A tavalyi képek jól néznek ki: végre egy igazi hegyikerékpározásosnak tûnõ verseny.Mindenkinek jó tekerést holnapra! (Meg egyébként is)
Magas-Tátra maraton 2008.07.26. Nevezési díj: 200-400 SK, ami elég barátságos.
Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2008. május 10. - 11:44

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. május 10. - 11:36

Magas-Tátra maraton 2008.07.26. Nevezési díj: 200-400 SK, ami elég barátságos.
Írta 2008. május 10. - 10:59

Köszi a féket ha bekopik nagyon jó lesz.:prosze:
Írta 2008. május 10. - 09:36

Na újabb értetlenkedés, elmagyarázom figyelj:
Halihó
Na látod ezt szeretem benned:teneked mindig-mindenkinek magyarázkodni kell..

Mackófelsõ:ha nem akarsz vonatozni holnap,István barátunk el tud vinni.Szólj,vagy keresd õt: 30/995-2987
Írta 2008. május 10. - 07:58

Dr. Knoll Zsolt sportorvos szerint (az öttusa-válogatott, vívó válogatott orvosa volt) a legjobb izotóniás ital a sör. Ha õ mondja...
A Forma 1-ben is több lenne az elõzés :-)
Írta 2008. május 10. - 02:23

Írta 2008. május 10. - 00:13

Dr. Knoll Zsolt sportorvos szerint (az öttusa-válogatott, vívó válogatott orvosa volt) a legjobb izotóniás ital a sör. Ha õ mondja...
Én is mindig ezt mondom, csak hülyének néznek.
Valami egészségügyi mûsorban láttam errõl egy összefoglalót.
Ma már ittam izotóniás italt:)
Írta 2008. május 09. - 23:09

Puzsi: Te kezdesz ebbe beledilizni :-D Szerintem neked is illene megköszönönni, hogy más ösztöndíjból élõ emberek felajánlották neked a napi kosztpénzt. Szerettel várunk a Szilvás marcsin!
Nitro: Ez a mûsor nem jöhetett volna létre.... Köszi, bár én biztos nem vittem volna el neki.
Bukó sztori:Aki még emlékszik rá, az tudja, hogy azóta Puzsi nem is fórumozik és nem is teker és még mindig nem tanult a bukó ügybõl... :-DDD
Vasárnap:Reggel autós gyülekezõ a kassai úti Esso kútnál 1/2 7-kor indulás. (nem várunk senkire, ha mi késünk hagyjatok ott)
Röfi: dehogy kezdek bedilizni

Tudjuk hogy nem a pénzrõl szól a dolog hanem az alapvetõ emberi tiszteletrõl, hogy ne ugassuk le egybõl a régen látott fórumtársat és ne keltsük alaptalanul a rosszhírét... Ezzel most talán sikerül elejét vennem a késõbbi alaptalan piszkálódásoknak.
A bukó ügyrõl meg csak annyit: tekerek én rendszeresen azóta is megvan a napi 5 km

Majd a célban megisszuk a pertut, és elfelejtjük ezt az egészet...
Részemrõl ez volt a zárszó, ebben a témában nem kívánom tovább mérgezni a fórumot így is sok volt már ebbõl...
Találkozunk 25.-én...

Írta 2008. május 09. - 21:50

Írta 2008. május 09. - 21:39

hogy más ösztöndíjból élõ emberek felajánlották neked a napi kosztpénzt(nem várunk senkire, ha mi késünk hagyjatok ott)
Ez tükrözi legjobban az egész vita valóságát.
Egyébként ha valaki megsegítésére ( ne a saját pénzébõl keljen rá költeni ) önkéntes felajánlásokból gyûjtés indul, akkor az szerintem segély.
Hasonló a helyzet a tél végi hóolvadáskor az árvízkárosultakkal is.
Írta 2008. május 09. - 21:27

Írta 2008. május 09. - 21:06

Írta 2008. május 09. - 20:45

Szivjuk fel magunkat és nyomjuk le Mackófelsõt:)
Rajtam nem múlik, de most rossz hírt kaptam:
Kozma tanár úr barátom nem tud jönni vonatozós társnak.:beer: :cheers: Megsérült a hüvelykujján valami betonkeverõs balesetben. Mér' nem bringázik építkezés helyett???:no_tak:
Írta 2008. május 09. - 19:52

Mackófelsõ: Köszi a 2 bónusz isostart majd közös tekeréskor söradagban meghálálom...
Írta 2008. május 09. - 19:35

Nitro: Ez a mûsor nem jöhetett volna létre.... Köszi, bár én biztos nem vittem volna el neki.
Bukó sztori:Aki még emlékszik rá, az tudja, hogy azóta Puzsi nem is fórumozik és nem is teker és még mindig nem tanult a bukó ügybõl... :-DDD
Vasárnap:Reggel autós gyülekezõ a kassai úti Esso kútnál 1/2 7-kor indulás. (nem várunk senkire, ha mi késünk hagyjatok ott)
Írta 2008. május 09. - 17:47

Na újabb értetlenkedés, elmagyarázom figyelj:Röfinek miért kellene megköszönni bárkinek is bármit? Szerintem inkább neked van okod hálálkodni annak a sok-sok embernek aki ismeretlenül is pénzt adott neked, noha korántsem vagy rászorulva erre...
Én Röfivel egyeztem meg hogy befizet ám idõközben meggondolta magát és kiderült, hogy nem érek meg neki egy ezresnél többet. Ezesetben hamar dugába dölt volna az egyesség mert nem jött volna össze a pénz. Ekkor jöttél te mint önkéntes és kéretlenül gyûjtést szerveztél Röfinek (vagy ha jobban tetszik közvetve nekem). Ezáltal segítettétek hogy a Röfivel létrejött szóbeli megállapodásom megvalósuljon. Összefoglalva: Szponzoráltátok Röfit, hogy szponzorálhasson engem... De ugyanezt már egy héttel ezelõtt skype-n elmagyaráztam neked.
Nyugi, én majd személyesen megköszönöm Röfinek hogy szponzorál...

Mackófelsõ: Köszi a 2 bónusz isostart majd közös tekeréskor söradagban meghálálom...

Írta 2008. május 09. - 17:09

Szerintem inkább neked van okod hálálkodni annak a sok-sok embernek aki ismeretlenül is pénzt adott neked, noha korántsem vagy rászorulva erre...
Talán ha ismernék ......
Írta 2008. május 09. - 16:32

Röfinek miért kellene megköszönni bárkinek is bármit? Szerintem inkább neked van okod hálálkodni annak a sok-sok embernek aki ismeretlenül is pénzt adott neked, noha korántsem vagy rászorulva erre...Röfi nevében elõre is megköszönöm a felajánlásokat. Remélem mindannyian levontuk a tanulságokat ebbõl a gyermeteg közjátékból...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. május 09. - 16:19

Ma mindannyiunk nagy örömére Nitro segítségével átvettem a szeretetcsomagot és be is fizettem.

Kicsit erõltetett volt, kicsit értetlenkedõs kicsit mûbalhés szóval nehéz szülés volt mire eddig eljutottunk de megérte.
Röfi nevében elõre is megköszönöm a felajánlásokat. Remélem mindannyian levontuk a tanulságokat ebbõl a gyermeteg közjátékból...
Ha hamarabb nem is a versenyen találkozunk...

Írta 2008. május 09. - 13:04

Majd 2 korsó sör között gondolok rátok!