Még jó, h nincs köztetek egy lovagina se.
ez jó poén volt, feldobta a mai szar napomat:D
Még jó, h nincs köztetek egy lovagina se.
Nagytemplomos Lovagok (Gál Norbert, Kiss Attila, Laborc Dániel, Mocsári Gusztáv, Nagy Tamás, Porcsin Levente) nevezve a 24 órás versenyre!
Nagytemplomos Lovagok (Gál Norbert, Kiss Attila, Laborc Dániel, Mocsári Gusztáv, Nagy Tamás, Porcsin Levente) nevezve a 24 órás versenyre!
Nos. Az van, hogy sajnos úgy alakult, hogy nem fogok tudni részt venni a 24h versenyen. Sajnos közbeszólt egy igen fontos dolog és most mindent ez alá kell rendelnem. A nevezési díjat természetesen kifizetem és ha tudok bármiben is segíteni (sátor, lámpa, stb.), akkor írjatok.
Sajnálom a dolgot.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Mackófelsõ!ha tudsz szerezz vkit magad helyett, legalább a nevezési díj akkor nem ugrik. sajnálom amúgy.
Dani,ma akkor egy 3as hegyalja tekergészés mehetne 17:00 ás indulással?
Úgy néz ki,hogy Levi is el tud jönni....
Nos. Az van, hogy sajnos úgy alakult, hogy nem fogok tudni részt venni a 24h versenyen. Sajnos közbeszólt egy igen fontos dolog és most mindent ez alá kell rendelnem. A nevezési díjat természetesen kifizetem és ha tudok bármiben is segíteni (sátor, lámpa, stb.), akkor írjatok.
Sajnálom a dolgot.
b csapat találkozó
1. sörözés
2. tekerés (és szívás)
melyik legyen?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
sziasztok.
Édesapám utazik holnap Miskolcról Debrecenbe.
helyiek segítségét kérném a következöben: a Vasútállomásról hogy tud eljutni (hanyas villamos vagy busz) a Bem térre?
köszi
Pontosan milyen lámpát vettél? Én is nézegettem a petzl lámpákat, de jól jön egy kis infó olyantól is, aki már használta a gyakorlatban is.
Jó lenne szervezni egy ismerkedõ tekerést a volt "B" csapatnak! Én speciál csak Epycet ismerem személyesen. Ötletek az idõpontra?