Ezek vajon kik lehetnek ?
http://gomboc.csend....ed&cat=0&pos=54
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Hazajöttem a Tátrábl, hát a -22C' erõs szélben elég kemény dolog...
("A Magas-Tátrában mínusz 23 és mínusz 12 fok közt ingadozott a hõmérséklet szombaton, ezért a hatóságok mindenkit arra kértek, hogy vegyék fontolóra a magas-hegyvidéki sportolást.")
Oszi barátunkat (aki ismeri) hidegre is tette.
Mackófelsõ:Én meg a Mike Synjard által dedikált kulacsot hagytam rá... (tehát ha máshonnan nem is, a vitrinbõl ismerjük egymást! :-D)
SpinniNG Day:Nem kell reklám, így is elfognak fogyni a jegyek... Szerintem érdemes csak annyi órát foglalni, amennyit tuti meg tudsz csinálni, mert csak mástól veszed el a helyet, ha nem bírod (Fõleg ha nem is nagyon jársz spinnire..), meg ciki is ha a hatodik órán már állni alíg birsz a tömegben és mindenki szánakozva néz... Szerintem én Somához csatlakozok, de még bevállalom a Józsit is!
Kaja lesz? Energiaital, stb?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Én meg az vagyok aki a fõtéren azt a hosszú féknyomot hagyta tavaly július 23-án... Valami konkrétabbat kérhetnénk?
Az Aktívban spinningbérlettel foglaltathatsz elõre, és napijeggyel arra a napra, de az szinte esélytelen, sõt még örülhetsz ha a másnapi órákra kapsz helyet... Népszerûség szerintem mindnekinél más és más, kinek melyik stílus szimpatikus. Házon belül pedig döntsék el õk...
Félreérthetõ voltam, a kérdés arra vonatkozott, h amilyen órán epyckel voltam Corpusban, az spinracing volt-e.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Nem nagyon láttam hirdetést errõl, ha nem reklámozzák, akkor hogy fogják népszerûsíteni? Vagy mint a népmesék, szájhagyomány útján?
HalihóÉn ott dógozom de nemmtom így ki vagy...
a Joci üzletében, a jobb oldali vitrinben látható nagy serleget én ajándékoztam neki. :cheers:
Mailben kaptam:
Sziasztok!
Teljes a spinning napról az infó és közreadom.
Március 2.
13-14 Zsuzsi
14-15 Lajos
15-16 Enikõ
16-17 József (Nyíregyházi vendégelõadó)
17-18 Mariann
18-19 Emõ
19-20 Zsófi spinracing
Ez az órabeosztás.Ha megfogott a dolog döntsétek el hány órára és
kiére jössztök.A jegy elõvételben 1500, aznap 1900. Ezért mind a 7
órát végig tekerhetitek. A jegy megvásárlásakor fel kell iratkozni
azokra az idõpontokra, amelyik szimpi. Gondolkozzatok, bár ne sokáig,
mert a népszerû oktatók órái hamar betelnek. Összesen 23 bringa lesz.
Ha valakinek segítség kell a regisztrálásban, szóljon, szívesen
elintézem, csak mondja meg, melyik órákon akar tekerni!
Jó hétvégét és élvezzétek a megmaradt havat!
üdv: Emõ
HalihóMit csesztet mindneki Hortobággyal?