Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Titty, ugye öltönyben jelentél meg a vizságon? Nincs rólad kép? A segély átadása alkalmából lehetne egy kis ünnepséget is tartani és kézfogások közepette átadni az összeget. (Méteres csekk, mint a nagy versenyek végén). Az ilyen jótékonysági eseményekre a Napló is ugrik! :D

Mazsola, a nehézségtõl szerintem ne ijedj meg. A gyalogosan könnyen teljesíthetõ terep, bringával már nehéznek tûnik, akár extrém is lehet. Ha nem 20 kilós bringával jössz akkor nem lehet gond a teljesítéssel. Legfeljebb tolod egy kicsit.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Az alapítványi felajánlásokról majd holnap.....
Du. leszek a boltban az angol után.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
a honlapon az van hogy igen nehéz útvonal ez a zemplén 50, de én még nem voltam soha, viszont szívesen elmennék ha még lenne egy üres hely és ha nem olyan gáz?

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Ezaz Puzsi nehagydmagad, hogy a sok csúnya ember (:afro: -> nagybúB) csak úgy beszóljon!

Figyu---->

MA, 5 után KI jönne? Úton, bármerre, bármivel (úgyisnagyszélvan), sokat?

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
A sóherságnál amit nem veszek magamra, vannak sokkal rosszabb tulajdonságok is, ha tükörbe nézel és belegondolsz talán te is rájössz...

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Nagybubikám: Jó volna ha nem szolnál bele olyan dolgokba ami nem rád tartozik, ha vmit még mindig nem értesz olvass vissza fórumban...

Ma elküldtem az elõnevezést e-mailben...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Puzsikám:emeld már fel azt a nagy lusta valagod és menny már be a segélyedért,már ha összedobtuk neked,mert lassan lejár a nevezési határidõd és jön az újabb kifogás/nyafogás,hogy mostmár 8.000 huf kellene...
Szerintem sem vagy egyáltalán rászorulva,csak téged a skótok is félistenként tisztelnek annyira sóher vagy :)

Mackófelsõ:
Mi is el tudunk vinni vasárnap és nem kell nyomulnod,elég csak papírkutyázni. :D
Mekkora ez az általad említett kör?
Bár lehet ez a "Bagamérról át lehet jönni Újlétára (Kék Kálló völgye), onnan Martinkára" változat jobban vonzana,most úgysincs nagy homok.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Röfi: Hogy tisztán lásd a dolgokat... Azért nyaggatlak mert, én tõled kértem a pénzt, szóval neked segítenek a többiek elõteremteni, mert te nem szántál rá annyit...
Tudtommal ez nem ,,segély" mert nem rászorultsági alapon megy, hanem önként felajánlot szponzorálás. Nem mindegy! :) Várom a zsét, hogy átadd... :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ez ugye vitz! 7-9-ig van rajt, kétlem, hogy ti másfél óra alatt ott lennétek bepakolással és kipakolással nem beszélve az L200-ról.
Együtt kéne tekerni is, már ha ilyen jól összejön a bagázs!

A túranaptárban 7-10 órát láttam rajtnak. Egyébként _kérdeztem_ hogy mikor induljunk, nem azt mondtam, hogy mi ekkor fogunk. Én is arra gondoltam, hogy mehetnénk konvojban és tekerhetnénk is együtt, ha már úgy is megyünk innen sokan (amúgy szerintem te is gondolhatod, hogy ez így lesz). Mellesleg még most sem írtál egy idõpontot, hogy te mikorra tervezted az indulást;) Legalábbis a "Szívem szerint 6-kor indulnék..." az nem tûnik túl határozottnak:)
De akkor kérdezem ismét, mikor induljunk? (tõlem mehetünk akár 6-kor is)

(mellesleg ha most megyek, akkor nem az L200-zal fogok:))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én is vonatoztam régen. De nekem valahogy elég volt... Ahogy gondolod, de biztos találnánk neked is helyet valakinél...

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackófelsõ: nem férsz be senki kocsijába se, hogy vonattal jössz?

Beférnék, de olyan vonatozós fajta vagyok. Legalább jó nyomulós kezdésem lesz, mire utólérem a bagázst!
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Reggel fél8-as rajthoz ki mit szólna? Vagy az nagyon késõi?

Ez ugye vitz! 7-9-ig van rajt, kétlem, hogy ti másfél óra alatt ott lennétek bepakolással és kipakolással nem beszélve az L200-ról.
Együtt kéne tekerni is, már ha ilyen jól összejön a bagázs!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Délelõtt egyetemen leszek. CSak azért kerestelek volna, hogy Szabi elvileg szólt, hogy 11-én velem jönnétek fel Zemplén 50-re és ezt fixáltam volna le.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Hello! Nitro, nem voltam msn, majd délelött mondhatod még ha aktuális..! Titty, hol fogod irni holnap? Szurkolunk
Vasárnaprol meg mi hogy lenne? ugye 11-edike? 15-én földrajz elörehozott : )
Üdv addig is : Zoli

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Kék Kálló völgy Bagamér mellett

Ha megyünk egy L.vértes -Kokad - Álmosd - Bagamér - Vámospércs kört, megmutatom.
De Bagamérról át lehet jönni Újlétára (Kék Kálló völgye), onnan Martinkára.
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Engem is cibált ma a szél rendesen. De hát erõsödni lehet benne :)

Vasárnappal kapcsolatban. Ki tud adni nekem kölcsönbe, fõ vesztés terhe mellett egy tetõsínre szerelhetõ keró tartót?:) Ettõl függ, hogy tudok e menni Nitr-O-val. Reggel fél8-as rajthoz ki mit szólna? Vagy az nagyon késõi?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ezeket megnézném,mert nem hogy nem láttam,de sajna még hallani sem hallottam rólluk(mûveletlenségem határtalan :) ):
Bakonszegi kostemetõ;
Kék Kálló völgy Bagamér mellett
Tépei préposti kastély.

A nyíracsádi templomromot meg ha tudja valaki merre van az erdõben,akkor megejthetnénk egy kerótúra alkalmával....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
[quote name='Röfike']Vasárnap ki mikori indulást tervez?
Konvojban menjünk?
Én szivem szerint már 6-kor indulnék.... (komolyan)

quote]

vasárnap én 6-kor indulok.

A 6-os vonattal.:)

Sanyi, nem jó h nem jöttél ma, volt olyan pofa, oldalpofa, h B. újvárostól 27-28 fölött nem bírtam menni.
50 km után meg 45 fölött.
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Vasárnap ki mikori indulást tervez?
Konvojban menjünk?
Én szivem szerint már 6-kor indulnék.... (komolyan)

Krátertóra szavazok (olyan szép kép van róla a Naplóban)

Titty: Összejött már a "segély"? Mert engem nyaggat a rászorult.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
http://www.haon.hu/h...080310-10105437