Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
az érdekelteknek:

október eslõ vagy második hetében megyek haza

lehet készülni :)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Köszi. Sajna nem tudtam menni, mert az asszonynak más tervei voltak az estére...
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Lex megmozdulás, keresd a Skidmarkon.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Hail,

Ha emlékem nem csal olvastam pár lappal ezelõtt, hogy most elmarad a Critical Mass. Jól emléxem, vagy esetleg mégis lesz valami megmozdulás?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Lassan el kell gondolkodni , hogy ki akar kirucanni nov.10-13 között BRNO-ba a sport/bicó/ lakóautó/ csónak kiállitásra!
Ugyanis a belépõ csak 1000.- körül van (árfolyam függõ) valamint 240ck a parkolás(szorozd kb 12 .- Ft-al)
az utiköltség pedig gépjármû/utas függõ!
Ha 1 naposra tervezi az ember, akkor indulás legkésõbb hajnal 5.00-kor, és visszafelé 18.00 ill. 16.00(vasárnap) zár a kiállitás. Ha vas. megy az ember, még 2-2,5 órát tud nézelõdni sötétedésig, s csak utána indul haza, ami hajnal 1.00-2.00 óra közötti hazaérkezést jelent.
Bár Szilárdék felvetették az ott alvást , tehát szombat vásárnézés, alszunk , vasárnap pedig városnézés majd hazaindulás!

Érdemes elgondolkodni!:cool2:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
most hogy kerestem képeket csatornákról, nicsak mit találtam

elég tom és jerrys :D

Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mégis fent áll a víz, ha van egy nagyobb esõ...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ami a románoknál van az út szélen, olyan mint egy kút, az is tisztítóakna lenne? Egyiken nem volt fedõ, a K meg ott figyelt belefele, odaszóltam neki, hogy ugorjon bele, a strici meg kirobbant a buszmegállóból és majdnem lekapott a bringáról :-)

Nem tudom, hogy a mócoknál milyen van, itthon zömében 50 cm-es a fedlap, majd a belsõ gyûrûk 1 méteres átmérõjûek. Általában, de nem szentírás, lehet nagyobb is, ha a funkció megkívánja. Itt Debrecenben a Segner tér alatt olyan csatornarendszer van, hogy kis csónakkal simán elközlekedsz benne. :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Epyc!
Addig még csak egy van ebbõl addig semmi baj,de ha elszaporodnak...:)

Coldi!
Vasárnapra terveztem a találkozást.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

JAAAAJ ! NEM BUCSUT láttam a sinek között ! Egy másik ismerõs volt kint!

Meg nem is vasutast! Aznap kutyáson a közhaszontalanok díbolták a zõdet.

Darts, nem mész az outisokkal Nagykárolyba? Én szombaton az érmindszenti kitérõ után jövök haza, de idáig egyedül.

Kinõ a fa a tisztítóaknából, most mi a baj ezzel? :D

Ami a románoknál van az út szélen, olyan mint egy kút, az is tisztítóakna lenne? Egyiken nem volt fedõ, a K meg ott figyelt belefele, odaszóltam neki, hogy ugorjon bele, a strici meg kirobbant a buszmegállóból és majdnem lekapott a bringáról :-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Kinõ a fa a tisztítóaknából, most mi a baj ezzel? :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Aki a Vezér utca felé jár...annak ajánlom ezt a szerkezetet amit ma fotóztam a fõtéren!:)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Köszi Dani ez jó infó!

Soma medence az nem lesz (egyenlõre) , de Csippolinós Csipisz szeretne már gödörbe feküdve látni! Hát nem rendes gyerek, egyem a szivét!:) Aztán iszok rá egy kis Calvadost! :D Pedig láthatna vasárnap, de b.szik feljönni egy kicsit dolgozni, pedig lenne meglepi is!

Szept 28-án megyek a biróságra 8.00-kor, még a Cirelli féle kerékpár lopás miatt! Anyagi követelésem lesz a bûntény miatt , meg látni akarom a pofáját a csókának. Akit esetleg érdekel a részletek miatt kiváncsiskodhat.

JAAAAJ ! NEM BUCSUT láttam a sinek között ! Egy másik ismerõs volt kint!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hátha másnak is jól jön ez az info. Kulcsot kellett másoltatnom, elmentem a Mr. Minute-be, a fórumba. Annyira nem speckó kulcs, de azt mondták, hogy ennek a fajtának a másolása drágább, 1300 (!)Ft. Elmentem a Galamb utcára (HBZ?), 375 ft-ból kijöttem.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Kiváncsiság nagy úr.... :D
Kicsi ez a város,nem kell itt sokmindent mondani,elõbb utóbb úgyis mindenki tud mindent.
Igen,lefutottam.Igaz nem azt,nem ott,de aznap.
Levi nagyságához meg felérni.............ahhh,ugyanmááá ;)

Zotya:remélem már ha ásol/nak,lesz medence is :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Naaa , ugye hogy tudtok ha akartok! Hogy a nyakatok nyúljon meg! :)

Sejteni lehetett elõzetes információkból, ill a "lefutott 1/2 marciból" a terepes duatlon, triatlonra, csakhát biztos éretlen birsalmát evett mindenki és szûkszavúak vagytok!
A másik teljesitmény sem lett volna kutya! :)
Hip-hip-hurrá Soma bátya gésa! hip-hip hurrá!

Reggel kikocsikáztam leadni a cuccot (lámpák) Ebesre, visszafelé a szovátin dzsaltam befelé a Bijanchival.Kanyarodok még kutyáson a vasút felé, látom a sinek között egy halom zöld mellényes munkás ember. Na mondom lassitunk , hátha megint összefutok Coldival! Errefel kit látok a munkások között? Ahmed a halott terrrorista azaz Bucsu !Integetett és én is visszaintettem! Szóval itt lassan mindenki vasutas lesz! :)

Most kaptam a telefont hogy kimarták az árkomat Hejcén! Huhúúúúú! Már csak át kell ütni az akna és az árok között a falat, valamint megkeresni a szomszédhoz vezetõ viz vezetéket! Akkor inkább kihagyom most a Maros marcit!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Talán le lehetne írni, hogy: milyen maratont, milyen eredménnyel.

OFF

Nálunk csak félmaraton volt/lesz. :) Amúgy oradeacityrunningday.ro, de meglepõdtem volna, ha kiderül, hogy valóban ott volt, mivel nem láttam, és az eredménylistán, illetve a nevezési listán sincs rajta.

/OFF

Elismerésem Somának!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Soma barátunk Piliscsabán tolt egy terepduatlont és korcsoport elsõ lett!
X2S eredmények, listák
X2S terepduatlon 2011 - Országos Bajnokság

Még egyszer, nagy gratula Somának! ;)

merxi: sejtettem én hogy irónia lehet a dologban, de már csak késõbb kapcsoltam :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Igen, ebbõl valóban kiderült......

Ezt én is láttam, nem kell pirossal kiemelni. Talán le lehetne írni, hogy: milyen maratont, milyen eredménnyel. Ha már pirosozunk.

De persze könnyebb idézgetni, aláhúzni pirossal és oltogatni az embert, mint értelmesen választ adni........

ugye milyen szar?:D

az eredmény és körülmények engem is érdekelnek, és természetesen elismerésem a teljesítéshez Soma!

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Na végre....most már én is tudom....Grat Bub.
Bocs epyc!! a humorom nem ment át.:-)))
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!