Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Soma: A feleségem volt a klónjaimmal a Máltai játszin és felhivott, hogy szerinte õ a feleséged látja. Gyanús volt neki a merida bicaj:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Vezettek ott csatornát is,nem csak gázt,tekerj rajta és meglátod....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ezfájnifog: http://users.atw.hu/...es/P1010459.jpg

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

CSonka Norbi: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0338.html

Jááááj:D Elég izgisen jött le, nem esett el?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
nagybub: a kerékpárút közepén az nem csatorna, hanem gáz-szagló. Elviekben aszfaltozás ELÕTT kellene ezeket szintbe helyezni és nem utólag körbevágni, alá betonozni, hogy egy szintben legyen és vissza aszfaltozni, de maguk a közmûvesek sem tudják, hogy hol fut a vezetékük, nemhogy a tervezõ. Gondolom ez a gázszagló is véletlenül lett megtalálva (mint mondtam, sokszor a közmûegyeztetéseknél sem derül ki, hogy hol mi van) kivitelezéskor és mivel nem lehet máshova tenni (ugyanis alatta fut a gázvezeték), így szintbe helyezték és ennyi. Majd szépen köré aszfaltoznak (amit azóta szerintem már meg is tettek) és lehet rajta kerózni. Nem olyan nagy dolog ez, nem kell felkapni annyira:) Ez legyen a legnagyobb probléma ezen az úton szerintem:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Azaz, a kis Camping-vitéz.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

4 évet ült Mária-nosztrán,

Sanyi ez nem az a csávesz volt aki a defektet hozta?

A "Szeretem tisztelem az embereket testvírem":D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nem adtam volna a tetves cigány szemüvegéért kétezret....
Hova nem süllyedtek ebben a mai világban! :D

(Zoli módszere a jó,behelyezni a 32-es kulcsot a szemüveg mellé élével!)

Pókmalac
Fixi

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Azért az kemény volt, mikor Zozo a 32 es kulccsal a kezében közölte a kigyúrt taggal, hogy "gyere meccseljük le a bolt mögötti részen." Erre a tag megígérte, hogy még tiszteletét teszi, csak ezt nem pont ezekkel a szavakkal mondta. Senki által nem kérdezve fontosnak tartotta elmondani még azt is, hogy 4 évet ült Mária-nosztrán, messzirõl jött ember azt mond amit akar, de azért egy nõi börtönben lehúzni 4 évet.Háááát, az minden csak nem bûntetés.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

El is mentem "C-vitaminért"

Jelentem a C-vitamin épp most érkezett meg épségben. :D

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
CSáo!
Vettem ma egy BBB csúcsmodell szemüveget 2 ezerért. Na ez az a dolog amire minden csak büszke nem lehetek, ugyanis a szemüveg az enyém volt. A figyelmetlenségembõl adódott. Ma reggel fodrász után bementem a chilibe, és azzal a lendülettel hogy lelakatoltam a bringát ott is hagytam kint a szemüvegem. Nem sokkal késõbb jött egy férfi aki "túl sokat volt a napon" ugyanis a bõre sötét barna volt. õ mondta, hogy a szemüvegem az elõbb még ott volt de jött egy nõ, (utólag már két srác) és eltûnt a szemüveg. Nagy Norbival gyorsan a Rákóczi utca, virág piac, de a nõt csak nem találtuk. Szomorúan visszamentem, de történetünk fõszereplõje még ott volt. - há nem lett meg a szemüveg? Gyorsan behívtak a boltba és Zozoba mondta, hogy látta, hogy a fickó amikor elment hugyozni(ami azért volt feltûnõ, mert a húsbolt felé, és nem a kocsma felé ment) a szemüvegem bedobta a bokorba. El is mentem "C-vitaminért" és itt követtem el egy nagy hibát: feltûnõen kerestem a bokorba a szemcsit, de nem találtam. Visszamentem, magyarnéger barátunk elmondta, hogy látta, hogy "Anti" nyúlta le a szemüveget. Megegyeztünk, hogy visszavásároljuk. 2kor õ visszajön a szemüveggel, mi fizetünk 3500at és szevasz. Miután elment, láttam hogy a bokornál kiveszi a szemüveget és jön a bolt felé. Zozoba is kijött egy 32-es villáskulccsal, amire szerencsére nem volt szükség, fizettem 2ezret, lekaptam a fejérõl a szemüveget, és itt véget is ért a történet.
Tanultam az esetbõl, máskor figyelmesebb leszek.
Más: Duna maraton fotók:
Lengyel Laci: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0279.html
Lecsa: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0305.html
Dagik: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0324.html
CSonka Norbi: http://www.x-iont.hu...s/CRW_0338.html
DAni

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Keróút:olvastam valahol,hogy eme nyúlfarknyi szakasz valami 30-40 millióban volt....Csak mint a Mackófelsõ képein is jól látszik a tervezõk megoldották,hogy ha már ásnak,bontanak,no meg píz is van rá,miért ne "bõvítenénk"meg egy kis csatornával is.Csak pont az út közepén? :(
Az bizti,hogy ami ott épült új tömb,abból az összes emberke itt fog korzózni.

Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Király volt a verseny, szerintem is!
Köszenet a verseny utáni sörért korcsnak, és a müzliért epycnek! Életet mentett! ;) Nah, meg a Dunában 'fürgyés' is jól esett abban a melegben!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

A bolt ablakai (igenvannak! :) ) felett voltak.

Wow... fémtolvajlás tipikus esete lenne?! Egyébként meg röviden tényleg nem kell itató... max az állatoknak

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
tudomhogyvannak:)

öö voltak:(

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
A bolt ablakai (igenvannak! :) ) felett voltak.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a trek-et honnan vitték el, és hogyan?

csak hogy tanuljunk az esetbõl:(

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
gondolom, hogy a rajt ELÕTTI kajálást nem sikerült normálisan megejteni.

ha jól eszel elõtte, akkor nem is nagyon kell semmi kaja, max folyadék rövidtávra, vagy 1 zselé, de azt is úgy, hogy még hasson.

közép- és hosszútávon viszont már lehet taktikázni.

az én gyomrom nemnagyon bírja a zselét, középen max 1et szoktam enni, hosszún meg még sosem ettem. bár ez azért van, mert ott még sosem indultam:)

tibi: miyen rácsokat, hogyan? boltba nem mentek be?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Rövidtávon távon szinte nem is kell enni, az etetés inkább az lasabb hétvégi bringásoknak szól. Az elit XC is általában 40 km hosszú, ott sem esznek a gélen kívül mást. Az Isostar nekem is betett, utolsó 35 km-ert üres gyomorral mentem, csak egy fél tasak energiagélt kockáztattam meg.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Piros Nokon váltóbowdennel, WTB nyereggel és a Conti Olimpiára kifejlesztett külsõivel.

Én optam el csak a bovdenházért!
A többit vissszjadom! :) (Szép is lenne.. :( )

JA! REGGELRE ELLOPTÁK A BOLT KÖRÜLI ÖSSZES RÁCSOT!!!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: