Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mert elszakadt a szíja és a debreceni forgalmazó szarik bele... Meg meguntam a jeladót nyálazni, csak spinyón és ilyen nagyobb tekerésnél veszem fel a cicifixet. ;-)

Ismerõs! Két hónapja mondtam ennek a lökött forgalmazónak, h nézzen utána, van-e az S 120-hoz jeladó? Azt sem tudta melyikrõl beszélek!
Vicc, h mindent Pesten kell beszerezni...

Dani! a 07.30 o.k.? Konrád is jön?
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mert elszakadt a szíja és a debreceni forgalmazó szarik bele... Meg meguntam a jeladót nyálazni, csak spinyón és ilyen nagyobb tekerésnél veszem fel a cicifixet. ;-)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Már napok óta keresem a Polár órám. Erre most gondoltam egyet, na pakoljunk be a nagy zsákba, belenyúlok és ott van, ez a nap fénypontja!

Aki Polárral nyomja, azzal ilyen elõ sem fordulhat! Mér' nem a bringán tartod?
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Már napok óta keresem a Polár órám. Erre most gondoltam egyet, na pakoljunk be a nagy zsákba, belenyúlok és ott van, ez a nap fénypontja!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Akkor nekem ez a holnapi nem lesz jó, mert Kálmán akar videózni valamit a városban és kell a kamerán neki.
Úgyhogy jó tekerést kívánok reggelre! Személyit ne feletsétek itthon! ;)

Délre legkésõbb visszajövünk. Dani! 07.30kor azegyetem (KLTE) elõtt. A kemerát add oda Kálmánnak, délben visszakapod!
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Én is tervezem, hogy egy laza órát tekerni kellene a környéken. A szállás nálunk tuti helyen van, a kolesz pont a rajt-cél területre esik (legalábbis a csapattársak aszondták:))

Hu bazz ott szerintem szombat reggelig megy a buli, tudtok majd pihenni?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Ezalatt mit is értesz?:)

Sima kétkörös ivászat light. Ennyit.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Dede! Neked már lehet bácsi de szerintem nem lesz sokáig az....
Fõleg ha te sem veted meg a sört.

jóféle:)..monnyuk inkább a bortkomálom, de a söris elmegy..

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Amikor nekem (nekünk) rossz hírünk volt, az már rég volt. Mert h aki velünk jött, annak a fele eléhezett, a másik fele visszafordult (150-nél...). Hagyjuk már ezt, az egy "ironman-korszak" volt!

A holnapi kör 30-32 km/h és kész!
Outi jó lesz?

Akkor nekem ez a holnapi nem lesz jó, mert Kálmán akar videózni valamit a városban és kell a kamerán neki.
Úgyhogy jó tekerést kívánok reggelre! Személyit ne feletsétek itthon! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Kérdezz-felelek.
Értünk 1/2 4-kor Jön Gréta Gardrób, mi csak Vértesszõllõsön állunk meg utánna csatlakozik a Merkapt és konvojban megyünk tovább. Gosau lepakol, teker, este megyünk a buliba, nevezést elintézni.

Én is tervezem, hogy egy laza órát tekerni kellene a környéken. A szállás nálunk tuti helyen van, a kolesz pont a rajt-cél területre esik (legalábbis a csapattársak aszondták:))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kérdezz-felelek.
Értünk 1/2 4-kor Jön Gréta Gardrób, mi csak Vértesszõllõsön állunk meg utánna csatlakozik a Merkapt és konvojban megyünk tovább. Gosau lepakol, teker, este megyünk a buliba, nevezést elintézni.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Epyc jövõ héten hétfõn fél nyolckor a fürediben egy kérdezz felelekre beiratkozol?

Ezalatt mit is értesz?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Epyc jövõ héten hétfõn fél nyolckor a fürediben egy kérdezz felelekre beiratkozol?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Elvileg 9-kor felveszem a csapattársat Pesten, azután go Bad Goisernbe. Mivel meg kell állni útközben, így kb. délután 4-re érünk oda egy kényelmes tempóval.

Pakolással már kész vagyok és a keró is ujjá született:) Majd csinálok a maraton alatt pár fotót róla és felpakolom, hogy milyen lett.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Epyc neked rég aludni kéne! Mikor indultok? Én még most szedegetem a lomot.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
valaki sört említett?:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Dede! Neked már lehet bácsi de szerintem nem lesz sokáig az....
Fõleg ha te sem veted meg a sört.

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Majd ha idõd van szólsz Lacibácsinak :) mert Õ mindíg kapható egy kis kerózásra.

Ki Lacibácsi?? csaknem Mackófelsõ??

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Nem akarom én semmire sem rábeszélni, vagy lebeszélni valamirõl, csak tágítom a látókört.
Beszéltem már rá embereket az országútira, én is akarok egyet.

Van most az apróban egy Cucuma... Na azt megcsavarnám én is...

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Ssszevassz Dávid!
Montam neked!:)
Majd Mackófelsõ gyengéden kitekerteti belõled a lelket! :D
Menjél vele, jó lesz!

Amikor nekem (nekünk) rossz hírünk volt, az már rég volt. Mert h aki velünk jött, annak a fele eléhezett, a másik fele visszafordult (150-nél...). Hagyjuk már ezt, az egy "ironman-korszak" volt!

A holnapi kör 30-32 km/h és kész!
Outi jó lesz?
Twelve times ironman