Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2006. August 17. - 22:44
Nna itt vagyok!
Gyalogkakukk ha problémád van szólj..
Amúgy üdv mindenkinek!
Én is készülök a kritikus tömegre, festékes hordót keresek!
Gyalogkakukk ha problémád van szólj..
Amúgy üdv mindenkinek!
Én is készülök a kritikus tömegre, festékes hordót keresek!
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Posted 2006. August 17. - 21:51
Én is nagyon élveztem.
Fõleg a 'hogyan centírozzunk útpadka peremén irányzott rugásokkal' módszer hagyott bennem és a hátsó kerekemben maradandó emlékeket.
Hello Szabi!
Még régebben mondtam, hogy adjam meg az msn-emet...:gacsiz@hotmail.com
(küldtem privát üzit de nem jeleztél...) Na most csak ennyi...
Posted 2006. August 17. - 14:38
Van nyeregcsövem!!! Felhivtam X-factoros Kálmánt, hogy van-e 400mm hosszú, 31.4-es csöve. Azt mondta hogy egy 31.2-es 350hosszú ritchey csöve van, de próbáljuk bele a vázba. Kiderült hogy az a csõ egy 400/31.4-es nyeregcsõ, igy elhoztam és most örülök neki és a benne helyet foglaló prince nyergemnek:)
Posted 2006. August 17. - 10:25
Hali! Megjöttem a Szigetrõl. A vállam már kezd mozogni, viszont ahogy javul, egyre jobban fáj. Szerezzetek nekem 31.4-es egyenes nyeregcsövet. A BBB csak végszükség esetén jöhet szóba. A Probike-os srácok nem tudtak hozni nekem. Megmértem a 2006-os pyxis team vázat: 1510 gramm.
Posted 2006. August 17. - 10:06
Na az nem volt egyszerû ám!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. August 16. - 12:11
Én is nagyon élveztem.Köszi, jó kör volt
Fõleg a 'hogyan centírozzunk útpadka peremén irányzott rugásokkal' módszer hagyott bennem és a hátsó kerekemben maradandó emlékeket.
Posted 2006. August 16. - 10:23
Köszi, jó kör voltHû én meg holnap megyek Andrissal vonattal fel Bükkbe!(esetleg szerdán)
Posted 2006. August 15. - 09:14
Szeptember 22-én pénteken lesz. Tegnap elsõ rutinórámon már forgalomban mentünk és nem okoztam balesetet:D Hittétek volna?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2006. August 14. - 21:34
Halihó
Hallottam esésed,Röfi még gyerek...........
Szilárd gyere vonattal,én is azzal megyek(lehet)
Mikor lesz pontosan az újabb Critical???
Hallottam esésed,Röfi még gyerek...........
Szilárd gyere vonattal,én is azzal megyek(lehet)
Mikor lesz pontosan az újabb Critical???
Posted 2006. August 14. - 21:13
Posted 2006. August 14. - 20:55
Van valakinek kedve a héten a Bükkben kerülni egy ~70est? Reggel megyünk, este jövünk, ~túrázós tempóban (Eger-Eger áj tink).
tegnap mentünk egy 95öst, estem is (kiszakadt küllõ, beállt teló, csukló, térd ), úgyhogy én ezt kihagyom... Pedig szivesen mentem volna
van viszont egy eladó Polar S520-am, nem kell valakinek?
Posted 2006. August 14. - 20:34
Van valakinek kedve a héten a Bükkben kerülni egy ~70est? Reggel megyünk, este jövünk, ~túrázós tempóban (Eger-Eger áj tink).
Léciléci
Léciléci
Posted 2006. August 14. - 20:08
Sziasztok!
Megy valaki a Mátra maratonra kocsival?
Ha lenne szabad hely, akkor betársulnék.
Megy valaki a Mátra maratonra kocsival?
Ha lenne szabad hely, akkor betársulnék.
Posted 2006. August 14. - 15:27
Posted 2006. August 13. - 16:31
Sziasztok!
Elkezdtük a szeptemberi Critical Mass-t szervezni, egyelõre az ötletek összeszedése, útvonalterv és engedélyeztetés fokán vagyunk, de lassan elkezdjük a szervezõket is toborozni. Ha bármiben tudsz segíteni, vagy van ismerõsöd, aki tud,esetleg szervezõ szeretnél lenni, akkor jelezd lécci a szervezõk felé (Kálmi-XFactor, vagy jómagam).
Üdv mindenkinek!
tody
Elkezdtük a szeptemberi Critical Mass-t szervezni, egyelõre az ötletek összeszedése, útvonalterv és engedélyeztetés fokán vagyunk, de lassan elkezdjük a szervezõket is toborozni. Ha bármiben tudsz segíteni, vagy van ismerõsöd, aki tud,esetleg szervezõ szeretnél lenni, akkor jelezd lécci a szervezõk felé (Kálmi-XFactor, vagy jómagam).
Üdv mindenkinek!
tody
Posted 2006. August 12. - 11:36
Már tody is felvetette a fixi lehetõséget. Nem is rossz ötlet, majd megkérdezem Norbit, de lehet, hogy Pyxikével megyek, most felraktam a Contikat és azzal jól ment tegnap, 80 km-es idõfutam-intervall edzésen mentem a többiekkel.
/Fabian Cancellara/
Posted 2006. August 12. - 03:12
Halihó
Kkrisz:te vérengzõ!!!!!!!!
Nitro ha gondolod a fixit odaadom,van hozzá egy 48-as tárcsa is,csak tudj megállni a célban...
Mi van Norbi szaladgálós országútijával?(Bianchi ha jól emlékszem,eladta?)
Kkrisz:te vérengzõ!!!!!!!!
Nitro ha gondolod a fixit odaadom,van hozzá egy 48-as tárcsa is,csak tudj megállni a célban...
Mi van Norbi szaladgálós országútijával?(Bianchi ha jól emlékszem,eladta?)
Posted 2006. August 12. - 01:42
Nagybub: szerintem az anyagösszetétel is más a kettõ között. Fogtam mind a kettõt és más. Szabadidõmben sokat tekerek. kaptam elsõ defektet 63km/h-nál, nem volt vicces. Tittyvel naponta találkozom. Elég jól birja a szigetet. 2 órával ezelõtt balasetet szenvedtem, Az Árpád-hid biciklis sávjában egy srác nekem jõtt egy kona stinkyvel, úgy hogy ki sem tudtam kerülni, mert a korlát mellett voltam és már jobban nem tudtam lehuzódni. Repültem egy nagyot aztán a landolás utá azt hittem ,hogy összetörtem magam, de mindenem mozgott, igy törérések nélkül usztam meg a dolgot. A srác nem volt ennyire szerencsés, õt a mentõ vitte el. Nyitott szemmel ájult el és nem volt magánál a mentõk kiérkezéséig. Elég szarul nézett ki. Nem tudtam elkérni a tel.számát, mert siettek a mentõk a korházba vele. Remélem nincs baja! Üdv mindenkinek a szigetrõl.
Posted 2006. August 11. - 21:16
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
Jövõhét péntekre és szombatra kellene egy országuti!!!!!!! Aki tud egyet, bármilyet kölcsönbe, az szóljón légyszi!
Jövõhét péntekre és szombatra kellene egy országuti!!!!!!! Aki tud egyet, bármilyet kölcsönbe, az szóljón légyszi!
/Fabian Cancellara/