Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Mikor? Hol?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Hullócsillag-kitörés Valaki?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
"...„fölösleges dudálnia”-kézjelzést."

Ez mekkora!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Kíváncsi leszek,hogy ennek mi lesz a vége:Bringa: Bárdosi dühöngött, mentõt kellett hívni (2011. október 7.)

csofy

csofy

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Nem tudom, csak egy pár másodpercre láttam. A fickó a nyergében szép nagydarab volt az biztos. Ha megint látom igyekszem jobban megnézni. Ha valóban a tiéd, akkor legalább még a városban van a keród.

Nem emlékszel véletlenül a nyereg hátsó részén egy piros mûanyag merevítésre? (Mintha valami elcs...szett index lenne.)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Szia!

Én - az alatt a bõ egy év alatt, amíg magaménak tudhattam - nem láttam belõle másikat Debrecenben, bár azon a környéken nem járok sûrûn. Arra esetleg emlékszel, hogy nagynak tûnt-e a váz? Mert az enyém 62-es jószág volt.
Üdv

Nem tudom, csak egy pár másodpercre láttam. A fickó a nyergében szép nagydarab volt az biztos. Ha megint látom igyekszem jobban megnézni. Ha valóban a tiéd, akkor legalább még a városban van a keród.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Somának, Zozobának és Itózsnak (Dragan kör): GoPro HD: BBB Studios - High and Low - YouTube

csofy

csofy

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szia!

Én - az alatt a bõ egy év alatt, amíg magaménak tudhattam - nem láttam belõle másikat Debrecenben, bár azon a környéken nem járok sûrûn. Arra esetleg emlékszel, hogy nagynak tûnt-e a váz? Mert az enyém 62-es jószág volt.
Üdv

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Hali!
2011. 10.02-án (Vasárnap) nyoma veszett egy ilyen Giant Peloton Superlite-nak. A legegyedibb vonás talán a bebandázsolt egyenes kormány+szarv volt rajta, valamint a nyereg hátulján egy gusztustalan piros mûanyag merevítés. A bringa a csapó utcáról, a Francia pékség elöl tûnt el, éjfél körül. Alkalom szülte tolvaj volt, kihasználta az alkalmat, felpattant a bringára és továbbállt, szóval reményeink szerint még nem jár messze (és nem is fog). Be lett jelentve, ha valaki látja, hívja a rendõrséget és Enyedi Pétert a 06hetven/három35-ötven5-42-es számon.
Ez nem az eredeti bringa, de pont így nézett ki:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/111004/54560294_xl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Reméljük követjük az idei tendenciát, és ez is meglesz!

Láttam tegnap egy ilyen bringát a Monostorpályi út - Mikepécsi keresztezõdésnél, de nem tudtam alaposabban szemügyre venni, mert gyorsan elzúgott mellettünk. Abban oúti kormány volt ( nem sokba telik lecserélni) az biztos. Sok mászkál belõle amúgy Debrecenben?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Röfi linkje, de jó :)
Marktplaats.nl > houten stuur ! fixie fixed gear (op maat gemaakt) - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

a vázat tõlem vette az muki, de a stucnit már sikerült fordítva visszaraknia :)

attól vagány!

meg majd attól, ha egy padkánál szétreccsen a seprûnyél oszt összevérezi

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Meine Damen und Herren!
Holnap allaycat! jertek jertek!!
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Röfi linkje, de jó :)
Marktplaats.nl > houten stuur ! fixie fixed gear (op maat gemaakt) - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

a vázat tõlem vette az muki, de a stucnit már sikerült fordítva visszaraknia :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Nézz be a chilibe 2 !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nincs valakinek az otthonában elfekvõ féktüskéje? (nem tudom leírni milyen)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Múltkor egy barátom (a kölykök, meg egy páran ismerik innen Zurbó mûvész urat) hasonlóképpen járt. Nekidöntötte egy rögzített padnak a kerót, majd addig bújtatta a láncos lakatot a pad és a keró között, hogy minél biztosabban legyen lezárva, míg a keró kimaradt a rögzítésbõl :D A pad lábát masszívan körbeláncozta :D Szerencsére nem vitték el a bringát.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Azt mondják, egy komoly U-lakatnak már a látványa is elriasztja a tolvajt.

A kulcs már nincs meg hozzá, használja ahogy tudja :-)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

http://img827.images...51/img5312g.jpg
http://img535.images...83/img5311h.jpg

Jót röhögtem:-D Itt lõtted Debrecenben?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szerdától az Eurosporton:Tour of Beijing
Vasárnap + ez:Paris-Tours - 2011

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Lopás, lopás hátán!

Kezd egy kicsit tele lenni a hócipõm! Ne adja az Isten, hogy egy ilyet ,mert félõ, hogy elszáll az agyam, és nem azért megyek rendõrségre, mert a felvétel bizonyítékát kérem vissza, hanem mint testi sértéssel gyanúsított. Ma jöttem el úgy, hogy "pót " kihallgatásban is volt részem, mivel jeleztem, hogy láttam a kerékpárom a városban. Szeptemberben nem volt olyan hét, hogy be ne jöttek volna szólni legalább ketten, lopás miatt!
Remélem az itt fórumozók közül mindenkinek van fényképe a bringáiról, valamint fel van jegyezve minden bicónak a vázszáma!
A fenti linknek a tulajának gratula , ennyire nem siethet, de bamba se legyen, se "szõke" és akkor itt nem a szõke hajszínû nõkre gondolok! Mert lehetett az illetõ pasi (akár szõke hajszínû is) is aki csak felkapta a nõje bicóját "beugrom a postára " címszóval. Igen lakatolni tudni kell!!
Petinek részvétem , mert nálam alakította át a bringát! Remélem tényleg meglesz!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
http://img827.images...51/img5312g.jpg
http://img535.images...83/img5311h.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]