Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

6-kor indulni kellene. .... A csomagokat pedig aznap reggel is berakhatjuk úgy, hogy körbe megyek mindenkinél.

Halihó

Öcsém,akkor abból nyolcórás indulás sem lesz.6-kor mindenféleképpen indulni kell már,az bizti.
Szerintem mindenkinek van 1 plusz gatyája(bugyija :) ) amit már elõzõ nap be tud rámolni egy motyóba,és elvinni a Lovardába.Ha valamit kihagyott azt meg viszi reggel kézipoggyászként :D
Van píííz a bandának... nem értem miért nem az olcsóbb szobát válasszuk.Csak a hûtõ?Nagy az igényesség :)

Grat a körözõknek!
Nitro te?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
6-kor indulni kellene. Ha mindenki elhozná pénteken a holmiját és bicaját a Loviba, akkor be tudnám rakni reggel a kocsiba. Vagy hozhatjátok a bicajokat hét közben is. A csomagokat pedig aznap reggel is berakhatjuk úgy, hogy körbe megyek mindenkinél.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
bungalo reszemrol is okes

sofõrök, indulás kb mikor legyen? és honnan? a bepakolás miatt

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Részemrõl, rendben.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
megkérdeztem a szállást, van még bungaló is 9000 HUF külön zuhanyzóval, egy házban négy szoba, és van benne hûtõ is
vagy van a kollégiumi szoba aminél csak a folyosón van zuhi és nincs hûtõ5.500 HUF
ha hatan összedobjuk a pénzt és mindig két ember tud szárazon, nyugiban aludni, akkor megérné a bungalóban egy szobát kivenni, sztem.
szóljatok estig, ki mit szeretne és este vagy holnap reggel lefoglalom.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Akkor hozzám jön a Somaáé, Mazsoláé, Izomé és az enyém.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Akkor irjuk össze, hogy mennyi vizet, sört, stb. vegyek és megveszem.

Nefri: ha befér a cuccod a combóba, elviszem, de még én sem látom át a dolgokat. Aznap reggel derúl ki, hogy mennyi cucc fér be a combóba. Nem olyan nagy az, mint amilyennek látszik.

Mazsola: Foglalhatunk egy szobát felõlem, ha tudunk is ott zuhanyozni, az tuti lenne.

Kocka: Mondd meg végre mennyi bicajt tudsz vinni.

Kkrisz: két bringát tudok kényelmesen vinni. Az enyém + 1, de a lényeg , hogy ne fully legyen, mert azokat nem tudom felrakni a tartóra. Úgy emlékszem, hogy Izom már jelezte, hogy az övé merev hátu. Ezek szerint a Combo-ba négy bringa megy plusz a cuccok egy része.

Nefri: Sajnos így elõre nem tudok ígérni semmit, azt csak a pakolás után látom, hogy mennyi hely marad, ha marad egyáltalán.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

KKrisz: A bevásárlás "én részem" megoldom,csak a közös dolgokban pl: zsugor ásványvíz,rekesz sör,hordó bor,,... vagy ezeket is mindenki magának visz???

Akkor irjuk össze, hogy mennyi vizet, sört, stb. vegyek és megveszem.

Nefri: ha befér a cuccod a combóba, elviszem, de még én sem látom át a dolgokat. Aznap reggel derúl ki, hogy mennyi cucc fér be a combóba. Nem olyan nagy az, mint amilyennek látszik.

Mazsola: Foglalhatunk egy szobát felõlem, ha tudunk is ott zuhanyozni, az tuti lenne.

Kocka: Mondd meg végre mennyi bicajt tudsz vinni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Még 24-én rendezték a II. Szentlélek Kupát. Gratulálok Katának az aranyhoz! És Dinának is a Mátra Kör bronzához! :clap:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Bátor ember:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Sanyi akkor te indulsz vagy nem?

Krisz, vagy Kocka, Fel tudna valamelyikõtök vinni nekem, egy sátrat meg egy matracot a 24H-ra? De ha lehet inkább Kocka, mert hozzá nem kell olyan sokat elcipelnem:P.Ha hoztok plédet a matrac alá akkor kis is raqkhatjuk és azon is lehet ülni/feküdni kinn is.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
A díjátadó sátorra ragasztották ki az eredményeket és megvártuk az eredményhirdetést, ott mondták a neved, csak gondolom már leléptetek.

A speaker nagy volt... a Coca-Cola megígérte, hogy támogatja a versenyt, felkerült a pólóra, majd nem adott semmit. Csávókám: Köszönjük szponzorainknak, Gyöngyös város önkormányzata, stb, stb, és a Coca-colának a narkós k*rva anyját amiért egy büdös forinttal nem támogatta a rendezvényt, pedig megígérte és felraktuk a pólóra õket, kérek mindenkit, hogy húzzák le és remélem valami fertõzés eléri a Coca-Colát és csõdbe mennek.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Dina! Gratu a Mátra kör bronzhoz! Izom kösd fel a gatyád ha méltó akarsz lenni hercegnõdhöz!

Ugyan már,ez az idõ még nem eredmény! Azért köszi!! Hol találtad az eredmény listát?? Én nem láttam sehol.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Szép,köszönöm!!Ez most kiengesztelés?? Legyen inkább 2 éjszakai tekerés,akkor ok! :)

Még jó,hogy a papot nem fizettem ki elõre.... :)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Dina! Gratu a Mátra kör bronzhoz! Izom kösd fel a gatyád ha méltó akarsz lenni hercegnõdhöz!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
lenne még egy kérdés: hétvégére záporokat mondanak, ne foglaljunk egy szobát szombat estére?
itt a camping árlistája:
http://www.csilleber.../magyararak.pdf
letelefonálom ha kell, csak döntsétek, hogy bunagló, ami sztem jobb lenne, vagy az ifjúsági szálláson egy szoba...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Hát milyem võlegény vagy Te,könyörgöm?? Hol van a hõs,kemény,bátor lovag,aki a sötétséggel is megküzd?? Esküvõ LEFÚJVA!! :)

Posted Image

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Pedig egy jó legénybúcsú, olyan igazi ordítva hányós, jó lett volna...:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

én épphogy nem akarok éjjel menni, ha nem muszáj

kipróbálni ki szeretném mindenképp, meg ha a csapat érdeke úgy kívánja, akkor szívesen! ezért is kéne lámpa

Hát milyem võlegény vagy Te,könyörgöm?? Hol van a hõs,kemény,bátor lovag,aki a sötétséggel is megküzd?? Esküvõ LEFÚJVA!! :)

Itózs: Röfit megszoktam! és túlélem,sõt már értékelem is... :)

KKrisz: A bevásárlás "én részem" megoldom,csak a közös dolgokban pl: zsugor ásványvíz,rekesz sör,hordó bor,,... vagy ezeket is mindenki magának visz???

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hali!
A számom:06306280472 A Nagy Lajos utca 4 szám alatt lakok. http://maps.google.com/ adott Zoli még egy akksitöltõt is.
Dani