október eslõ vagy második hetében megyek haza
lehet készülni

Ami a románoknál van az út szélen, olyan mint egy kút, az is tisztítóakna lenne? Egyiken nem volt fedõ, a K meg ott figyelt belefele, odaszóltam neki, hogy ugorjon bele, a strici meg kirobbant a buszmegállóból és majdnem lekapott a bringáról :-)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
JAAAAJ ! NEM BUCSUT láttam a sinek között ! Egy másik ismerõs volt kint!
Ami a románoknál van az út szélen, olyan mint egy kút, az is tisztítóakna lenne? Egyiken nem volt fedõ, a K meg ott figyelt belefele, odaszóltam neki, hogy ugorjon bele, a strici meg kirobbant a buszmegállóból és majdnem lekapott a bringáról :-)Kinõ a fa a tisztítóaknából, most mi a baj ezzel?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Talán le lehetne írni, hogy: milyen maratont, milyen eredménnyel.
Igen, ebbõl valóban kiderült......
Ezt én is láttam, nem kell pirossal kiemelni. Talán le lehetne írni, hogy: milyen maratont, milyen eredménnyel. Ha már pirosozunk.
De persze könnyebb idézgetni, aláhúzni pirossal és oltogatni az embert, mint értelmesen választ adni........