Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts

Halihó

Na IGEN!!!!
Ez az még a pénzzel is mi szaladgáljunk neked,meg a sárga csekkel?
A hegyen ne toljunk esetleg felfele? :D

Skacok,mostmár én is azt mondom amit Krisz:igyuk el a Röfi kontra Puzsi egészségére! :)

Te csak ne rohangálj sehova, tartogasd az erõdet a maratonra...
Remélem nem akarod megfoszatni magad a ,,látványtól''...

A sörözést, bambizást majd a célban Röfivel megdumáljuk...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

:D :D :D :D :D :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts

Szerintem ebbõl a nevezésbõl már nem lesz semmi... Május 11-ig lehet befizetned az összeget, ami postautalványon nem érhet oda, de még átutalással sem, csak banki befizetéssel. De mivel a bankok 4-kor zárnak és te 4-ig dolgozik erre nem lesz idõd. Persze még ki is kell deríteni, hogy a számlaszám melyik bankhoz tartozik. Ráadásul, ha X ember összedob neked egy nevezésre velót, legalább annyi tartás lehetne benned, hogy nem õket csicskáztatod, hogy az ajtódig vigyék azt. Már ne haragudj, de ez igen furcsa hozzáállás.

Enté: Jajj.. Na jó, mégegyszer csak neked:
Nem értem mi a problémád? Elvileg semmi közöd nem lenne a dologhoz ha kéretlenül nem kezdesz önként felajánlásokat gyûjteni. De hamár megtetted az a minimum hogy annyi tartás van benned hogy elfogadod a dolgot és tiszteletben tartod a Röfivel kötött szóbeli megállapodásunkat. Egyébként is két nap csak azzal telt el hogy elmagyarázzam neked a segély és az önkéntes felajánlás között a külömbséget, te és Nagybub értetlenkedtek egyedül. Ha vmit nem lehet megérteni a korábban leírtakból akkor kár volt a pénzt elkezdeni gyûjteni én Röfivel kezdtem meg a megyegyezést, és tartom is magam hozzá. Ha neked ekkora lelki problémát okoz azaz 500Ft...Talán legközelebb meggondolod mit és hogyan csinálsz. Látom nem tanultál a bukó ügybõl...
Én remélem ma mindenképp be tudom fizetni a pénzt. Azon rajta van a dátum mikor fizettem be szóval elvileg el kell fogadniuk amikor bemutatom...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Na IGEN!!!!
Ez az még a pénzzel is mi szaladgáljunk neked,meg a sárga csekkel?
A hegyen ne toljunk esetleg felfele? :D

Skacok,mostmár én is azt mondom amit Krisz:igyuk el a Röfi kontra Puzsi egészségére! :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Szerintem ebbõl a nevezésbõl már nem lesz semmi... Május 11-ig lehet befizetned az összeget, ami postautalványon nem érhet oda, de még átutalással sem, csak banki befizetéssel. De mivel a bankok 4-kor zárnak és te 4-ig dolgozik erre nem lesz idõd. Persze még ki is kell deríteni, hogy a számlaszám melyik bankhoz tartozik. Ráadásul, ha X ember összedob neked egy nevezésre velót, legalább annyi tartás lehetne benned, hogy nem õket csicskáztatod, hogy az ajtódig vigyék azt. Már ne haragudj, de ez igen furcsa hozzáállás.

egy kis segítség:
Bankszámla: Szilvásváradi Sportegyesület, 61600025-10000458-00000000

AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet, a legközelebbi fiókuk pedig Egerben van :)

a többivel maximálisan egyetértek, egyezik a véleményünk ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
NI-osok figyelem! Akar valaki csatlakozni? www.bringazzmunkaba.hu
Akit érdekel írjatok privit, vagy egy benti egy levelet.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Tittyman: Most beszéltem Nitro-val telefonon és azt mondta elvileg ma beviszi a részét hozzátok. Ha megvan az összeg akkor add oda légyszi neki és majd tõle átveszem... így még ma be tudom fizetni... :)

Nitro: Köszi!

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
Nagybub: köszi de sajnos nem tudok menni, fotózni kell mennem...
de jó tekerést mindenkinek aki megy vasárnap

ma este koncert...

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Hát én meg Vilyvitányban leszek vasárnap :)
nézzetek el arra is tök szép kis falu.
Jer NitrO Jer! :)
és akkor jön ma le Wody 21 meg NitrO meg Kkrisz meg.,..... :)
ÓÓ De jó lesz mindenki nagy Monchici potensál meg Péterfibori mega szerelembend Fun! :D
Puzsi sztem odaadom NitrOnak és megbeszélitek.
YO?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts

Én inkább úgy fogalmaznék, Soma nem akarta leírni amit gondol... Tudjuk, mirõl van szó... 10% lustaság + 90% nem akarsz lemenni Jocihoz. (Mert nem õ a hivatalos TREK forgalmazó) :-DDD
De más már biztos leszaladt volna érte, ha ilyen gálánsak lennénk vele.

Röfi: Lustaság nincs benne, csak 100% hogy nem megyek le a pénzért Jocihoz, és nem azért mert nem õ a hiavatalos Trek dealer. Máshol a városban idõpontegyeztetés után szívesen értemegyek.
Gálánsak??? Ez jó... Még a végén nekem kell elnézést kérnem amiért belémkötöttél? :)
Már régen ide kellett volna adnod a zsét (hiszen a te dolgod lenne) és akkor megkíméltél volna a fórumra írogatástól. Ma szeretnék pontot tenni a dolog végére, szóval jó lenne ha elhoznád a pénzt, ennyit megtehetsz hamár összeszedték a pénzt neked hogy szponzorálhass. Nem szeretnék holnap du. rohangálni és nyitva levõ postát keresgélni a befizetés miatt...

Tittyman: Ha melózol az esetleg megoldható, hogy elhozd a pénzt meló után és összefussunk a városban?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
No akkor, megnézem közelebbrõl is a Rockyt :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Megyek vasárnap, Röfi fog vinni.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Hivj fel délután, ha jönnél:06 20 9 881 353

Szivjuk fel magunkat és nyomjuk le Mackófelsõt:)

Hívlak :) Apropó, vasárnap jössz te is?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Hivj fel délután, ha jönnél:06 20 9 881 353

Szivjuk fel magunkat és nyomjuk le Mackófelsõt:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Csak nem jönni szeretnél? :)

Mindenképp szeretnék :) A monchichi basszerosa kedves ismerõs, Borira meg már régóta kíváncsi vagyok élõben is, így adott a dolog:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

KKrisz: a ma esti lovardás koncerten is te leszel a hangfelelõs?

Csak nem jönni szeretnél? :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Szerintem oda senki sem megy. De Szilváson megkaphatod, vagy odaadom valakinek, aki elviszi neked.

Szilvásra meg én nem megyek... nem könnyû ez.
lehet, hogy postázás lesz, meg pénzbefizetés...
írok kérdést a kormánycsapágyas topicba, majd nézz rá lécci

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
KKrisz: a ma esti lovardás koncerten is te leszel a hangfelelõs?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én inkább úgy fogalmaznék, Soma nem akarta leírni amit gondol... Tudjuk, mirõl van szó... 10% lustaság + 90% nem akarsz lemenni Jocihoz. (Mert nem õ a hivatalos TREK forgalmazó) :-DDD
De más már biztos leszaladt volna érte, ha ilyen gálánsak lennénk vele.