Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2007. September 22. - 12:19

Halihoo!
Van kedve valakinek CM elott menni orszaguton egy debrecen-martinka-hajdusamson-hadhaz-böszörmény-balmazujvaros-debrecen kört?
0630-2345-870
Van kedve valakinek CM elott menni orszaguton egy debrecen-martinka-hajdusamson-hadhaz-böszörmény-balmazujvaros-debrecen kört?
0630-2345-870
Az emberekbõl általában nem az erõ hiányzik, hanem az akarat.
Posted 2007. September 22. - 01:35

Küldj egy programot bármilyen csatornán!Hahóóó: Érdekelne-e valakit a jövö hét végén pénte-vasárnapig egy tátrai hétvége ?(mondjuk a Rysy)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. September 22. - 01:26

Röfi! Okt23-as hosszú hétvégén Zakopane-Poprad?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. September 21. - 20:24

Hahóóó: Érdekelne-e valakit a jövö hét végén pénte-vasárnapig egy tátrai hétvége ?(mondjuk a Rysy)
Posted 2007. September 20. - 01:15

Posted 2007. September 19. - 17:42

KKrisz: Látod, látod te sem nagyon ismersz meg biciklisruci nélkül. (De biztos akkor jöttél a csapágyboltból és máshol járt az eszed)
A gyerekért mentem az oviba. A fejedet már messzirõl kiszúrtam, csak a hölgy elõtt nem akartalak nehéz helyzetbe hozni:)
Posted 2007. September 19. - 16:45

Zozoba: Van, de azért nem nézegetem minden nap, tudod nem sok puci csaj volt benne:lick:
KKrisz: Látod, látod te sem nagyon ismersz meg biciklisruci nélkül. (De biztos akkor jöttél a csapágyboltból és máshol járt az eszed)
Posted 2007. September 19. - 15:23

Hali!
Kicseréltem az integrált lx hajtómû csapágyát. Szabvány méret,
ezért tudtam venni csapágy boltban, 836 forintért. A csészébõl másfél perc alatt kiütögettem a régit, majd az újat 2 perc alatt be. Óvatosan!
Ez volt a csapágy felujitás:) Úgy néz ki hogy mûködik is a dolog.
Nem recseg, nem lötyög, szépen forog.
Kicseréltem az integrált lx hajtómû csapágyát. Szabvány méret,
ezért tudtam venni csapágy boltban, 836 forintért. A csészébõl másfél perc alatt kiütögettem a régit, majd az újat 2 perc alatt be. Óvatosan!
Ez volt a csapágy felujitás:) Úgy néz ki hogy mûködik is a dolog.
Nem recseg, nem lötyög, szépen forog.
Posted 2007. September 19. - 09:35

Persze, hogy érdekel!
Szégyen hogy be raktad a fiókba! Nincs benned egy szemernyi müvészi hajlam se?
Szégyen hogy be raktad a fiókba! Nincs benned egy szemernyi müvészi hajlam se?

Posted 2007. September 18. - 21:13

[quote name='Röfike']Kata:Elkelt már kis Komád? Nem látom az apróban.
Nem kelt még el, és összesen csak egy érdeklõdõm volt, az is cserélni akart. Még fenn van a hirdetés, de valahol hátul. Majd megújítom, csak lenne végre egy kis idõm csinálni pár jó képet róla. Ha tudsz érdeklõdõt, akkor szólj! Köszi!
Nem kelt még el, és összesen csak egy érdeklõdõm volt, az is cserélni akart. Még fenn van a hirdetés, de valahol hátul. Majd megújítom, csak lenne végre egy kis idõm csinálni pár jó képet róla. Ha tudsz érdeklõdõt, akkor szólj! Köszi!
Posted 2007. September 18. - 20:48

Posted 2007. September 18. - 17:41

Posted 2007. September 18. - 15:03

Kata:Elkelt már kis Komád? Nem látom az apróban.
Nem felvágás képp, de nekem már rég megvan (vagy meg sincs) a Bellevilli randi DVD-n. ha kell esetleg valakinek, elõkeresem...
Nem felvágás képp, de nekem már rég megvan (vagy meg sincs) a Bellevilli randi DVD-n. ha kell esetleg valakinek, elõkeresem...
Posted 2007. September 18. - 13:38

Posted 2007. September 18. - 12:51

Bocsi de 3 db volt és már valoszinû hogy mind elkelt. Ha valakinek mégse kéne szolok rögtön!
Posted 2007. September 18. - 12:43

Zoli!
Megjöttek az RP dzsekik, de persze hogy csak az enyémet nem küldték le mert nem találták meg.
S-esbõl milyen szinû kéne? piros vagy kék?
öööö, egy ilyen S-es piros dzsekit megnézhetnék valamikor élõben?

Posted 2007. September 18. - 12:26

Zoli!
Megjöttek az RP dzsekik, de persze hogy csak az enyémet nem küldték le mert nem találták meg.
Posted 2007. September 18. - 11:31

Posted 2007. September 18. - 09:50

Posted 2007. September 18. - 09:34

Szevasztok!!! Visszajöttem dolgozni így tudok netezni!
Ûber nagyon tuti volt a 24 h verseny !!!:love1: Teljesen megigézett, pedig én csak segítõnek mentem volna, de majdnem hivatalos fényképész lett a dologból.
Két csapatsátor között, kolbászoltam, hol az egyik(Merkapt), hol a másik ( volt Decathlonos kollégák). Óriási élmény !!:cool2:
Sajnálom hogy NITRONAK nem jöttek össze a dolgok, de tuti tanult belõle!
Hé Soma mi az, hogy öregek !?! Üde friss 23 éves stram fickónak érzem magam!!!
Mintha nem is léptem volna túl a 3 X-et!:mybad: Fõleg ez a verseny pörgés mozgatta meg mindenem, pedig én nem is voltam résztvevõ!
KATA szép lessz a kicsike! Megnéztem tegnap a nagykerben!
Ûber nagyon tuti volt a 24 h verseny !!!:love1: Teljesen megigézett, pedig én csak segítõnek mentem volna, de majdnem hivatalos fényképész lett a dologból.
Két csapatsátor között, kolbászoltam, hol az egyik(Merkapt), hol a másik ( volt Decathlonos kollégák). Óriási élmény !!:cool2:
Sajnálom hogy NITRONAK nem jöttek össze a dolgok, de tuti tanult belõle!
Hé Soma mi az, hogy öregek !?! Üde friss 23 éves stram fickónak érzem magam!!!

KATA szép lessz a kicsike! Megnéztem tegnap a nagykerben!