Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2008. July 08. - 21:02

Soma: A feleségem volt a klónjaimmal a Máltai játszin és felhivott, hogy szerinte õ a feleséged látja. Gyanús volt neki a merida bicaj:)
Posted 2008. July 08. - 20:59

Halihó
Vezettek ott csatornát is,nem csak gázt,tekerj rajta és meglátod....
Vezettek ott csatornát is,nem csak gázt,tekerj rajta és meglátod....
Posted 2008. July 08. - 20:54

Ezfájnifog: http://users.atw.hu/...es/P1010459.jpg
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. July 08. - 20:51

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. July 08. - 20:48

nagybub: a kerékpárút közepén az nem csatorna, hanem gáz-szagló. Elviekben aszfaltozás ELÕTT kellene ezeket szintbe helyezni és nem utólag körbevágni, alá betonozni, hogy egy szintben legyen és vissza aszfaltozni, de maguk a közmûvesek sem tudják, hogy hol fut a vezetékük, nemhogy a tervezõ. Gondolom ez a gázszagló is véletlenül lett megtalálva (mint mondtam, sokszor a közmûegyeztetéseknél sem derül ki, hogy hol mi van) kivitelezéskor és mivel nem lehet máshova tenni (ugyanis alatta fut a gázvezeték), így szintbe helyezték és ennyi. Majd szépen köré aszfaltoznak (amit azóta szerintem már meg is tettek) és lehet rajta kerózni. Nem olyan nagy dolog ez, nem kell felkapni annyira:) Ez legyen a legnagyobb probléma ezen az úton szerintem:)
Posted 2008. July 08. - 20:28

Azaz, a kis Camping-vitéz.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2008. July 08. - 20:24

4 évet ült Mária-nosztrán,
Sanyi ez nem az a csávesz volt aki a defektet hozta?
A "Szeretem tisztelem az embereket testvírem":D
Posted 2008. July 08. - 20:13

Halihó
Nem adtam volna a tetves cigány szemüvegéért kétezret....
Hova nem süllyedtek ebben a mai világban!
(Zoli módszere a jó,behelyezni a 32-es kulcsot a szemüveg mellé élével!)
Nem adtam volna a tetves cigány szemüvegéért kétezret....
Hova nem süllyedtek ebben a mai világban!

(Zoli módszere a jó,behelyezni a 32-es kulcsot a szemüveg mellé élével!)
Posted 2008. July 08. - 18:29

Azért az kemény volt, mikor Zozo a 32 es kulccsal a kezében közölte a kigyúrt taggal, hogy "gyere meccseljük le a bolt mögötti részen." Erre a tag megígérte, hogy még tiszteletét teszi, csak ezt nem pont ezekkel a szavakkal mondta. Senki által nem kérdezve fontosnak tartotta elmondani még azt is, hogy 4 évet ült Mária-nosztrán, messzirõl jött ember azt mond amit akar, de azért egy nõi börtönben lehúzni 4 évet.Háááát, az minden csak nem bûntetés.
Posted 2008. July 08. - 18:16

El is mentem "C-vitaminért"
Jelentem a C-vitamin épp most érkezett meg épségben.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2008. July 08. - 17:46

CSáo!
Vettem ma egy BBB csúcsmodell szemüveget 2 ezerért. Na ez az a dolog amire minden csak büszke nem lehetek, ugyanis a szemüveg az enyém volt. A figyelmetlenségembõl adódott. Ma reggel fodrász után bementem a chilibe, és azzal a lendülettel hogy lelakatoltam a bringát ott is hagytam kint a szemüvegem. Nem sokkal késõbb jött egy férfi aki "túl sokat volt a napon" ugyanis a bõre sötét barna volt. õ mondta, hogy a szemüvegem az elõbb még ott volt de jött egy nõ, (utólag már két srác) és eltûnt a szemüveg. Nagy Norbival gyorsan a Rákóczi utca, virág piac, de a nõt csak nem találtuk. Szomorúan visszamentem, de történetünk fõszereplõje még ott volt. - há nem lett meg a szemüveg? Gyorsan behívtak a boltba és Zozoba mondta, hogy látta, hogy a fickó amikor elment hugyozni(ami azért volt feltûnõ, mert a húsbolt felé, és nem a kocsma felé ment) a szemüvegem bedobta a bokorba. El is mentem "C-vitaminért" és itt követtem el egy nagy hibát: feltûnõen kerestem a bokorba a szemcsit, de nem találtam. Visszamentem, magyarnéger barátunk elmondta, hogy látta, hogy "Anti" nyúlta le a szemüveget. Megegyeztünk, hogy visszavásároljuk. 2kor õ visszajön a szemüveggel, mi fizetünk 3500at és szevasz. Miután elment, láttam hogy a bokornál kiveszi a szemüveget és jön a bolt felé. Zozoba is kijött egy 32-es villáskulccsal, amire szerencsére nem volt szükség, fizettem 2ezret, lekaptam a fejérõl a szemüveget, és itt véget is ért a történet.
Tanultam az esetbõl, máskor figyelmesebb leszek.
Más: Duna maraton fotók:
Lengyel Laci: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0279.html
Lecsa: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0305.html
Dagik: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0324.html
CSonka Norbi: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0338.html
DAni
Vettem ma egy BBB csúcsmodell szemüveget 2 ezerért. Na ez az a dolog amire minden csak büszke nem lehetek, ugyanis a szemüveg az enyém volt. A figyelmetlenségembõl adódott. Ma reggel fodrász után bementem a chilibe, és azzal a lendülettel hogy lelakatoltam a bringát ott is hagytam kint a szemüvegem. Nem sokkal késõbb jött egy férfi aki "túl sokat volt a napon" ugyanis a bõre sötét barna volt. õ mondta, hogy a szemüvegem az elõbb még ott volt de jött egy nõ, (utólag már két srác) és eltûnt a szemüveg. Nagy Norbival gyorsan a Rákóczi utca, virág piac, de a nõt csak nem találtuk. Szomorúan visszamentem, de történetünk fõszereplõje még ott volt. - há nem lett meg a szemüveg? Gyorsan behívtak a boltba és Zozoba mondta, hogy látta, hogy a fickó amikor elment hugyozni(ami azért volt feltûnõ, mert a húsbolt felé, és nem a kocsma felé ment) a szemüvegem bedobta a bokorba. El is mentem "C-vitaminért" és itt követtem el egy nagy hibát: feltûnõen kerestem a bokorba a szemcsit, de nem találtam. Visszamentem, magyarnéger barátunk elmondta, hogy látta, hogy "Anti" nyúlta le a szemüveget. Megegyeztünk, hogy visszavásároljuk. 2kor õ visszajön a szemüveggel, mi fizetünk 3500at és szevasz. Miután elment, láttam hogy a bokornál kiveszi a szemüveget és jön a bolt felé. Zozoba is kijött egy 32-es villáskulccsal, amire szerencsére nem volt szükség, fizettem 2ezret, lekaptam a fejérõl a szemüveget, és itt véget is ért a történet.
Tanultam az esetbõl, máskor figyelmesebb leszek.
Más: Duna maraton fotók:
Lengyel Laci: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0279.html
Lecsa: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0305.html
Dagik: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0324.html
CSonka Norbi: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0338.html
DAni
Posted 2008. July 08. - 15:29

Halihó
Keróút:olvastam valahol,hogy eme nyúlfarknyi szakasz valami 30-40 millióban volt....Csak mint a Mackófelsõ képein is jól látszik a tervezõk megoldották,hogy ha már ásnak,bontanak,no meg píz is van rá,miért ne "bõvítenénk"meg egy kis csatornával is.Csak pont az út közepén?
Az bizti,hogy ami ott épült új tömb,abból az összes emberke itt fog korzózni.
Keróút:olvastam valahol,hogy eme nyúlfarknyi szakasz valami 30-40 millióban volt....Csak mint a Mackófelsõ képein is jól látszik a tervezõk megoldották,hogy ha már ásnak,bontanak,no meg píz is van rá,miért ne "bõvítenénk"meg egy kis csatornával is.Csak pont az út közepén?

Az bizti,hogy ami ott épült új tömb,abból az összes emberke itt fog korzózni.
Posted 2008. July 08. - 13:11

Király volt a verseny, szerintem is!
Köszenet a verseny utáni sörért korcsnak, és a müzliért epycnek! Életet mentett!
Nah, meg a Dunában 'fürgyés' is jól esett abban a melegben!
Köszenet a verseny utáni sörért korcsnak, és a müzliért epycnek! Életet mentett!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2008. July 08. - 12:48

A bolt ablakai (igenvannak!
) felett voltak.
Wow... fémtolvajlás tipikus esete lenne?! Egyébként meg röviden tényleg nem kell itató... max az állatoknak
Posted 2008. July 08. - 12:07

Posted 2008. July 08. - 11:51

Posted 2008. July 08. - 11:47

Posted 2008. July 08. - 11:37

gondolom, hogy a rajt ELÕTTI kajálást nem sikerült normálisan megejteni.
ha jól eszel elõtte, akkor nem is nagyon kell semmi kaja, max folyadék rövidtávra, vagy 1 zselé, de azt is úgy, hogy még hasson.
közép- és hosszútávon viszont már lehet taktikázni.
az én gyomrom nemnagyon bírja a zselét, középen max 1et szoktam enni, hosszún meg még sosem ettem. bár ez azért van, mert ott még sosem indultam:)
tibi: miyen rácsokat, hogyan? boltba nem mentek be?
ha jól eszel elõtte, akkor nem is nagyon kell semmi kaja, max folyadék rövidtávra, vagy 1 zselé, de azt is úgy, hogy még hasson.
közép- és hosszútávon viszont már lehet taktikázni.
az én gyomrom nemnagyon bírja a zselét, középen max 1et szoktam enni, hosszún meg még sosem ettem. bár ez azért van, mert ott még sosem indultam:)
tibi: miyen rácsokat, hogyan? boltba nem mentek be?
Posted 2008. July 08. - 11:18

Rövidtávon távon szinte nem is kell enni, az etetés inkább az lasabb hétvégi bringásoknak szól. Az elit XC is általában 40 km hosszú, ott sem esznek a gélen kívül mást. Az Isostar nekem is betett, utolsó 35 km-ert üres gyomorral mentem, csak egy fél tasak energiagélt kockáztattam meg.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. July 08. - 10:59

Én optam el csak a bovdenházért!Piros Nokon váltóbowdennel, WTB nyereggel és a Conti Olimpiára kifejlesztett külsõivel.
A többit vissszjadom!

JA! REGGELRE ELLOPTÁK A BOLT KÖRÜLI ÖSSZES RÁCSOT!!!!