..hogy miket nem árulnak?
Még a kormánycsapi is az maradt benne ami a tied volt.

és igazán szép ropogós MICHE kerékszett, kifutó idei model, áron alul eladó, vadiúj
Miche Pistard wielset
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Mazsi, jómagam pedig 10:00-tól nyitva vagyok, és 19:00-ig bármikor jöhetsz, ha a Röfi által megadott idõpont nem lenne megfelelõ!
Mindenki szarban van a nagykerek közül! 20db FEHÉR nyeregcsövet? ? ? ! Méghozzá 25,4-est? !
Tényleg nem rossz az út, csak Hosszúpályiig gáz a forgalom. Kamionokat beengedni arra a keskeny útra ! Na meg az újburzsuj hobbiterepjárósoktól óvjon az ég !Ott nincs határátkelõ, megkérdeztük a helyieket is amikor Somával voltunk. Országútival szerintem simán járható, mi szoktunk is Pocsaj felé tekerni egyébként is.
A második verzió határsértõ, ott nincs átkelõ.
Az út Pocsaj után enyhén ratyi, de országútival is tekerhetõ gond nélkül...
A szállás címét meg tudnátok adni? Már csak amiatt, hogy mivel eltérõ idõben fogunk indulni pénteken, én GPS-be beütném a címét. Kösz-kösz!
Skacok ez az utvonal járható ? Kiindulás: Debrecen Cél: Nagyvárad, Románia - Google Térkép
Vagy ez? Kiindulás: Debrecen Cél: Nagyvárad, Románia - Google Térkép
Oda vissza, monti 1,5" slick gumival.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Tibivel beszéltem:
Találkozó magyar idõ szerint 6:45-kor a Váradról Kolozsvár felé kivezetõ út utolsó MOL kútjánál (jobb oldal, utolsó(?) lámpás keresztezõdés elõtt).
Szalonnát, kenyeret stb. mindenki hozzon, mert lehet utána sütögetni.(Csak idõnk legyen még rá.)
Én (ha a melóhelyrõl elengednek) innen megyek péntek este kocsival, Somától átül egy ember a gazdaságosság jegyében.
Szerintem hozzám még szûkösen, de befér Röfi bringája.