Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Boldog szülinapot, Eszter! ;)

Nincsen nagy hallgatás a dh szekciónál, csak folyamatban vannak a dolgok, igyekszem sietni vele.
Addig is egy kis ízelítõ:
kellemes idõnk volt,
a pálya nagyon jó volt,
a táj csodás,
a verseny parádés,
a társaság feledhetetlen!
:)

A Hegyalján nagy sikere volt a GS-nek, legközelebb a Campuson forgathat az, akinek kedve szottyan hozzá!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Le lehet húzni az agytestrõl a kazettát az én országútimnál is,(akár a DT-knél)bár nekem a nyelvek alatt kis rugók vannak...
Nézd pozitívan:nem kell csengõt használnod ;)

Nagyon jól mentetek a hegyen,grat!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Na igen egyszer eljön az az idõ hogy lenyugszik az ember és már nem vadul annyira.Elõttem meg ott áll az élet...és nem látok tõle.:D de tényleg még van idõm fejlõdni, menni és nyomni.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Sok sikert a szervezéshez. Én most pár évig nem megyek arra. Nyugodtabb vizekre vágyom:-)

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Köszi, de legfõképp Levinek jár a nagy gratula. A gleccseren és a gránit törmeléken nem nagyon lehet gurulni, õ meg fogta, lepattant a keróról és 3000 méterrel a tengerszint felett sprintelt el a mezõny mellett. Acélból van a faszi, ami egy enduro versenyen igen jól jön:-)

Akkor Levinek külön gratuláció.Jövõre anyagiak függvényében lehet be tudom vállalni.Ahogy epyc mondta: "Gyerünk, legalább mi endurosok tartsunk össze!" :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Jo estet!

Egy hozza erto velemenyet kernem szepen egy Mavic Crossride hatso kerekhez.
Minap tekeres, pontosabban ereszkedes kozben a hatso agy egy nagyon csunya hangot kezdett csinalni, az egesz kerekpar vaz rezgett bele.
Szetszedve a hatso kereket, leszedtem a kazettat ami kezzel jott le, semmi szerszam nem kellett hozza (nem tudom ez ok igy) egy gumi gyuru van a ket kis kalapcs alatt. Az a gyuru gyakorlatilag tiszta szaraz volt. En arra kovetkeztettem, hogy mivel szaraz es mikor uresben forog az agy (ereszkedeskor) az ragad a kazettahoz es amiatt csinalja. Kovetkezokepp jartam el: a gumi gyurut es a kazetta vegen talalhato teflonos (gondolom teflon) megzsiroztam. De egy kovetkezo vizes turanal elojott ugyanaz a dolog.
Kerdesem az mit lehet kezdeni vele?
Ki kell e csereljek valamit rajta?
Miert jott le a kazetta test kezzel, miutan kibontottam a csavart, ez normalis.

Remelem ertelmesen fogalmaztam meg a problemat.
A valaszt elore is koszonom

Üdv. Mielõtt még elzavarnak az agytopikba kérdezõsködni, válaszolok. (szmájli mellékelve.)
1: kézzel szétszedhetõ agy nem nagy para, két imbussszal, vagy talán egy 15-ös lapos villással (évjáratfüggõ) húzd össze ne túl állat módon, és meg is vagy.
Vonyítás: a rotorban levõ teflongyûrû kopott. Cssere körülményes, mivel ez a látszólag filléres kis vacak nagyjából beszerezhetetlen. ESETLEG a rotorban levõ 1 szem csapágy kotyogása miatt is zajonghat, ha lóg, indokolt egy csere. Különben meg kend a gyûrût, csak a kilincseket ne vidd túlzásba, mert letapadhat.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Kölcsön adtam a kék avataros polo kerómat egy srácnak, mert pénteken az õ fixiét ellopták.
(egy fekete felnis csepel kerék fekete pálya váz féle újra papucsozva kicsit csúnyácska hegesztéssel,
fordított vágott kormány.)
Le ne verjétek róla.:-))))
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Jo estet!

Egy hozza erto velemenyet kernem szepen egy Mavic Crossride hatso kerekhez.
Minap tekeres, pontosabban ereszkedes kozben a hatso agy egy nagyon csunya hangot kezdett csinalni, az egesz kerekpar vaz rezgett bele.
Szetszedve a hatso kereket, leszedtem a kazettat ami kezzel jott le, semmi szerszam nem kellett hozza (nem tudom ez ok igy) egy gumi gyuru van a ket kis kalapcs alatt. Az a gyuru gyakorlatilag tiszta szaraz volt. En arra kovetkeztettem, hogy mivel szaraz es mikor uresben forog az agy (ereszkedeskor) az ragad a kazettahoz es amiatt csinalja. Kovetkezokepp jartam el: a gumi gyurut es a kazetta vegen talalhato teflonos (gondolom teflon) megzsiroztam. De egy kovetkezo vizes turanal elojott ugyanaz a dolog.
Kerdesem az mit lehet kezdeni vele?
Ki kell e csereljek valamit rajta?
Miert jott le a kazetta test kezzel, miutan kibontottam a csavart, ez normalis.

Remelem ertelmesen fogalmaztam meg a problemat.
A valaszt elore is koszonom

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Na kinek milyen csoda gyógymódja van ilyen hõemelkedéses megfázásra? Akármilyen undorító is, ha használ és gyorsan meggyógyít, megiszom :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Köszi, de legfõképp Levinek jár a nagy gratula. A gleccseren és a gránit törmeléken nem nagyon lehet gurulni, õ meg fogta, lepattant a keróról és 3000 méterrel a tengerszint felett sprintelt el a mezõny mellett. Acélból van a faszi, ami egy enduro versenyen igen jól jön:-)

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Ahogy a Csipisz által belinkelt tábla alapján látszik, a kvalin 57.(én),60.(Laci) és 64.(Levi) helyeket sikerült megszereznünk a 200-as csoportunkból.
Így bekerültünk a Mega Challanger futamba,(ami ugyanazon a pályán megy amelyiken a fõfutam) ami a 2000 fõs induló táborból a második 300-as bolyt jelenti. Az elsõ 300 fõé a fõfutam, a Megavalanche.
A kvali pályája 12 km volt, 1300m szinttel. A fõpálya 24 km hosszú 2500 m szinttel. Levi lett a legjobb magyar résztvevõ, a 1óra 12 perc alatt teljesítette a fõpályát. Ezzel 180. lett a futamunkban. Én 1.22- alatt jöttem le, 290. lettem. Lackónak a felsõ szakaszon leszakadt a váltója. Úgy döntött, hogy lejön rollerezve, így 1.54 alatt ért le. A gyõztes Remy Absolon lett 42 perccel.
Fotó nem készült sok, videó van vagy másfél óra nyers anyag. Levi és Ákos vagdos belõle egy zenés-táncos egyveleget, de az csak késõbb lesz meg, mert Levi Hegyalján van.

Gratulálok ehez az igazán szép eredményhez.Szép munka.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

‪7 meters of Debrecen‬‏ - YouTube : )

A videó király és a hely is ismerõs ! Tavasszal jártunk ott de köszönhetõen néhány sörösüveg tördelõ büdös baromnak nem tudtunk bringázni rajta.:(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
‪7 meters of Debrecen‬‏ - YouTube : )

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
A mai edzésen elszakadt a váltó bowden,de gyorsan megoldodott a dolog Szilárd barátunknak köszönhetõen!:)
Aki nem jönne rá annak elárulom...ez egy egyszerû kukorica csõ!:)
Feltöltött kép

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ahogy a Csipisz által belinkelt tábla alapján látszik, a kvalin 57.(én),60.(Laci) és 64.(Levi) helyeket sikerült megszereznünk a 200-as csoportunkból.
Így bekerültünk a Mega Challanger futamba,(ami ugyanazon a pályán megy amelyiken a fõfutam) ami a 2000 fõs induló táborból a második 300-as bolyt jelenti. Az elsõ 300 fõé a fõfutam, a Megavalanche.
A kvali pályája 12 km volt, 1300m szinttel. A fõpálya 24 km hosszú 2500 m szinttel. Levi lett a legjobb magyar résztvevõ, a 1óra 12 perc alatt teljesítette a fõpályát. Ezzel 180. lett a futamunkban. Én 1.22- alatt jöttem le, 290. lettem. Lackónak a felsõ szakaszon leszakadt a váltója. Úgy döntött, hogy lejön rollerezve, így 1.54 alatt ért le. A gyõztes Remy Absolon lett 42 perccel.
Fotó nem készült sok, videó van vagy másfél óra nyers anyag. Levi és Ákos vagdos belõle egy zenés-táncos egyveleget, de az csak késõbb lesz meg, mert Levi Hegyalján van.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Én megyek az biztos.
Bírnád,de a harmadik nap már nagyon sokat nyafognál ;) :D
Tavaly jó volt,csak így csendben megjegyzem..a többin meg mindenki elgondolkodhat akkor..

Valami felvilágosult írja hát meg,ha más nem privátban,hogy mi történt a DH szekcióval...
Nem szeretnék senkire rátelefonálni.!.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Ja, ha már menés. Idei Transzbihar érdekelne innen valakit? Idén tán én is eljutok ide.

Soma azt mondta nem bírnám...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Valakinek nincs occsó 27.2-es nyeregcsöve kb. 350mm-es hosszban? Ha könnyû, lehet az occsónál drágább is. ;) O.utiba kéne.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Ááá... Ismerem már õket túl jól. :) Mi csak akkor kellünk, ha menni kell valahova. :D

Ja, ha már menés. Idei Transzbihar érdekelne innen valakit? Idén tán én is eljutok ide.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ááá... Ismerem már õket túl jól. :) Mi csak akkor kellünk, ha menni kell valahova. :D