Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Én egy idõben egy full merev montival tekeregtem itt a környéken. Azon volt egy pár Continental Race King gumi, amit sokszor igen jó áron is ki tudsz fogni, nem jön zavarba erdei ösvényen és a mintázata miatt szerintem városban is megfelelõ. Plusz viszonylag ballonos, így a környéken lévõ döccenõkhöz bõségesen elég teleszkóp nélkül is.

Röfi: minden kötekedés nélkül, mi a pláne az általad linkelt keróban? Jelenlegi árfolyamon ~18e-19e forint+posta. Annyiért itthon is veszel ilyen csotrogányokat. Még jobb felszereltséggel is.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Teljesen jó az okfejtésed, csak elfelejtettem írni hogy én csak városban használom a montit meg ha találok megfelelõ túrista vagy bringás térképet akkor Debrecen környékén (Hármashatárhegy, Böszörményig a kertek alatt, Fancsika környéke). 5-10% döngölt földút és 90-95% városi kényelmes tekerés, ehhez nekem elengedhetetlen egy jó elsõ teleszkóp a Magyar utakra és nem csalingázok az autósok elõtt hanem kényelmesen belehuppanok úthibákba vagy csatornafedelekbe ezért montizok. Mivel jelenlegi külsõm kirepedezett így ha már amúgy is cserés meglátásom szerint valami slick gumi az utód, melyet a fentebb említett túlnyomó részt városi használat indokol a kíváncsiságomon kívül. Esõben nem tekerek és száguldozni se szoktam.
Bandi a nagykeres kisegítõ... :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Köszönet.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Röfi: Vasárnap Zemplén 50 tekerést terveztünk. Leszünk páran, szóval nem lesz nagy tempó, csak örömködés.
Soma: Beviszem a Chilibe a térképet.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A tiedben mi a kincs Sanyi, ez fele annyiba kerül... Vasánap valaki tekerni?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Mi abban a kincs?

Mátra turistatérképe van valakinek jövõ héten kölcsönbe?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem tapasztalat, csak vélemény.

Felteszed a virsligumit és úgy érzed jobban suhan a bringád, erõsebb vagy. Aztán felkerülsz a hegyekbe terepgumival és még az avar, sár is visszafog, meg vagy halva. Szerintem parasztfakítás. A monti legyen monti az országúti pedig országúti. Ha pedig nem jársz hegyekbe akkor ide oly felesleges a monti.
Itt is volt pár ember aki használt ilyeneket, de valahogy leszoktak róla... (A szerelgetésrõl nem is beszélve)

Luna: Enté ideadja, azért köszi és persze mindenki másnak is.

Kincs: Marktplaats.nl > te koop mtb superduty - Fietsen en Brommers - Fietsen | Mountainbikes en ATB

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sziasztok! Ismét bepofátlankodok egy kérdéssel: MTB Continental Sport Contact köpenyt valaki nem tud itt Debrecenben? Neten láttam 1700-ért darabját de jó lenne helyben megvenni. Esetleg akinek van montira virsligumival tapasztalata, véleménye szivesen olvasom. Vagy felvonulás után szétnézek a standoknál hátha látok valami érdekeset......
Bandi a nagykeres kisegítõ... :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Dani: ilyen az artroszkópiás mûtét.
Pár hete nem akartalak megzavarni vele:)

http://www.youtube.com/watch?v=WuVHWZX91KY&feature=related

Arthroscopic Surgery "Medial Meniscus Repair" - YouTube

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Máma meg Van van a Modemben, ingyé, nyóckor.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Leesett? Még vissza is pattant!:D

Ne felejtsétek: 20. án goldsprint, alleycat light, meg miegymás, Békás-tó melletti rajtközponttal!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Dina-Mit: vak vagyok, mint a bányaló és mire kiégett aggyal felfogtam, hogy kegyed jön velem szemben, addigra már csak az integetõ kezét láttam a visszapillantóban. :)

Nekem viszont sas a fülem és hallottam,hogy hosszú-hosszú másodpercek után leesett neked,hogy én voltam. :)

Dina

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Dina-Mit: vak vagyok, mint a bányaló és mire kiégett aggyal felfogtam, hogy kegyed jön velem szemben, addigra már csak az integetõ kezét láttam a visszapillantóban. :)

Nekem viszont sas a fülem és hallottam,hogy hosszú-hosszú másodpercek után leesett neked,hogy én voltam. :)

Dina

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

Halihó

Én is lõttem pár képet "hétvégén".

Gratulálok, végig szép idõ...szar lehetett :) Igen jövõre menni kéne.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Sziasztok,

Most láttam pár szüli-névnapról lemaradtam. Szóval boldogat MINDENKINEK! (:
Egy kérdés. Valakinek van elfekvõben otthon régebbi monti hajtókarja középrésszel nem kopott tányérokkal és nagyon jól árasítva? 7es rendszerhez kellene. Esztétika nem fontos, csak tartós legyen! Elõre is köszi ...
Jó pihenést

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

vaspapucsok

vaspapucsok

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szevasztok!MÁTRA HOSSZUTÁV NEVEZÉST KERESEK!!!

vaspapucsok@citromail.hu

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Adidas SPD patent cipõ kerékpárhoz valódi bõr 43

Feltöltött kép

Ahogy elnézem 6000-ért odaadja...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Elfér itt, mert látványos :) Még vonatok is vannak benne Somának :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Valaki egy scennert nem tudna kölcsönadni egy-két napra? Köszi!

Megoldottam, a szoftverben volt a gubanc, a kábel hibátlan. Pont olyan olyan, mint Epyc-é.

Van egy síkágyas scannerem a garázsban, ha kell. Egyedül kábel kell hozzá.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]