köszi Tibi az infót akkor már tom mejiket vitték el.Láttam azt a gépet ott.Amúgy azóta mûszakváltásnál õr áll a tárolónál de az egyik azt mondta hogy nem sok értelmét látja az kerók örzésének mert fölösleges.Azt hittem leütöm:@.HOgy mer ilyet mondani.KÖCSÖG!!!!!
Na de mindegy az a lényeg hogy van lakatom.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2006. augusztus 02. - 20:36
Írta 2006. augusztus 02. - 19:00
Most jöttem Pestrõl. Voltam a Decathlonban, Zoli üdvözöl mindenkit. Vettem egy rockrider cipõt, holnap megyek vele egy próbakört ha az idõ is engedi. Stopli nem járt hozzá, így elmentem a Bringavilágba venni egyet. Kb 1 órát csorgattam ott a nyálam. Colnago Cube Bianchi miegymás... A BVSC kerós szakosztályánál is jártam. A szerelõmûhely valóságos kis szentély:)
Bükkre délutáni vonattal megyek, mert délelõtt fejtágításon vagyok.
Bükkre délutáni vonattal megyek, mert délelõtt fejtágításon vagyok.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. augusztus 02. - 11:25
Lehet hogy a portások a hunyók. A domb utcán a ruhagyár pincéjében lévõ próbahelyrõl loptak el hangtechnikát. Pedig van sorompó is és 2 vas ajtó. Beálltak kisbusszal és pakoltak. A Csokonai gimibe jártam úszni, ott kamerával szerelt bicikli tároló volt amit a portás egy monitoron figyelt. Amikor épp nem tévézett, cigizett az udvaron vagy telefonálgatott. Nem sokat véd egy tároló. Aki lopni akar, annak nincs akadály.
Írta 2006. augusztus 01. - 22:51
Egy Robi nevû srác keróját tolták el de õ mintha feketét mondott volna egyébként egy schwinn adrenalinról van szó kb 200 000 bukó.
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Írta 2006. augusztus 01. - 22:36
sziasztok!
nem biztos,de lehetséges, hogy az egyik haverom a bicajával és a barátnõjével ki fog szorulni a mi autónkból (nem szuzuki:)
lenne valaki esetleg, aki helyet tudna nekik szorítani a bükk maratonra menet és jövet? persze benzinrészbe beszállással.
vonatosok, ti melyikkel mentek?
nem biztos,de lehetséges, hogy az egyik haverom a bicajával és a barátnõjével ki fog szorulni a mi autónkból (nem szuzuki:)
lenne valaki esetleg, aki helyet tudna nekik szorítani a bükk maratonra menet és jövet? persze benzinrészbe beszállással.
vonatosok, ti melyikkel mentek?
Írta 2006. augusztus 01. - 17:06
gyalogkakukk
állítólag egy sárga gépet loptak el de csak ennyit tok róla azóta biztonságiõrok jobban figyelik a kerótárolót de azért én lezárom.
Tibi te meg ne idegesíts minket mert meghalnék az én kis kicsikém nélkül.
állítólag egy sárga gépet loptak el de csak ennyit tok róla azóta biztonságiõrok jobban figyelik a kerótárolót de azért én lezárom.
Tibi te meg ne idegesíts minket mert meghalnék az én kis kicsikém nélkül.
Írta 2006. augusztus 01. - 15:44
Hát, az elsõ 20km-en állitgattam, a második 20km-en kényelmes volt, az utolsó 35 km-en nem igazán volt már kényelmes. Bár a többi nyergemet is meg kellett szoknom, gondolom ez is betörik majd.
A skinny jimmy egyre jobb. Vagy kezdem megszokni.
A skinny jimmy egyre jobb. Vagy kezdem megszokni.
Írta 2006. augusztus 01. - 11:32
Hali van szép új nyergem, mert az acor kicsit megrogyott.
http://www.pinarello...ries_saddle.php
Prince xp a neve és fehér szinû. Most megyek és kipróbálom.
http://www.pinarello...ries_saddle.php
Prince xp a neve és fehér szinû. Most megyek és kipróbálom.
Írta 2006. július 31. - 22:11
Megy valaki a hétvégi Bükk maratonra kocsival a verseny napján?
Egy hölgy utas (Kata) és a kerékpárja fuvart keres költségmegosztással.
Kata számára szerintem lesz egy helyünk vasárnap reggeli indulással, és verseny utáni hazaúttal.
Érdeklõdni: 70-457-2654 (én)
tittyman: ne idegesíts... részleteket kérek. Holnap pont keróval (ünneplõssel) akartam menni, most belémültetted az ideget.
Írta 2006. július 31. - 20:59
Biztonsági õrszolgálat állás a Szigeten? vki?
Nefraz , Gyalogkakukk! Az NI-tól lopják a kerókat! Még bent is lakatoljatok mert a kamera nem lát semmit.
Nefraz , Gyalogkakukk! Az NI-tól lopják a kerókat! Még bent is lakatoljatok mert a kamera nem lát semmit.
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Írta 2006. július 31. - 20:10
Írta 2006. július 31. - 19:43
Megy valaki a hétvégi Bükk maratonra kocsival a verseny napján?
Írta 2006. július 31. - 19:14
Szabi mikor jönn meg a cucc az ebikeról?Megrendelted?Ha mostanság feljössz msnre akkor csörgess már meg a 06306771593as számon de csak délután vagyok itthon.
Köszke
Köszke
Írta 2006. július 29. - 19:58
Na ez a frissítõ esõ még jól is esett.Sokat jelent hogy 35 vagy 5 C fokban kapod a nyakadba.
Írta 2006. július 29. - 18:26
Írta 2006. július 29. - 15:40
Jó van na, értem én:)
Barna végre meghozta a bukóm és az új XT fékkarok is felkerültek a kerómra és 2 év után elõször megálláskor nem recseg-ropog a keró és az ujjaim sem görcsölnek be fékezéskor. Jeeeee:)
Barna végre meghozta a bukóm és az új XT fékkarok is felkerültek a kerómra és 2 év után elõször megálláskor nem recseg-ropog a keró és az ujjaim sem görcsölnek be fékezéskor. Jeeeee:)
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. július 29. - 13:01
Profi sportrol van szó, szponzorált versenyzõkröl, világszinvonalon.
De azért ügyes vagy te is;)
De azért ügyes vagy te is;)
Írta 2006. július 29. - 12:48
még az elsö 10-20 közelében sem lehet lenni.
Én egy valakit tudok akinek sikerült teával csapvízzel és mûzlivel elsõ 20-ba kerülni;)
Utólag is boldog névnapot a legvörösebb debreceni fórumosnak!
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. július 29. - 12:45
A fejemet teszem rá, hogy a 2008-as pekingi olimpián a kinaiak nyerik a legtöbb érmet. Az atlétikában pedig sorra fogják megdönteni a világcsúcsokat.
Írta 2006. július 29. - 11:53
Én is láttam olyat aki magyar bajnok lett, a következö évben pedig már teljesen totálkáros volt.
Lehet, hogy az orvosokanak is lehetne valamilyen díjat adni, mert nélkülük nem lehet nyerni, de még az elsö 10-20 közelében sem lehet lenni.
Lehet, hogy az orvosokanak is lehetne valamilyen díjat adni, mert nélkülük nem lehet nyerni, de még az elsö 10-20 közelében sem lehet lenni.