Na csak azért mert slick-gumis túrabicóm van ami az edei földutat még bírja, de a downhill és az endúró már nem igazán fér bele. A km -eket viszont bírom!
Csak gonoszkodtam

Na csak azért mert slick-gumis túrabicóm van ami az edei földutat még bírja, de a downhill és az endúró már nem igazán fér bele. A km -eket viszont bírom!
Talán hegyvidékes...erdõs...köves...
Zozoba: Holnap megyek a rugóért:)
Most látom csak micsoda vétket követtem el azok számára akik nem ismertek régen. Zoomstag-ot jol kifaggatjátok, akkor nekem is illedõ lenne megmutatni ki is vagyok. ( Annak aki nem ismer!) Kutyásfalván lakom(EBES földrajzi nevén).
3 gépem van: egy alap országutra való cr-mo vázas cirkárló 300EX. szetel, egy Kona caldera, vegyes bazárral, és van egy Spec.FSR XC is. Ja és idén sokat fogok feljárni az északi középhegység minden tájára, így ha valakinek kedve szottyan velem, velünk tartani és még van hely a kocsiban, akkor nyugodtan jelezze. Melóhelyem pedig Nitro megírta korábban, remélem épen hazatér a sítúrából a kisfickó!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
.A Bükk 50 anyagai nálam is megvannak. Írjam ki?
Ennél is lehetne többet pl milyen gép stb:S
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ennél is lehetne többet pl milyen gép stb:SÁáá...oké.Értem a célzást: egy kicsit pontatlan voltam, meert az országon belül minden a közelben van...
Én a megyében, pontosabban Berettyóújfaluban vagyok/lakok/tanulok/élek.
(tök jó hangulatú ez a topic...szerintem)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hello mindenkinek.
Én nem vagyok debreceni, de szerintem ide tartozok(ehhez vagyok közel...).
Szóval, befogadtok?
Üdv. mindenkinek, Ádám
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]