késõn ettem
Nem enni kell, ez bicikli verseny.

Valki szerezze meg nekem a Twin Peaks harmadik évad részeit.
késõn ettem
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Szevasztok! Danit Ne Vegyétek Komolyan:-)
Az Igaz Hogy Fél Perccel értem Be A Parti Andris Után Csak Az A Bibi, Hogy õ 100km-t Ment és Meg 65km-t.
Zozoba Voltam A Dani Kódjával Garázdálkodva!!!!!!!
Délután bevert az esõ:piorun: a Panoráma felõl, így átjöttem a városon, h megyek egy B.újv. – Hortobágy hurkot. Mert a felhõ ott maradt a H.sámson fölött.
Átjöttem és látom, h kedvenc (új) kerékpárutatok tele van kolbászoló gyalogosokkal - épp csak nem piknikeztek az út közepén - a laktanya elõtt autó parkol, :rocketman csak véletlenül (?) a seggét hagyta kinn, gratula! (mer’a hülye szekerész tizedes nem ismeri a KRESZ-t…). :wallbange
Egy kalap sz@rt ér az egész, inkább javítanák meg a Füredit és fessenek föl egy kerékpársávot!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Barnának ellopták a Trekjét ha valaki látja......
Melyiket?Barnának ellopták a Trekjét ha valaki látja......
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Parti is rövidtávon ment?:chin:
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Szerintem nem, bár akartam menni.István: nem te jöttél szembe velem tegnap a Panorámán a tájház körül?
Parti is rövidtávon ment?:chin:A verseny, a pálya tényleg rohadt jó volt. Még Entének is jutott kaja , ami szerintem finom volt. A pálya kijelölésével se volt semmi gond a rövid távon. Valaki rosszul lett a versenyen (Nitro), valaki viszont ellenkezõleg, nagyon jól ment. Molnár Zoli fél perccel jött be Parti után!!!
Levi ha kategóriájában indul 5. lett volna. Szerintem jó volt. Jó éjt