Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Kivan már szerencsétlen fotóalbum teljesen, ráférne némi hardveres fejlesztés, nem bírja a gyarapodó felhasználói létszámot, nálam gyököt.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Srácok! Fotóalbum csak nekem hozza a képeket gyökkettõvel?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Goldsprint. - 85.darts.fotoalbum.hu

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Holnap valaki nem tervez valami hegyi tekerést? Ha igen, társulnék.
Esetleg kocsiba tudok vinni 1 fõt + csomagokat, mert sajna bringatartóm nincs, így csak az én bringám tudom bepaszírozni a kocsi csomagtartójába, ha be tudom, még el kéne próbálni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Józsi: Oláh Gábor sportcsarnok, vagy Fõnix csarnok. Szerintem nekik valószínüleg van.

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Fontos.

Tud e valaki Debrecenben olyan ceget melytol rendezvenykordonokat lehet berelni?

Koszonom

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Feltöltött kép

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
rendelésbõl visszamaradt BLB Track váz eladó, ahogy mondani szokták "áron alul" :D :D

59 cm

Marktplaats.nl > BLB Track frameset 59 cm zwart nieuw - Fietsen en Brommers - Fietsen | Racefietsen

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Valószínüleg kedden megyünk három napra a Tátrába (sátrazós, fennalvós) van hely a kocsiban.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Sziasztok!
Vittoria gumit árusítanak valahol a városban? Köszi!

Chiliben van.

Köszi, hogy gondoltál rám, de nem olyan szép az az elsõ kerék........az egyenes rész agyonvágja
a formát(lendületet)...elemben a hátsó kereket elfogadnám...már a fejembe van milyet építenék belõle.:-))

Ne tartsd magadban! :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi: Csak nem írtad meg, milyen vázról tettél említést tegnap vagy tegnapelõtt MSN-n.

Még képet is küldtem, csak a te MSN-ed béna hozzá. :) Majd elküldöm mailben.

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Merxinek

Holnap reggeltõl várunk mindenkit szeretettel a Békáson! ;)

Köszi, hogy gondoltál rám, de nem olyan szép az az elsõ kerék........az egyenes rész agyonvágja
a formát(lendületet)...elemben a hátsó kereket elfogadnám...már a fejembe van milyet építenék belõle.:-))
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Bár nincs itt sok olyan ember, akinek jó lenne méretben, de hátha.
Ennyiért szerintem nem sok, ismerõsé.

Szinte csak a felszereltségért megérné, aztán venni hozzá valami mérethez illõ vázat, az 59-es meg elpasszolni, amennyiért lehet.

Röfi: Csak nem írtad meg, milyen vázról tettél említést tegnap vagy tegnapelõtt MSN-n.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Sziasztok!
Vittoria gumit árusítanak valahol a városban? Köszi!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Gilisztabicaj kontra monti: Fene se tudja. Ízlés kérdése, nekem pl 20 as országúti gumival se gáz a város, bár való igaz, vasággyal vagyok 60 kiló, a csatornaszemek vonalánál beljebb megyek, így nem kerülgetek sok mindent, bár néha emiatt le piszok ganajoznak az autósok.
Na de számokban: egy pár gumi aszfaltra, ami a conti spcontact megfelelõje lehet, az a bontrager road warrior. van egyötös, és egyhuszonötös is. Kisebb mintával kb ugyanezt tudja a sattelite, szintén bonrager. Áruk 3000 forint körül van.
Ha már így a pézbe csapok, egy használt trekking ami teló nélkül is elég kényelmetes városba, olyan 20K körül beszerezhetõ. Például Mónárnál. Van rajta sárhányó, vagyis inkább "sártól védõ berendezés", így zuhé-ban/után is viszonylagos biztonságot élvezhet a meghajtó egyén. Ez az ár nem egy horror, szerintem jobb két bicaj két viszonylag különbözõ célra, mint egy mindkettõre, ami igazából egyikre sem ideális.
A gumicserélgetést meg én se szeretem, másnak se ajánlom.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Még annyit fûznék a témához, hogy virsli gumival itt a környéken... Hát ember legyen a talpán. Amit inkubator leír én egy hagyományos MTB gumiköpenyt vennék, 2.00-ás méretben.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Teljesen jó az okfejtésed, csak elfelejtettem írni hogy én csak városban használom a montit meg ha találok megfelelõ túrista vagy bringás térképet akkor Debrecen környékén....

Röfinek igaza van, ahogy lesz outija az embernek leszokik a virslirõl, de az is igaz, hogy ahhoz meg nem kevés pénz kell és átmenti megoldásnak teljesen jó a virsligumi (van akinek csak egy bringára futja, na). Én is akkor szoktam le róla, amikor lett másik gép... túrázni aszfalton meg azért nekem csak jobb volt a virsli. Igaz én maxxis detonatort (1,2-est nyûttem, az most Darts alatt van)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Bár nincs itt sok olyan ember, akinek jó lenne méretben, de hátha.
Ennyiért szerintem nem sok, ismerõsé.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Merxinek

Ezt még én is tudnám szeretni ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Merxinek

Holnap reggeltõl várunk mindenkit szeretettel a Békáson! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com