Tomi: privi ment.
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2008. augusztus 19. - 09:33
Tomi: privi ment.
Írta 2008. augusztus 19. - 09:22
Írta 2008. augusztus 19. - 08:56
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. augusztus 19. - 08:47
Pumpi lenne még egy binyiglim amit jó lenne majd lemérni...
Ha neked ma jó akkor beviszem a mérleget,de 6 körül indulunk Zoliékkal szóval jobb lenne ha 1-2 órával hamarabb be tudnál tekerni mert össze kell rámolnom ... majd írj,online leszek itt
Írta 2008. augusztus 19. - 08:14
Gyenge képességû vagyok, mennyit is fejenként?
4666 HUF minden vegyes vágottnak:D
amúgy sztem is óránként kéne váltani, aztán ha vki erõs lesz akkor megy kettõt éjszaka, aztán pihen kettõt és megint megy kettõt. én személy szerint maradnék azért az egy óránál.
Írta 2008. augusztus 19. - 08:09
a szervezeted a napoközbeni terhelésre van ráállva, éjszaka pihi módban üzemel.
Neked. Többet dolgozok éjszaka, mint nappal!!
Az óránkénti váltás nekem tetszik, és mindenki ezt mondja. Az viszont tény, hogy éjszaka kisebb a forgalom és jobban tudsz saját tempót menni.
Ha Epycnek jók vagy jobbak lesznek az esti köridõi, akkor felõlem nyomhatja amig le nem esik a bicajról.
EPO helyett meg viszek HGH-t és Nandronolt:)
Írta 2008. augusztus 19. - 06:05
Írta 2008. augusztus 19. - 00:27
Legfejebb szurkoni megyek ennek a sok lókötõnek,ha nem "hív a vasút..."
Írta 2008. augusztus 18. - 23:48
Mi is voltunk odaát, minket is kergetett kutya, így még én sem voltam betojva, de aztán lemaradtak és megnyugodtam, én biztos le nem száltam volna a bicóról.
24H-ra nem gyüssz?
Írta 2008. augusztus 18. - 23:36
Ami jó lenne: 3-4 félmeztelen táncos lány, legalább ugyanennyi, szintén félmeztelen thai masszõr lány, Dinának 4-5 chipendale fiú és természetesen ugyanennyi masszõr is. Hazánk legjobb grill szakácsa és teljes személyzete, valami jó hörgõs zenekar, minimum 6 bõrfotel, 1 db 120 cm képátlójú plazma tv és valami játék konzol (segít a tekerés utáni lazításban!!), 6 db. topline csapatbringa, 6 db. szponzori szerzõdés különbözõ sportszergyártóktól és fejenként 1 luxus utazás, lazítás képpen. Ha ezekben tudtok segíteni, az jó!
Halihó
Hazajöttem én is Erdélybõl.Csekély 12 oldalt írtatok amíg nem olvastam
Epycnek ezen a hozzászólásán viszont jót mulattam
Marosfõn egyet megtanultam:ha a pásztor szól hogy a kutya harapós,majd ahogy közelítesz a "tanya" fele és egy másik ember is figyelmeztet szószerint hogy "a kutya meg fog harapni!" akkor ott nagy gáz van.. én meg a kis tacskóméretû korcs láttán nyugodtan tekertem tovább.Nem is volt azzal semmi gond,rohan felém,szokásos ráordítás,kutya hártál,én bátran elõre,erre kirohan még két pásztorkutya,de akkorák...Itthon nem is nõnek meg ilyen nagyra,bizti a jó levegõ...A pofájuk rendesen a kormányig ért,(ami nekem több mint 1 m,és itt csattogott a fogsoruk)akkor azt hittem ott leszek apróvagdalék...rohant is a gazda kifelé,én meg le a keróról és a bicót befordítottam a kutyák elé védekezés gyanánt.Be voltam rendesen sz,,va ráadásul csak az egyiket bírta lefogni és mondta hogy menjek tovább õ majd fogja.... Visszafele nem is arra jöttem,és ennek meg az lett a következménye hogy teljesen rámesteledett a hegyen,újabb pánik,mert már csak kb tudtam hogy merre is van a hazaút,fõleg hogy rengeteg kis kaszálóra vezetõ zsákutca volt,de fel egy újabb csúcsra,meglátva a vasutat
Amúgy ennyi volt a kinti kellemetlen élmény,a többi meseszép,és tényleg ott lehet ráébredni milyen is ha valaki tényleg MAGYAR....
Írta 2008. augusztus 18. - 23:15
Írta 2008. augusztus 18. - 23:09
Akkor mostantól befogom:)
Írta 2008. augusztus 18. - 23:04
Nálam sokkal combosabb emberek is hasonló leosztásban nyomták.Pl. Zerge aki gondolom tudott volna menni egész este.Majd meglátjátok amikor ott lesztek.
Írta 2008. augusztus 18. - 22:58
Gyerekkor (1997): Csatlakozom Kkriszhez. Két éve Lx-es cangám volt saját lébõl és három év beállt csajom ;-)
Miért kell erõltetni ez a titán-dolgot? Pudingok vagy Nagy Templomoslovagok! XD
Írta 2008. augusztus 18. - 22:51
A mi csapatunk a Titán Óriás, szõr KTM Kona ,aki a Klein lovaggal együtt harcol a sötétséggel
Legyen Titánninja-tekerõsök.
A Tomi féle név sem rossz!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2008. augusztus 18. - 22:44
ynga: még nem hoztam le, lor-ral ha meg tudod beszélni akkor nagyon szépen megköszönjük.
24h: 4 óra egyhuzamban ezen a pályán valóban gyilkos versenytempóban. Ráadésul ha éjszaka akarod letudni a Te részed, még hamarabb kikészít, mert a szervezeted a napoközbeni terhelésre van ráállva, éjszaka pihi módban üzemel.
Nagy átlagban az órás váltások jöttek be legjobban, 2 éve mikor csapatban mentünk, mi is óránként váltottunk, és a vasárnap délelõtti rész nem épp mintaszerûen ment le (1 órát vki, 1 órát én, 1 órát vki, 1 órát én...), de az az 1 óra sokat segített. Ha utána számolsz 2 1 órás menet közt van 5 órás pihenni, így szinte frissen eshetsz neki az újabb 1 órádnak.
Mint kamikaze, tudok vinni egy 2 fõzõlapos rezsót. a Nagyobbikon rotyog majd a babgulyás Daninak és nekem, a másik lehet a tietek.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2008. augusztus 18. - 22:28
Amúgy a váltót úgy képzeltem el, hogy mivel 6-an vagyunk, fejenként 4 órát lenyomunk. Namármost ha lehet, én a magam 4 óráját éjjelre tenném. Ezt lehet persze úgy is, hogy egy másik emberrel 2 óránként váltjuk egymást, míg a többiek nyomják nappal (ha jól gondolom, két órát le lehet nyomni 2 kulacs folyadékkal, az fizikailag sem annyira durva ha tempósabb és kevesebb a veszélye, hogy eléhezel, valamint a lámpa akksikat is lehet töltögetni). Csapat stratégiáról még nem volt szó nagyon, de ez a 4-5kör/ember forgás kicsit sûrûnek tûnik.
Viszont akkor kérdem a csapatunk tagjait, hogy ti hogy gondoltátok ezt a dolgot? Csináljuk ahogy Zsolti mondta, hogy gyakorlatilag óránként forgunk, vagy nyomjunk hosszabb menetidõket fejenként, kevesebb váltással?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. augusztus 18. - 22:18
Gyerekkorom nagyon nagy kedvence.
Ilyen rég lett volna? Hihetetlen! Gyerekkoromban énis mindig megnéztem
Írta 2008. augusztus 18. - 22:13
Írta 2008. augusztus 18. - 21:53
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére