Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Kérdés mindenkihez: Nem tudtok Debrecenben eladó országutit.....

Nekem van most egy eladó országútim. Lehet nagy lesz, de ha érdekel megnézheted. Peugeot váz.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Akkor nem menekültök elõlünk:D

Nálatok kinek kezdõdik a személyi száma 2-vel?

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

ezt válaszolták

"szabályaink szerint, ha a csapatban akár egy fõ rendelkezik licensszel, akkor a csapat besorolása "Elit", de ha a csapattagok közt van nõ, akkor a besorolás "Hobby vegyes". Tehát kérlek, hogy a add meg az új csapattag nevét és életkorát, valamint azt, hogy ki helyett került a csapatba."

szóval maradunk hobby vegyes, elküldöm Soma nevét és kész, ha jó így nektek...

Akkor nem menekültök elõlünk:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
ezt válaszolták

"szabályaink szerint, ha a csapatban akár egy fõ rendelkezik licensszel, akkor a csapat besorolása "Elit", de ha a csapattagok közt van nõ, akkor a besorolás "Hobby vegyes". Tehát kérlek, hogy a add meg az új csapattag nevét és életkorát, valamint azt, hogy ki helyett került a csapatba."

szóval maradunk hobby vegyes, elküldöm Soma nevét és kész, ha jó így nektek...

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Üdvözlet Dávidnak (Kulluz-nak), akivel ma találkoztam délelõtt a Panorámán. :D

Kérdés mindenkihez: Nem tudtok Debrecenben eladó országutit hugyér-szarér, nagyon ócsón, de még használható állapotban? Munkába járásra, városi rohangálós kerónak kéne. Kb 178-180 cm magas vagyok (ezt azért írom, mert nem igazán vagyok tisztában a vázméretekkel). Válaszokat elõre is köszönöm.

nézz ki a nyereg utca 8 szám alá. idõs bácsika hozza németbõl a bicókat, néha ki lehet fogni. csak legyél nagyon illedelmes és kedves, akkor alkudhatsz is. én már vettem tõle olyan félverseny túra bicót.

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

A Campinggel semmi bajom. Városban tökéletes. Viszont most kaptam melót Pallagon, és oda kéne valami, amivel lehet hasítani is, hogy emberi idõn belül kint legyek. Meg országúti tekerésekre se jönne rosszul. Az utóbbi két évben szinte csak ott mentem.

Kulluznak: Néztem az aprót. Találtam is 1-2-t, ami jó lenne, de sajna tényleg nem debreceniek.
Ez mondjuk nagyon nyálcsorgatós, csak az ára...:
http://apro.bikemag....6/large/011.JPG

De ez fixi!!
a ~70ezres kategóriában lehet alumínium vázas (országúti)bájkot kapni, 50töl lefele inkább az acél jellemzõ.
am ezt a fixit korábban már énis néztem, nekem nemtetszik a kormánya, meg a stílusa...
Mennyél ki Érdre:) ott 100hogy van megfelelõ...

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

mi a baj a Campinggel? :D

A Campinggel semmi bajom. Városban tökéletes. Viszont most kaptam melót Pallagon, és oda kéne valami, amivel lehet hasítani is, hogy emberi idõn belül kint legyek. Meg országúti tekerésekre se jönne rosszul. Az utóbbi két évben szinte csak ott mentem.

Kulluznak: Néztem az aprót. Találtam is 1-2-t, ami jó lenne, de sajna tényleg nem debreceniek.
Ez mondjuk nagyon nyálcsorgatós, csak az ára...:
http://apro.bikemag....6/large/011.JPG
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Kérdés mindenkihez: Nem tudtok Debrecenben eladó országutit hugyér-szarér, nagyon ócsón, de még használható állapotban? Munkába járásra, városi rohangálós kerónak kéne. Kb 178-180 cm magas vagyok (ezt azért írom, mert nem igazán vagyok tisztában a vázméretekkel). Válaszokat elõre is köszönöm.

mi a baj a Campinggel? :D

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Szervusz Misi =D!
Bikemagrol folynak ki az O.u.-k csak sajna nem Debreceniek...

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
szept 20 III. alleycat debrecen - bõvebb infó késõbb, fõszervezõ Gonzo

egy kis kedvcsináló:
http://www.alleycat....napos-gyorsulas

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
A szpíkernek jó dolga lesz majd az ilyen luxusbuszslusszkulcs nevekkel, én leírni alig bírtam.:D
Ride 'n' roll

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Felõlem is rendben Soma ,de mi a különbség a hobbi és az elit közt????

http://www.sportakti.../24_koridos.xls

nézd meg a köridõket

amugy hany eves a b csapat összesen?

24 órás verseny - Elit Vegyes (bár ez csak 10 csapat volt tavaly!)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Akkor ment priviben a titkos adataim Mazsolának :D
Ezen az elit dolgon én is filóztam,ki tudja vagy nem,utánnanéznek e vagy nem,bár Röfi úgyis beköp ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nem szarozunk ilyenekkel, megyunk és kész!

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
sajna nincs telefonszám, emailt írtam, várom a választ.
ha nincs más megyünk elitben, vagyunk annyira kemények:D ha erõsek nem is:D

és mindenkinek személyivel kell igazolni magát a rajtszámátvételkor, szóval a nevet is meg kell változtatni
tehát kellen Soma becsületes leánykori neve:).. please

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

de mi van, ha valaki letagadja, hogy van licensze?

Akkor aki ismeri, és tudja, h licences, és megéri neki, megóvhatja.
Ride 'n' roll

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
lócsecs!

azt néztem, hogy kötelezõ, vagy lehetséges-e elitben mennunk, ha van licenszes tag

"Elit kategória
Amennyiben a csapat tagjai között van olyan versenyzõ,aki a Magyar Kerékpársportok Szövetség 2007-es versenyzõi nyilvántartásában versenyzõként szerepel.

I. Korcsoport: 150 össz év alatt
II. Korcsoport : 151-200 össz év között
III. Korcsoport: 201-250 össz év között
IV. Korcsoport: 251 össz év felett
V. Vegyes (ha a csapatban hölgy versenyzõ is indul) "

hogyhogy 2007-es?
amúgy a végén még lehet, hogy elit vegyesben kevsebb csapat indul, mint amator vegyesben:)

meg kéne kérdezni, hogy át KELL-e neveznunk, vagy maradhatunk-e amatorban. mazsola, megkérdezed?

amugy felolem at is mehetunk, de mi van, ha valaki letagadja, hogy van licensze?

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
ha mindenkinek ok, akkor telefonálok egyet és átnevezem magunkat elitbe, asszem már mindenki rábolintott csak izomhod nem, ha õ is leokézza akkor mehet.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Igazad van, elvégre õ is ott volt a Zemplén 50-en. Aki velünk jött azok látták. Mi kijöttünk az erdõbõl, és a messzeségben látunk egy fépucér õsz fickót tekerni. BAZZEG EZ KÁROLY! Mikor mi voltunk kb a 40. kmnél õ már a 60.at nyomta. Kmény az öreg az egyszer biztos:D:D Csak a két barátnõjét ne hozza akikrõl mindig beszél, mert akkor õ a 24h-t nem tekeri majd, aztán újabb 24h-n keresztül mesél róla, hogy milyen volt. Amúgy nincs baj vele csak néha már egy kicsit sok.

Károly, a kemény!

http://kepfeltoltes.hu/view/080826/K_roly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/080826/K_roly_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Twelve times ironman