Akkor csak oldalazva.....

Keskenyebb, mint a vállam...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Jah ma lassítás közben elreccsent kormányom a fixin, így kénytelen voltam berakni egy egyenes WCS-t helyette...
Nekem jöhet, földlakesz!köszi addig is.
én is délelõtt gondoltam, mondjuk fél 9 elég emberi idõpont. kb 1/2 1-1-ig gondoltam, de meglátjuk.
még valaki?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Ügyes bajos dolgaim miatt még nem sikerült beszélnem a szervezõkkel, igyekszem holnap találkozni a csajjal.
15-én republic koncerten leszek, szal délelõtt lenne jó csak.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
HalihóGyertek futni!
Ismer-nem ismer... Tudom biztos velem van a baj, de te csak nem ugrasz be. De tény, hogy sok hülyeséget végigcsináltam már.:wtf:Röfi, ahogy ismerlek, nem ez volt számodra az utolsó ilyen mutatvány!
:clap:
Nefri: tedd fel vonatra a kecskét... Cuccal tekerni... Én egyszer Füzesabonytól mentem Szilvásra XC versenyre hátizsákkal. Soha többet, menni alíg bírtam utánna.
nem tudna valaki valami jó utat miskolc és ózd között? ami nem a fõúton megy barcika felé és ha lehet rövidebb is:D, bára rövidebb ott relatív fogalom(5napi cucc lesz nálam azért kéne valami rövidebb út).