Kérdés mindenkihez: Nem tudtok Debrecenben eladó országutit.....
Nekem van most egy eladó országútim. Lehet nagy lesz, de ha érdekel megnézheted. Peugeot váz.
Kérdés mindenkihez: Nem tudtok Debrecenben eladó országutit.....
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
ezt válaszolták
"szabályaink szerint, ha a csapatban akár egy fõ rendelkezik licensszel, akkor a csapat besorolása "Elit", de ha a csapattagok közt van nõ, akkor a besorolás "Hobby vegyes". Tehát kérlek, hogy a add meg az új csapattag nevét és életkorát, valamint azt, hogy ki helyett került a csapatba."
szóval maradunk hobby vegyes, elküldöm Soma nevét és kész, ha jó így nektek...
Üdvözlet Dávidnak (Kulluz-nak), akivel ma találkoztam délelõtt a Panorámán.
Kérdés mindenkihez: Nem tudtok Debrecenben eladó országutit hugyér-szarér, nagyon ócsón, de még használható állapotban? Munkába járásra, városi rohangálós kerónak kéne. Kb 178-180 cm magas vagyok (ezt azért írom, mert nem igazán vagyok tisztában a vázméretekkel). Válaszokat elõre is köszönöm.
A Campinggel semmi bajom. Városban tökéletes. Viszont most kaptam melót Pallagon, és oda kéne valami, amivel lehet hasítani is, hogy emberi idõn belül kint legyek. Meg országúti tekerésekre se jönne rosszul. Az utóbbi két évben szinte csak ott mentem.
Kulluznak: Néztem az aprót. Találtam is 1-2-t, ami jó lenne, de sajna tényleg nem debreceniek.
Ez mondjuk nagyon nyálcsorgatós, csak az ára...:
http://apro.bikemag....6/large/011.JPG
mi a baj a Campinggel?
Kérdés mindenkihez: Nem tudtok Debrecenben eladó országutit hugyér-szarér, nagyon ócsón, de még használható állapotban? Munkába járásra, városi rohangálós kerónak kéne. Kb 178-180 cm magas vagyok (ezt azért írom, mert nem igazán vagyok tisztában a vázméretekkel). Válaszokat elõre is köszönöm.
Felõlem is rendben Soma ,de mi a különbség a hobbi és az elit közt????
de mi van, ha valaki letagadja, hogy van licensze?
Igazad van, elvégre õ is ott volt a Zemplén 50-en. Aki velünk jött azok látták. Mi kijöttünk az erdõbõl, és a messzeségben látunk egy fépucér õsz fickót tekerni. BAZZEG EZ KÁROLY! Mikor mi voltunk kb a 40. kmnél õ már a 60.at nyomta. Kmény az öreg az egyszer biztos:D:D Csak a két barátnõjét ne hozza akikrõl mindig beszél, mert akkor õ a 24h-t nem tekeri majd, aztán újabb 24h-n keresztül mesél róla, hogy milyen volt. Amúgy nincs baj vele csak néha már egy kicsit sok.