Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2011. October 24. - 10:22

Marktplaats.nl > Itera - Volvo - Plastic Bicycle, 1980's, design object - Fietsen en Brommers - Fietsen | Oldtimers
szigorúan 70 kiló alattiaknak
Posted 2011. October 24. - 09:51

Képek, link? Én ezt találtam: » hard & vals » plus31
igen, ez volt az, de képet nem nagyon csináltak, talán egy valaki. itt lassan mennek a dolgok:)
csak ez az útvonal van:
december - december.knapptomi.fotoalbum.hu
Posted 2011. October 24. - 09:28

Posted 2011. October 24. - 09:04

Szombat este megvolt az elsõ hollandiai alleycatem. Metal alleycat volt, ha metálszerkóban indultál nem volt nevezési díj, így aztán sokan jöttek Kiss arcfestéssel. Facebookon volt hírdetve, végül 24-en indultunk. A nevezési díj amúgy 5 euro volt, amit a végén a gyõztes vitt. Mivel én felajánlottam pár díjat megúsztam a nevezési díjat. Jött egy ismerõsöm, igaz csak megnézni, végül elindult és vele nyomtuk végig, laza tempóban. Nem volt túlvariálva, 5 CP, megadott sorrendben kellett teljesíteni, az elsõnél adták fel a csomagokat, a szerencsésebbek küllõt a kevésbé szerencsések vázat vihettek végig a versenyen a célig. aztán a metálnak és a halloweenak köszönhetõen a CP: metálutca, temetõutca, metálklub, vasfeldolgozó és 666. házszám. a második CP-nél adtak denevéres gumicukorkát, a harmadiknál Bloody Maryt, így aztán már nem is fáztunk. persz úgy volt kitalálva, hogy mind a három hídon át kellet tekerni (a legmagasabb pontok Rotterdamban

így a haver megnyerte az általam felajánlott fehér láncot ami az utolsó helyezettet illette

itt csak félévente van Alleycat, szóval meg kell becsülni, jó szervezés volt, legközelebb nov 11 Amsterdam.
Posted 2011. October 24. - 08:09

Posted 2011. October 24. - 07:23

Jó persze 20-30 oldalt én is csak akkor olvasok, ha nagyon érdekel a téma, és kurva sok idõm van... Meg tényleg sok a felesleges hozzászólás.Ember: Legalább annyi értelmetlen okoskodást is olvasni, mint hasznosat. Bár 20 oldalt még én sem olvastam, ami meg úgy érzem hasznos link az megy a kedvencekbe.
Jut eszembe... (ami miatt most egész szombaton olvastam):
Van egy régi Magellan pyxis-em még a ritchey csöves, amit így a szar idõ beálltával folytatnám az építését (tudom szép mondat volt, nem belekötni!). A lényeg az, hogy le volt festve pirosra, amit kromofággal leszedtem, majd kézzel felcsiszoltam szép fémszínûre. Most nagyjából az egész váz jó, kivéve a hegesztéseknél. Ott 1-2 helyen halvány kékes árnyalatban fénylik a váz, amit kézzel sehogy nem tudok leszedni a hajlatok miatt. Erre kéne 1 megoldás...
Van olyan homokfúvó, akihez elcammoghatnék, és csak ott pár fújással leszedné ezt a kék réteget? Illetve ha valaki tud otthon megvalósítható megoldásról azt még szívesebben veszem.
Illetve ugyanitt keresek elsõ villát retrót (V-fékeset), Crossmax kereket, SLR nyerget, xtr féket és fékkart, integrált tengelyes hajtómûvet.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Posted 2011. October 23. - 21:57

Posted 2011. October 23. - 18:47

Ember: Legalább annyi értelmetlen okoskodást is olvasni, mint hasznosat. Bár 20 oldalt még én sem olvastam, ami meg úgy érzem hasznos link az megy a kedvencekbe.
Posted 2011. October 23. - 18:21

Halihó
Szerintem is..
Fiatalok fitogtatják az erõt,majd elválik hogy bírják.
Ezek a fiatalok ahogy nézelõdök itt (meg ott), olyanok, akik a bikemag, majd a fórum kezdetei óta jelen vannak. Szóval annyira nem bitos, mi lesz ennek a vége.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2011. October 23. - 17:59

Szegény Epyc,pedig mennyi hozzászólást gyûjtött itt,úgy sajnálom.....
Ez rám csak ösztönzõleg hat!

Halihó
Szerintem is..
De akkor most megmarad mindkét fórum? Döntsük el, hogy melyiket akarjuk használni, mert tuti kavar lesz akkor, ha párhuzamban nyomjuk mindkettõt. (nekem teljesen mindegy amúgy)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. October 23. - 17:59

Szerintem is..
Posted 2011. October 23. - 17:30

olvastam valamit, hogy mi lesz, de nem egyértelmû
minden bikemagos topic bezár?
Ezt mibõl gondolod? Majd jönnek más cikkírók, tesztelõk, és itt minden megy tovább ugyanúgy. Legalábbis szerintem.
Posted 2011. October 23. - 16:59

Valaki rajtad kívül elolvasott itt 20-30 oldalt?

Ez a költözés még nekem is kimaradt,nem csak Izomnak..
Azt hittem csak Röfi gerillázik

Elolvasom mi is van,és megyek "odaát".
Szegény Epyc,pedig mennyi hozzászólást gyûjtött itt,úgy sajnálom.....
Posted 2011. October 23. - 15:12

olvastam valamit, hogy mi lesz, de nem egyértelmû
minden bikemagos topic bezár?
Az iszonyat gáz volna, mert ha belegondoltok itt (fórum) irtózatosan sok infómennyiség van, ami sehol máshol nem található meg. Elég csak egy témában elolvasni 20-30 oldalt, és máris közelebb vagy a megoldáshoz.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Posted 2011. October 23. - 11:35

Posted 2011. October 23. - 11:33

Délután olyan 2-3 tól leszek otthon és meg tudlak szponzorálni 2-vel.
közben megoldottam, de köszi!
Posted 2011. October 23. - 11:23

Posted 2011. October 23. - 11:17

mai mánjelleggel kellene nekem 2 folt belsõfoltozáshoz, mert az ünnep miatt zárva vannak a bótok és nem tudok venni!
akinek van, kérem jelezze, és megyek érte
ámen!
Csak mert ilyen szépen kéred....

Délután olyan 2-3 tól leszek otthon és meg tudlak szponzorálni 2-vel. Batthyány u 9 2 em 5
hetvenes/5 nyolc 5 4 O hetven_kilenc
Új fórum... kivárjuk mi lesz.

Posted 2011. October 23. - 09:15

Csak izom miatt.
há ez a Csipisz milyen rendes gyerek, köszi

mai mánjelleggel kellene nekem 2 folt belsõfoltozáshoz, mert az ünnep miatt zárva vannak a bótok és nem tudok venni!
akinek van, kérem jelezze, és megyek érte
ámen!
Posted 2011. October 23. - 08:48

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."