Nem, kelleni nem kell.
Akkor téged már biztos könnyebben meg foglak ismerni, ha ilyen
eseményen járok.
kicsit túloz, de múlt szerdán tényleg ilyen állapotban volt, találkoztam vele. legalábbis így mesélték:)
Nem, kelleni nem kell.
Akkor téged már biztos könnyebben meg foglak ismerni, ha ilyen
eseményen járok.
Be köll mutatkozni? Höhöhöhö... Top Maratonoknál én vagyok az a csávó, aki "ülla" sörcsap mellett és részegen azon elmélkedik, mitõl olyan kib*szott drága a sör maratonokon:-)
Krisz:ehez én is fáradt vagyok..
Tittyi:kifejtenéd?
A héten indul egy www.actionsports.de rendelés, jelentkezés privátban.
Mire gondolsz Újhellyel kapcsolatban? A meggypáleszbõl emlékeim szerint nem sok maradt azért nem kaptál!
Géza az mindig is tudott valamit. Embert egy izmos ivászat után másnap úgy menni még nem láttam.....
Lehet, hogy csak megtelt a postaládád.Na igen. Valami nem frankó, dolgozom rajta.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Szivesen tekernék Veletek, mert mindenképpen személyesen is meg akarom ismerni az ittenieket.Elég jó hangulatú társaságnak tûnik a tietek.
"Mackófelsõ has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
If you are trying to send this message to multiple recipients, remove Mackófelsõ from the recipient list and send the message again."
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Zoomstag: Ne haragudj, de téged abszolult nem ismer itt szerintem senki, és olyan dolgokat szeretnénk albumba tenni, ami velünk, tekeréseinkel kapcsolatos...
Gyere el tekerni és bekerülsz a képcsarnokba! ;-)
Izomtéridõninja-geológus!
elküldenéd nekem is privibe Röfi! thx
addig is: egy lépéssel közelebb a célhoz:
http://cube.knapptom...ctureid/4101799
Kocka: pénz és csere dvd ment a chilibe, és köszi a türelmet meg a térképet
szólj, mennyi lesz a jogdíj:)
Izomtéridõninja-geológus!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"