ne várd h még fizessen is a másik biztosító. Ez a magyar jogrend. Tapasztaltam sajnos.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ha elütnek akkor a gázoló felelõsségbiztosítása állja a költségeket. Ha egyesületi tag vagy és van licenszed akkor automatikusan van balaesetbiztosításod, kapsz egy kis pénzt a törött csontért. Ha egyedül sikerül egy fának hajtani, az nem érdekel senkit, tehát nem is fizetik.
OK!Este leszek ICQ-n, majd átküldhetnéd a jobbakat! Úgy néz ki nekem is fixi kerekedik a dologból...
Ma megyünk belvizet fotózni.
Ha elütnek akkor a gázoló felelõsségbiztosítása állja a költségeket. Ha egyesületi tag vagy és van licenszed akkor automatikusan van balaesetbiztosításod, kapsz egy kis pénzt a törött csontért. Ha egyedül sikerül egy fának hajtani, az nem érdekel senkit, tehát nem is fizetik.Hello!
Bringázásra lehet biztosítást kötni?
És bringára?
Mert a mi lakásbiztosítónk csak addig biztosít,amíg a pincében van Bianka. Szóval az érdekelne, hogy ha bedarál egy IFA, vagy megzabálnak Nitro ebihalai a Sámsonin,akkor kapok e lóvét,vagy vmi ilyesmi.
Kerékpáros biztosítás - nyugaton így nevezik, itthon még nem találkoztam vele.
Ugye vágod,mire gondolok?
tody
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
heloka
mizu skacok?
megy a bringázás?
én már 3 teljes hete nem ültem a gépsasomon
de most hétvégén megyek fel Bükkbe és veretem egy kicsit!!!!
És már ha ittjárok, egy kis reklámozás következne:
Nem tudom kinek mit mond ez a név hogy Generali Providencia...
"Bízza az oroszlánra.."
Ezentúl bármiféle alábbi dologgal kerülsz szembe, legyen szó hosszútávú pénzügyi megtakarítási dolgok, befektetés, élet-, lakás-, gépjármû-, vagyon-, lakás-, család-, gyerekjövõ-, egészség + baleset biztosítás, nyudíjpénztáras témák, ingatlanfedezets hitel (nagyon kedvezõ!) stb..
keress fel nyugodtan. Tájékoztatlak az aktualitásokról, cégünk jelenlegi szolgáltatásairól, kedvezményekrõl... ez a dolgom.
És ezúton is kérlek, hogy ha valakinek körülötted hasonló problémái merülnek fel, és egy jó megoldást szeretne, ajánlj nyugodtan.
Nagyon szépen szivesen segitek akit érdekel!
20/99-60-292
További szép napot mindenkinek, sok sikert az érettségizõknek..
A Panoráma út is belvíz alá került. A Martinka felöli részen kb. 10-15 méteres szakaszon öntött át a víz. A sámsoni úton a kerékpárúton a belvíz rosszabb mint egy hónapja volt.
Sajnos nem tudok menni.Túl van tárgyalva
Tamás, jössz végül?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]