Sajnálom Sándor
Pedig reménykedtem, hogy meggondolod magad...
Sajnálom Sándor
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
(3000 hozzászólásnál abbahagyom a fórumozást!)
(NOT!)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
háromezer!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
...mert ott nem homokba fektetik a villamospályát, mint nállunk.Autópályánál is így van,igaz Epyc?Az az igazán durva, hogy amikor fél éve Szegeden jártam, még nem volt felbontva ott is a fél város. Most fel van, DE már nagyrészt lenn vannak a sínek, beágyazva a 4-es villamosvonalukhoz.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Halihó
Azt nem értem ebben a nagy turkálásban,hogy miért kell mindenhol "egyszerre" hozzáfogni.
Pl: Dózsa Gy utcát már vagy 3 hónapja lezárták az elsõ héten 0 meló..amit eddig is csináltak,ha rendesen melóznának rajta egy hónap alatt meglenne,csak nem úgy,hogy napok telnek úgy el,hogy az adott munkagép meg sem mozdul.
Megcsináltak volna egy szakaszt koncentrált erõkkel és kezdeni a másik helyszinen..vagy így túl hamar végeztek volna,nagyon átlátható lett volna,és nem lehetne ennyi pénzt mosni a melón???
És Van ilyen!
Tegnap este láttam a hajléktalan álltal ellopott kerékpárom, egy fiatal kölyök ült rajta!
Sajnos a plazanál piros lámpánál álltam kocsival(feltúrva az egész környék) és mire vissza tudtam fordulni már sehol sem találtam. Levi és Kutya futott pár kört hátha látják! Nekik köszi ! Jövök nekik fröcccsel vagy sörrel!
Köszi srácok!
A lényeg hogy itt van a városban!
Sajna én most eltünök árkot és aknát ásn,i a vezetékes viznek Hejcére, de hétfõn jövök!
Addig is minden jót nektek!
Kép nincs a keróról, ez a kis kék autómata váltós(azt a részét már Miki barátomnak eladtam belõle) téljáró bringa ha valaki felismeri.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Halihó
Azt nem értem ebben a nagy turkálásban,hogy miért kell mindenhol "egyszerre" hozzáfogni.
Pl: Dózsa Gy utcát már vagy 3 hónapja lezárták az elsõ héten 0 meló..amit eddig is csináltak,ha rendesen melóznának rajta egy hónap alatt meglenne,csak nem úgy,hogy napok telnek úgy el,hogy az adott munkagép meg sem mozdul.
Megcsináltak volna egy szakaszt koncentrált erõkkel és kezdeni a másik helyszinen..vagy így túl hamar végeztek volna,nagyon átlátható lett volna,és nem lehetne ennyi pénzt mosni a melón???
és nem lehetne ennyi pénzt mosni a melón???
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Kép nincs a keróról, ez a kis kék autómata váltós(azt a részét már Miki barátomnak eladtam belõle) téljáró bringa ha valaki felismeri.