Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Legerõsebb haverom az Nagybub,utánna jön Kkrisz!

Halihó

Krisz:ehez én is fáradt vagyok..
Tittyi:kifejtenéd?

Üdv Peti,jól feltörtél,bár a név kötelez.. :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Az elején nem volt könnyû anyuka pici fiának fõzni mosni takarítani bevásárolni stb. Álltam a mosógép elõtt és csak néztem (tudod ok hogy gõzgép de mi hajtja?!). De nem bántam meg. Elõször nagyon furcsa volt az állandó pörgés, a közlekedési élhetetlenség stb de jól elvagyok. Ha költözni akarsz keress bátran szerintem sok mindenben tudok segíteni!

Lehet élni fogok vele.Elõre is köszi, Ha más nem megmutatod a helyi-hegyi utakat:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Fórumozók! Elkészült a www.fotoalbum.hu -n az albumunk. Jó lenne, ha MINDENKI (Mackófelsõ is) ide tenné a képeit, és így mindenkinek meglenne, vissza tudnánk nézni, ha valami az eszünkbe jut.
Felhasználónév, jelszó privátban megy!

Ez jó ötlet.Én már le is töltöttem a progit.THX

A monti
A városi

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Az elején nem volt könnyû anyuka pici fiának fõzni mosni takarítani bevásárolni stb. Álltam a mosógép elõtt és csak néztem (tudod ok hogy gõzgép de mi hajtja?!). De nem bántam meg. Elõször nagyon furcsa volt az állandó pörgés, a közlekedési élhetetlenség stb de jól elvagyok. Ha költözni akarsz keress bátran szerintem sok mindenben tudok segíteni!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Fórumozók! Elkészült a www.fotoalbum.hu -n az albumunk. Jó lenne, ha MINDENKI (Mackófelsõ is) ide tenné a képeit, és így mindenkinek meglenne, vissza tudnánk nézni, ha valami az eszünkbe jut.
Felhasználónév, jelszó privátban megy!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Vissza nem venném tõle túl strapás volt az egész. Tudod kis pénz kis foci....
Röfi kérdésére válaszolva 1 hónapja a csepeli baumaxnak vagyok az áruházvezetõ helyettese. Az építõ részen ügyködöm, éppen zárjuk a kis áruházat és nyitjuk a szomszédban a nagyot úgyhogy nem unatkozom

Elhiszem. És milyen pesten élni? nem bántad meg? csak mert én is tervezek egy hasomló akciót hamarosan.

A monti
A városi

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Vissza nem venném tõle túl strapás volt az egész. Tudod kis pénz kis foci....
Röfi kérdésére válaszolva 1 hónapja a csepeli baumaxnak vagyok az áruházvezetõ helyettese. Az építõ részen ügyködöm, éppen zárjuk a kis áruházat és nyitjuk a szomszédban a nagyot úgyhogy nem unatkozom

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Attila! Mesélj a helyemet átvevõ fazonról!

Hááááát:D
Vicces fazon:D igazán nem az a színvonal ami volt anno... Már több pénzt költött nálam mint én nála:D.Csak ilyen helyi igényeket elégít ki max.

Visza vehetnéd igazán tõle.

A monti
A városi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
üdv a klubban, tegezhetlek?;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Azé' tök jók voltak azok az évek! Mit csinálsz Pesten?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ma az egyik pirosnál megszólított egy 60as éveiben járó bácsi, hogy menniyért vettem a drótszamaramat. mondtam neki, hogy 8000ért, és vettem rá külsõt, 10bõl kijött az egész. megdícsérte, hogy milyen szép, és kérdezte, hogy honnan van, meg milyen idõs.

õ egy piros csepellel volt (68-ban vette a feketepiacon), az újat ellopták fényes nappal a bíróság elöl, és akar egy kicsit újabbat.

na csak azt akarom kihozni belole, hogy többen megdícsérték már ezt a városi/kocsmakerómat, pedig amikor megláttam, akkor azt gondoltam, hogy elég szar, de még gurul, jó lesz a', elviszem:)

tittiii, ha már így szeretem, és beviszem csütörtökön, kicentrírozod nekem? meg hiányzik egy küllõje is, adni kéne neki egyet. térítési díjat megfizetem, meg minden:) öö minden azért nem:D

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Attila! Mesélj a helyemet átvevõ fazonról!

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
A békéssy az nem én voltam hanem egy másik Peti de egyébként jól bár Szmirnyák Zsoltival és az akkori országúti csapattal nem említeném magam egy lapon

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Ez megtisztelõ hogy így látod de kicsit eltúlzod a dolgot. Azért kösz vagy szívesen vagy mit tudom én mit kell mondani...

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

üdv!

te akkor debreceni vagy, csak pesten élsz?

ki ez a srác? na ki mutatja be?:)

Burzsujpeti a Debreceni Bringaklub versenyzõje volt (Edzõ: Botos Gábor), Szmirnyák Zsolttal, Vilmával, a két Szabóval ("Gyilkos" és Géza, Kovács Zolival, Bujdosó Eszterrel, stb.
Késõbb a Békéssy B. utcán nyitott kerékpárszerelõ-mûhelyt és boltot, majd Józsán folytatta (Jól!). (Akkor a többi bolt még sehol sem volt...)

Jól írtam Peti?
Twelve times ironman

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Jól látod életem elsõ 27 évét Db-ben töltöttem 2 éve viszont áttettem székhelyem Bp-re. Eszembe jutott egy jópofa pólófelirat: Védd a fákat! Egyél hódot! BocsFeltöltött kép

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

üdv!

Õ már akkor kerózott amikor te egyensúlyozni tanultál:D na jó nem, de régi motoros,mondhatni õ adta meg nekem anno a kezdõ lökést a kis giantommal( ami azóta is megvan)

A monti
A városi

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Mire gondolsz Újhellyel kapcsolatban? A meggypáleszbõl emlékeim szerint nem sok maradt azért nem kaptál!
Géza az mindig is tudott valamit. Embert egy izmos ivászat után másnap úgy menni még nem láttam.....

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
üdv!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Micsoda avatar!!! Hallottam bizonyítottál Újhelyen! ;)
Emlékszek még Szilvási CC versenyre amikor Gézát úgy szedtük össze Gyöngy Imivel(video is megvan valahol) és Crosskovácsi is... Hmmm.... ;-)