Bármikor ráérek csak írd ki fórumra hogy mikor és hol találkozzunk!Meg majd megpróbálom megkeresni a mobiltöltõt....Szabi, mehetünk tekerni, mert ráérek ma bármikor. Csörögj! Nitro a számom:
20 9 881 353.
Hegyekbe vágyok!
Bármikor ráérek csak írd ki fórumra hogy mikor és hol találkozzunk!Meg majd megpróbálom megkeresni a mobiltöltõt....Szabi, mehetünk tekerni, mert ráérek ma bármikor. Csörögj! Nitro a számom:
20 9 881 353.
Mondjuk most? Vagy a szakasz után?Igazi kagylofon lett belõle és új csengõhangja is van: blugggy-blugggy:D Mikor tudnánk végre összefutni Barnánál úgy, hogy a vörös villámmal jössz???
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A régi hallózik valaki?Az új számom 0630-271-08-07, a Tieteket priviben küldjétek már el légyszi! Köszi!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Most értem haza nyaralásból.
A kulacsot leadtam Barnánál ,ha még nem haltál szomjan mehetsz érte.
Most értem haza nyaralásból.Szabi!!
Tedd már meg azt a szívességet, h bedobod Barnához a koxos kulacsom, és utána küldesz egy smst: 30/5645330!!
Köszöni: egy szomjazó! : )
A véreb hogy bírta?
A véreb hogy bírta?a kertben csak a kocsit tartjuk, de annak szerencsére nem lett baja
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
a város más részein is volt áldás?
...én csak mint látogató voltam ott
Zemplén Maraton:
Most elutazom és a ZM elõtt már nem nagyon tudok szervezkedni. Karcsit nem tudom elérni telefonon, így nem tudom, hogy végül el tud-e vinni vagy sem.
Másra számíthatok esetleg?
(leghamarabb szombat esti indulás jó nekem, de -sokkal- inkább vasárnap mennék-jönnék..)