Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Idõfutam 2011 - 148.darts.fotoalbum.hu

Voltak szép bicók..
Én azt hittem, hogy Vilmáék simán hozzák majd az elsõ helyet.

Mackófelsõ: El lett írva a honlapon egy név. Ora Hotels-Carrera-nal Cziráki István az egyik tag.

Somának meg gratula!
(akármi is az)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Grat részermrõl is!
Mihez is?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Gartula Nagybubinak a mai teljesítményéért! Ezért érdemes volt dolgozni!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Idõfutam 2011 - 148.darts.fotoalbum.hu

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Szerintem egy hatos sor már bõven elég, olyat már az utcán is találsz kerékkel együtt akár.

hogy mik meg nem történnek ebben a városban...
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Divat hát. A kcnc-nek meg már van 11, 12 lánckerekes montis sora....azért nem ma lesz meg az sem, csakúgy, mint hozzá a váltórendszer. Igazábúl egy 38-11 es sor már simán elmenne egy szál 36 os elsõ tányérral. Láncvonal megint csak egy jó kérdés, ahogyan az is, hogy ehhez a felálláshoz már nem árt egy láncterelõ elõre.
Szerintem egy hatos sor már bõven elég, olyat már az utcán is találsz kerékkel együtt akár.
IZOM: Dinamós móka kb 3000-bõl van meg. Semmi csúcstechnika, mûködik.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Jah... Divat. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Jövõre a Sramnak lesz már az X5-ösben is 10-es rendszere,szarér-hugyér...
Divat.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Bedobom ide is, hátha több szem többet tud: 3x10-es rendszer elsõ váltója kompatibilis e a 3x9-es rendszerrel?

Nekem az illetékesek azt mondták, hogy nem lesz az igazi, de mást nem. Szerintem vékonyabb a lánc, szûkebb a terelõlapok közti nyílás, kisebb a két állás távolsága. Ettõl még mûködhet, én is hasonlón rágódom egy pár hónapja.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

IZOM !!! ! ! !

Bakker negyhogymá az új dobozos Trek-ek lopottak legyenek! Beisbaszna!
Amúgy meg ha úgy van akkor tuti hogy a klónok háborúja kezdõdik! Én a sötét oldallal leszek! :)
Ha már Epyc átállt és túszokat végez ki! :)

De akkor sincs ilyen adapterem, max . a nagy parikában!

nem az újak he!

hanem mondjuk az enyém, vagy bárkié, aminek már volt több gazdája, és akinek Tibi bácsi megcsinálja a papírját

MÁS

kellene nekem egy dinamós rendszer a városira, mennyibõl lehet azt kihozni?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Nem látom akadályát. Persze attól még lehet.

Sheldon Brown szerint sincs akadálya, ellenben az e-bike meg max 42 fogszámig ajánlja az elsõ váltót, ammeg mán nem jó megen. Persze lehet ezek csak katalógus adatok és a valóságban meg elviszi a 44-es foKszámot is, ahogy Sheldi bácsi is írja (hogy csupán márketing uraim, márketing!)!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem látom akadályát. Persze attól még lehet.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Bedobom ide is, hátha több szem többet tud: 3x10-es rendszer elsõ váltója kompatibilis e a 3x9-es rendszerrel?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Hát lemondhat!Ez még szarabb,mint a tavalyi "meglepetésparti".
Egy autómentes napon nem az autóközlekedést kellene korlátozni?Amúgy keróval is,vagy gyalog is kész káosz a Füredi-Dózsa keresztezõdés(megatöbbi,nemcsak szegény autósoknak.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

van de csak átüttõshö' dikk
NNe fenyegetõdzélitten mer pumpkinoncsaplak barátilag... :D

Csipisz megmentette a' életeteket :D (köszi Csippó, felraktam, mûködik, fasza!)

Pumpkinnak van kutyája, oszt az megharap! ;)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Diccse valakinek egy 203-as, Shimano, elsõ, IS-PM tárcsafék adaptere kölcsönbe? Nem, van nekem is, csak jelenleg nem elérhetõ közelségben és nagyon kéne a mostani hétvégére. Ha tudtok eladót, az is jöhet. Minden megoldás érdekel!

Legkésõbb holnapig 17:00-ig kaptok haladékot, utána óránként megölök egy túszt!

(csakszólok nelegyenmeglepetés!)

van de csak átüttõshö' dikk
NNe fenyegetõdzélitten mer pumpkinoncsaplak barátilag... :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Zoli!

Egy ilyen volt:Evans Cycles | Trek 1.2 Double 2009 Road Bike | Online Bike Shop

100 ezerért volt meghirdetve 500 km-rel...nem is csodálkozom,hogy azonnal elvitték!:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Lecsa: Mondjon. :)

Enté: Feltöltött kép
www.kepmegoszto.com
Ebbõl láttunk ma biciklizés közben Somával vagy hármat.
Feltöltött kép
www.kepmegoszto.com
Ebbõl csak egyet láttunk, de a tulaj még be is indította nekünk a kiszerelt 12 hengeres motorját (320LE). ;) Kb. így szól a motorja, állítólag ilyennel versenyzett Niki Lauda is.

Bár tudjuk, hogy neked ezzel sem tudtunk újdonságot mutatni, de legalább a többiek értékelik. Ja, volt egy 7 személyes Daimler is a mûhelyben, de az a Jaguár után már nem érdekelt minket.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Debreciner:
"Befeküdt a városvezetésnek a Magyar Kerékpárosklub debreceni szervezete. Mi az, hogy a 2-es villamos pályaépítési munkálatai miatt nem lesz biciklis felvonulás? A Critical Mass nem a a Magyar Kerékpárosklub debreceni szervezetének tulajdona. Másrészt úgy és olyan útvonalon is meg lehetne tartani a hagyományos biciklis demonstrációt, ami nem terheli jobban a város közlekedését, mint máskor.

Sajnálatos, hogy ezt a civil kezdeményezést is bekebelezte a politika. Alternatív debreceni kezdeményezésre van szükség. A Magyar Kerékpárosklub debreceni szervezete mondjon le!"

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Mifike

Mifike

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

CM lesz szeptemberben Debrecenben, vagy megint meglepetésparty lesz belõle valakinek, esetleg házibuli?!

Dehir.hu - A 2-es villamos miatt elmarad szi Critical Mass Debrecenben