Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Nekem eszembe jutott még egy név, már csak ez egészséges rivalizálás miatt is. Hajdúsági vegyesvágott zabálók :D

Tomi: privi ment.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Hova ez a nagy kapkodás?:rofl:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
El kellene dönteni kellene a csapat nevét és elküldeni nekem az adatokat, hogy nevezhessünk!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts

Pumpi lenne még egy binyiglim amit jó lenne majd lemérni...

Ha neked ma jó akkor beviszem a mérleget,de 6 körül indulunk Zoliékkal szóval jobb lenne ha 1-2 órával hamarabb be tudnál tekerni mert össze kell rámolnom ... majd írj,online leszek itt

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Gyenge képességû vagyok, mennyit is fejenként?:)

4666 HUF minden vegyes vágottnak:D

amúgy sztem is óránként kéne váltani, aztán ha vki erõs lesz akkor megy kettõt éjszaka, aztán pihen kettõt és megint megy kettõt. én személy szerint maradnék azért az egy óránál.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

a szervezeted a napoközbeni terhelésre van ráállva, éjszaka pihi módban üzemel.

Neked. Többet dolgozok éjszaka, mint nappal!! :(

Az óránkénti váltás nekem tetszik, és mindenki ezt mondja. Az viszont tény, hogy éjszaka kisebb a forgalom és jobban tudsz saját tempót menni.
Ha Epycnek jók vagy jobbak lesznek az esti köridõi, akkor felõlem nyomhatja amig le nem esik a bicajról.
EPO helyett meg viszek HGH-t és Nandronolt:)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
A Nagytemplomos lovagok nekem tetszik:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Legfejebb szurkoni megyek ennek a sok lókötõnek,ha nem "hív a vasút..."

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Bubi: Jó ez a kutyasétáltatós Avatar ;-)
Mi is voltunk odaát, minket is kergetett kutya, így még én sem voltam betojva, de aztán lemaradtak és megnyugodtam, én biztos le nem száltam volna a bicóról.
24H-ra nem gyüssz?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Ami jó lenne: 3-4 félmeztelen táncos lány, legalább ugyanennyi, szintén félmeztelen thai masszõr lány, Dinának 4-5 chipendale fiú és természetesen ugyanennyi masszõr is. Hazánk legjobb grill szakácsa és teljes személyzete, valami jó hörgõs zenekar, minimum 6 bõrfotel, 1 db 120 cm képátlójú plazma tv és valami játék konzol (segít a tekerés utáni lazításban!!), 6 db. topline csapatbringa, 6 db. szponzori szerzõdés különbözõ sportszergyártóktól és fejenként 1 luxus utazás, lazítás képpen. Ha ezekben tudtok segíteni, az jó!

Halihó

Hazajöttem én is Erdélybõl.Csekély 12 oldalt írtatok amíg nem olvastam :D ,gondoltam belefogok de ráuntam és egybõl a 2. oldalra nyomtam,ahol még mindig a név volt a kérdés... rosszabbak vagytok mint egy nõi csapat :D :D
Epycnek ezen a hozzászólásán viszont jót mulattam :)

Marosfõn egyet megtanultam:ha a pásztor szól hogy a kutya harapós,majd ahogy közelítesz a "tanya" fele és egy másik ember is figyelmeztet szószerint hogy "a kutya meg fog harapni!" akkor ott nagy gáz van.. én meg a kis tacskóméretû korcs láttán nyugodtan tekertem tovább.Nem is volt azzal semmi gond,rohan felém,szokásos ráordítás,kutya hártál,én bátran elõre,erre kirohan még két pásztorkutya,de akkorák...Itthon nem is nõnek meg ilyen nagyra,bizti a jó levegõ...A pofájuk rendesen a kormányig ért,(ami nekem több mint 1 m,és itt csattogott a fogsoruk)akkor azt hittem ott leszek apróvagdalék...rohant is a gazda kifelé,én meg le a keróról és a bicót befordítottam a kutyák elé védekezés gyanánt.Be voltam rendesen sz,,va ráadásul csak az egyiket bírta lefogni és mondta hogy menjek tovább õ majd fogja.... Visszafele nem is arra jöttem,és ennek meg az lett a következménye hogy teljesen rámesteledett a hegyen,újabb pánik,mert már csak kb tudtam hogy merre is van a hazaút,fõleg hogy rengeteg kis kaszálóra vezetõ zsákutca volt,de fel egy újabb csúcsra,meglátva a vasutat :) tökön-paszújon keresztbe rátaláltam a helyes dúzerútra.
Amúgy ennyi volt a kinti kellemetlen élmény,a többi meseszép,és tényleg ott lehet ráébredni milyen is ha valaki tényleg MAGYAR....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tudom, hogy nem leszel, de Zsuzsi ott lesz! (Igaz nem egy kategória õ sem a mi csapatunkkal)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ja,bocs Röfi.Én nem leszek,azért vagyok ilyen lazán.:no_tak:
Akkor mostantól befogom:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Errõl tényleg beszélgessetek.Ezt a kiosztást természetesen nem én találtam ki.
Nálam sokkal combosabb emberek is hasonló leosztásban nyomták.Pl. Zerge aki gondolom tudott volna menni egész este.Majd meglátjátok amikor ott lesztek.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Itózs: Minden tippet-trükköt azért ne adjunk ki, mert semmi esélyünk sem lesz ellenük. Had taktikázzanak õk a saját belátásuk szerint! Nekem az éjszakai köreim sokkal jobbak voltak, mert nem kellett sokat elõzni és van rutinom az éjszakai munkában. Nézegessétek az eredménylista köridõit.
Gyerekkor (1997): Csatlakozom Kkriszhez. Két éve Lx-es cangám volt saját lébõl és három év beállt csajom ;-)
Miért kell erõltetni ez a titán-dolgot? Pudingok vagy Nagy Templomoslovagok! XD

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

A mi csapatunk a Titán Óriás, szõr KTM Kona ,aki a Klein lovaggal együtt harcol a sötétséggel

Legyen Titánninja-tekerõsök. :) Lehet Red-hot-CHILI-peppers is! ;)

A Tomi féle név sem rossz!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Közbeszólok már én is...
ynga: még nem hoztam le, lor-ral ha meg tudod beszélni akkor nagyon szépen megköszönjük.
24h: 4 óra egyhuzamban ezen a pályán valóban gyilkos versenytempóban. Ráadésul ha éjszaka akarod letudni a Te részed, még hamarabb kikészít, mert a szervezeted a napoközbeni terhelésre van ráállva, éjszaka pihi módban üzemel.
Nagy átlagban az órás váltások jöttek be legjobban, 2 éve mikor csapatban mentünk, mi is óránként váltottunk, és a vasárnap délelõtti rész nem épp mintaszerûen ment le (1 órát vki, 1 órát én, 1 órát vki, 1 órát én...), de az az 1 óra sokat segített. Ha utána számolsz 2 1 órás menet közt van 5 órás pihenni, így szinte frissen eshetsz neki az újabb 1 órádnak.
Mint kamikaze, tudok vinni egy 2 fõzõlapos rezsót. a Nagyobbikon rotyog majd a babgulyás Daninak és nekem, a másik lehet a tietek. :D

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Asszem ideje valamelyik éjjel kidzsumbiznom a hármashegyaljára 4-5 órára:)

Amúgy a váltót úgy képzeltem el, hogy mivel 6-an vagyunk, fejenként 4 órát lenyomunk. Namármost ha lehet, én a magam 4 óráját éjjelre tenném. Ezt lehet persze úgy is, hogy egy másik emberrel 2 óránként váltjuk egymást, míg a többiek nyomják nappal (ha jól gondolom, két órát le lehet nyomni 2 kulacs folyadékkal, az fizikailag sem annyira durva ha tempósabb és kevesebb a veszélye, hogy eléhezel, valamint a lámpa akksikat is lehet töltögetni). Csapat stratégiáról még nem volt szó nagyon, de ez a 4-5kör/ember forgás kicsit sûrûnek tûnik.

Viszont akkor kérdem a csapatunk tagjait, hogy ti hogy gondoltátok ezt a dolgot? Csináljuk ahogy Zsolti mondta, hogy gyakorlatilag óránként forgunk, vagy nyomjunk hosszabb menetidõket fejenként, kevesebb váltással?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

Gyerekkorom nagyon nagy kedvence.

Ilyen rég lett volna? Hihetetlen! Gyerekkoromban énis mindig megnéztem :D Volt amikor kis fekete-fehér junost tévén néztem :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A 24 óráson,folyamatos 4-5 óra körözéshez,olyan tempóban ami egy ilyen versenyen szokás?Igen ahhoz nekem epo kéne.De én köztudottan gyenge vagyok.:(

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
EPO-t? Nem. Még csak nem is szívtam fel magam. Pihenek, kimegyek, tekerek, visszajövök. Mi ezzel a gond? 4-5 óra éjszakai tekeréshez neked epo kell?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"