Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2008. August 18. - 19:57

Posted 2008. August 18. - 19:57

Kemping gázfõzõt én viszek, a rezsó azért nem jó mert ahogy halottam tavaj is levertea biztit az a sok elektrónikásbizserevacak
TÕLETEK NEM KELL SEMMI!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. August 18. - 19:56

Posted 2008. August 18. - 19:54

Posted 2008. August 18. - 19:19

Most jöttem haza külön németrõl meg a városban voltam!
Hogy hasonló esetben ne ez történjen, itt a számom!:
06-20/39-86-855
Bocsi!
Ui:felvettelek Skype-on!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2008. August 18. - 19:07

Képesek! Miért nem a www.fotoalbum.hu-ra teszitek fel a képeket, meg is lenne késõbb is, ha kell.
Megnéztem a térképet XD Vicces, hogy azt az utat is fehér vonallal jelölik, ahol mi bringáztunk és sár is volt... XD
Posted 2008. August 18. - 18:06

csak komolyan!

gázégõ helkyett meg kéne valami rezsó, csak jobban fõ rajta a kaja
Posted 2008. August 18. - 17:46

Kkrisz: szerintem annyiért nem is rossz, csak van egy kis munka vele és szerintem tuti jó canga lenne a "dolgozószobád" falán, ugyanaz a méret, geo stb.! (Komolyan gondoltam)
Posted 2008. August 18. - 17:39

Van jó és nagy fényerejû lámpám és az éjszakai tekerések nagyrészét átvállalnám. Akkumulátoros (baloldali, legfelsõ, ha ilyen van valakinek, akkor azt hozhat), így elemet részemrõl felesleges.
Más "közérdekût" nem tudom mit vigyek. Nálam lesz a szokásos felszerelés (teló pumpa, mûhely pumpa, kenõanyagok, pótbelsõk, pótlánc, patentszemek, szerszámok, étel, izotóniás szmötyik, zselék, ruházat, elsõsegély szerek), így ki tudok segíteni csapattársakat, de ezen kívül tudok vinni normális sátrat és mivel kocsival megyek, 2 kerót még a magamén kívül. Csapattársat nem biztos, mert lehet jön a barátnõm (így a csapatorvos is megoldva lenne:)).
Amit szerintem kellene hozni, valamint nekem nincs: kemping gázfõzõt (ez nagyon fontos!!), kemping székeket.
Ami jó lenne: 3-4 félmeztelen táncos lány, legalább ugyanennyi, szintén félmeztelen thai masszõr lány, Dinának 4-5 chipendale fiú és természetesen ugyanennyi masszõr is. Hazánk legjobb grill szakácsa és teljes személyzete, valami jó hörgõs zenekar, minimum 6 bõrfotel, 1 db 120 cm képátlójú plazma tv és valami játék konzol (segít a tekerés utáni lazításban!!), 6 db. topline csapatbringa, 6 db. szponzori szerzõdés különbözõ sportszergyártóktól és fejenként 1 luxus utazás, lazítás képpen. Ha ezekben tudtok segíteni, az jó!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. August 18. - 17:06

én mennék, csak nem tudom, hogy van-e hely kocsiban és szálláson egyaránt.
még ma meg kéne tudnom, emrt ha igen, akkor a montimat hozom be debrecenbe, ha nem, akkor meg az országútit, egyszerre csak egyet tudok
Hívd fel a Chilit,ott van Zoli és útba igazít teljes mértékben.Amúgy szerintem van még hely...
Posted 2008. August 18. - 15:33

Garatula Dani:scared:
20 án ki jön Milnár Zoli mátrai "kis" körére?
én mennék, csak nem tudom, hogy van-e hely kocsiban és szálláson egyaránt.
még ma meg kéne tudnom, emrt ha igen, akkor a montimat hozom be debrecenbe, ha nem, akkor meg az országútit, egyszerre csak egyet tudok
Posted 2008. August 18. - 14:30

Posted 2008. August 18. - 13:58

Posted 2008. August 18. - 11:35

Láncolajat viszek. Kellhet még thermo ruha estére. Váltóruhák ha esne.
Stb...
érdemes az összes biciklisruhát elvinni, amit találtok otthon, mert sajnos két váltás közt nem mindig szárad meg a ruha (fõleg éjszaka), és nagyon rossz hajnal 4kor a hideg, vizes mezbe belebújni, mert esetleg nincsen már váltásruha

Ha esik az esõ és hideg is van, akkor ez fokozottan érvényes. Éjszaka simán lehûlhet 10 fokra az erdõ, aki olyan fázós mint én, az nagyon szenved termo nélkül.

Posted 2008. August 18. - 10:27

Garatula Dani:scared:
20 án ki jön Milnár Zoli mátrai "kis" körére?
Bocsi Zoli,csak egy kis elírás volt (: De értsétek jól...
Posted 2008. August 18. - 10:17

Ha az áramellátás megoldott, akkor tudok vinni egy 35l-es hûtõt. Még jól jöhet a szénsavas izotóniás italok megfelelõ hõmérsékleten tartásához.
Lámpákkal mi újság? Én még korábban soha nem mentem éjszaka, így lámpám sincs. Csapatonként hány lámpa szükséges? Hogy áll ezzel a volt "B" csapat?
Gondolkodjam a beszerzésen, vagy elég ha elemet, akksit viszek? Az utazással kapcsolatban van valami terv mikor, mivel?
a bicón legyen egy lámpád mindenképp. nekem van egy jó minõségû fejlámpám meg egy gyengébb, sztem ha elemet hozol és lenne még egy a csapatban akkor azzal kihúzzuk az éjszakát
a kaját majd elõtte együtt valahol elintézzük, a bicókat biztos sikerül kocsival felvinni, max nekünk kell majd vonattal menni. sajnos én nem tudok kocsit szerezni.
sátrat viszek, de csak egy hálózsákom van, azt mindenki hozzon még magával. meg persze belsõt, külsõt.
majd össze kellene gyûlni egyszer úgy hogy mindenki ott van és írni listát ki mit hoz, ne vigyünk duplán dolgokat.
Posted 2008. August 18. - 10:02

Dani: Gratula!
Röfi: Csak vicc volt, ugye;)
Kocka: A csapatban van már három lámpa, szerintem csak elem szükséges.
A kisbuszt nem tudtam elkérni a cégtõl. De lehet hogy az opel combot ideadják. Sátor van két darab, az egyiket Zozo adja a másikat mazsola hozza. Szerszám nem nagyon kell, mert ott lesz Titty, mint szervizes:).
Láncolajat viszek. Kellhet még thermo ruha estére. Váltóruhák ha esne.
Stb...
Posted 2008. August 18. - 09:39

Ha az áramellátás megoldott, akkor tudok vinni egy 35l-es hûtõt. Még jól jöhet a szénsavas izotóniás italok megfelelõ hõmérsékleten tartásához.egy listát csinálni kéne, hogy ki mit visz a 24órásra.
nem?
Lámpákkal mi újság? Én még korábban soha nem mentem éjszaka, így lámpám sincs. Csapatonként hány lámpa szükséges? Hogy áll ezzel a volt "B" csapat?
Gondolkodjam a beszerzésen, vagy elég ha elemet, akksit viszek? Az utazással kapcsolatban van valami terv mikor, mivel?
Posted 2008. August 18. - 08:55

Posted 2008. August 18. - 08:49