Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2011. október 26. - 22:20
Ne várd meg, míg szólunk Rólandnak...
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. október 26. - 19:42
CSIRELLI itt vannak az agyak! Meg lakatoljuk a sárvédõdet is?
Írta 2011. október 26. - 18:48
Coldi téged kerestelek volna szombaton telefonon, mert RRWB-n voltam Nyíradonyban, meg jó lett volna, ha vasárnap tudtál volna velünk jönni!
Bocsi Zoli, de a céges telót ki szoktam kapcsolni hétvégén.....láttam, hogy hívott valaki, de én úgy tudom a te számod 20/2275xxx.
Írta 2011. október 26. - 18:20
Írta 2011. október 26. - 15:01
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. október 25. - 23:13
Egy kérés van csak ezzel kapcsolatban, ha valaki máshol akar beszélgetni, azt ne itt népszerûsítse, tekintettel arra, hogy ez a közösség itt szervezõdött, és itt is mûködik tovább.
Telefonon biztosan nem fogják , s talán személyesen sem. Ahol van a vonzás, ott halad át az infó, ott tudja meg a többi is, mi a dörgés. Ha valaki innen fel sem veti a témát, nem is tudnék róla !
Na mindegy ez legyen az én bajom!
Más!
A hétvége nagyon megérte, mind a Flasztergyomlálás(köszönet a szervezõknek), mind a vasárnapi tekergés Panoráma büfés kitérõvel !
Coldi téged kerestelek volna szombaton telefonon, mert RRWB-n voltam Nyíradonyban, meg jó lett volna, ha vasárnap tudtál volna velünk jönni!
Írta 2011. október 25. - 22:36
Írta 2011. október 25. - 22:21
de!Sziasztok!
Segítségetek kellene: bedöglöttek a fékeim és a 7végén fel szeretnék menni egy kollégámmal a hegyekbe. Véletlenül valakinek nincs elfekvõben egy használható fék, amit tud nélkülözni és kölcsön is adná egy "lájtos" tekerésre?
Írta 2011. október 25. - 22:00
Köszönjük Kempelen.
A fórum még mindig itt a legjobb.
Az írott netes sajtótermék színvonala viszont már nem üti meg azt a szintet, mint kezdetben. És hogy a fõoldalon megjelent írásokat nem lehet kommentelni az kifejezetten megdöbbentett. Az írások minõségével nagyon sok esetben nem vagyok elégedett (de mivel ingyen olvasom így kb... )
Nézd mondjuk ezt a cikket: www.velo.hu
Egyszerûen zseniális. Pedig egykoron ti is nyomtatok ilyeneket...
Azért bánt, hogy nem jók a cikkek, és hogy nem lehet kommentelni, mert ha már egyszer valaki rászokott a jóra, arról nehéz szívvel mond le az ember.
Viszont hálás vagyok mindenért, amit nyújtotok, mert azért ez is több mint a semmi.
Sorban: Az Eurobikeos cikkekhez nem nyitottunk komment blokkot egyébként a kommentelés maradt. A cikket nem kommentálom, megtette Enté, de a felvetésed értem és jogos.
Írta 2011. október 25. - 21:30
Ez egy lelkes (túlbuzgó) amatõr blogger, idõnként (gyakran) hihetetlen sületlenségeket képes összehordani.Nézd mondjuk ezt a cikket: www.velo.hu
Egyszerûen zseniális.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. október 25. - 21:00
Segítségetek kellene: bedöglöttek a fékeim és a 7végén fel szeretnék menni egy kollégámmal a hegyekbe. Véletlenül valakinek nincs elfekvõben egy használható fék, amit tud nélkülözni és kölcsön is adná egy "lájtos" tekerésre?
Írta 2011. október 25. - 19:05
Köszönjük! Egyetértek, így korrekt.
Köszönjük Kempelen.
A fórum még mindig itt a legjobb.
Az írott netes sajtótermék színvonala viszont már nem üti meg azt a szintet, mint kezdetben. És hogy a fõoldalon megjelent írásokat nem lehet kommentelni az kifejezetten megdöbbentett. Az írások minõségével nagyon sok esetben nem vagyok elégedett (de mivel ingyen olvasom így kb... )
Nézd mondjuk ezt a cikket: www.velo.hu
Egyszerûen zseniális. Pedig egykoron ti is nyomtatok ilyeneket...
Azért bánt, hogy nem jók a cikkek, és hogy nem lehet kommentelni, mert ha már egyszer valaki rászokott a jóra, arról nehéz szívvel mond le az ember.
Viszont hálás vagyok mindenért, amit nyújtotok, mert azért ez is több mint a semmi.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2011. október 25. - 10:59
Sziasztok!
Ami biztos: a fórum változatlanul mûködik tovább, a Bikemag változatlanul mûködik tovább, Ti pedig változatlanul beszélgethettek itt, akár arról is, hogy a jövõben nem itt akartok beszélgetni.
Egy kérés van csak ezzel kapcsolatban, ha valaki máshol akar beszélgetni, azt ne itt népszerûsítse, tekintettel arra, hogy ez a közösség itt szervezõdött, és itt is mûködik tovább.
További jó fórumozást.
Köszönjük! Egyetértek, így korrekt.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. október 25. - 10:55
Bub: Értsd- a Bikemag kezdetektõl. A Bikemag nem tart tovább igényt a munkájukra, így megpróbálják máshol, másként. Ennyi.
Ez a fórum és apró nem szûnik meg, addig marad amíg írnak ide. Mindenki eldönti majd mi kell neki.
Sziasztok!
Annyi történik és történt, hogy azok akik eddig fõállásban Bikemagot csináltak a jövõben nem fõállásban fogják ezt tenni, vagy nem tenni.
Ezért úgy gondolják csinálnak egy új oldalt. Mivel ez egy szabad ország, nyugodtan megtehetik, és mivel ez egy szabad fórum mindenki ott fórumozik ahol akar.
Ami biztos: a fórum változatlanul mûködik tovább, a Bikemag változatlanul mûködik tovább, Ti pedig változatlanul beszélgethettek itt, akár arról is, hogy a jövõben nem itt akartok beszélgetni.
További jó fórumozást.
Írta 2011. október 25. - 10:49
Fogalmam sincs, milyen hosszú a gyári tengely. Elfekvõ, használt is érdekel. Elõre is köszönöm.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. október 25. - 08:12
Írta 2011. október 24. - 22:41
Ja Revomag! Revolution Magazin? Vagy mit takarna!?
R-evo-mag. Forradalmi evolúciós magazin. Gondolom. Vagy a bikemag forradalmi evolúciója. Kb.
Írta 2011. október 24. - 22:38
Ez a fórum és apró nem szûnik meg, addig marad amíg írnak ide. Mindenki eldönti majd mi kell neki.
Írta 2011. október 24. - 22:30
Tuti biztos nem fogok ugrálgatni össze -vissza! Maradok itt amíg meg nem szûnik! Esetleg talán a tél közepén, amikor nincs jobb dolgom meló közben , és még tudni is fogom, hogy hova nézzek szét ( Skidmark, Retroblog vagy mi a manó) majd akkor talán irok is . Egyenlõre elég a munkára figyelni, és a mail-eket olvasni, írni! Még a idetekerj.eu-s jelszavamat sem tudom, nem hogy még egy újabbat kreáljak és megjegyezzek! Amúgy azt is csak akkor olvasom amikor szólnak valami érdekesség miatt, vagy már van idõm rá a meló mellett!Ja Revomag! Revolution Magazin? Vagy mit takarna!?
Írta 2011. október 24. - 22:13
Azért az,hogy a fiúk a kezdetektõl nyomják,ez nem teljesen igaz...
Volt már itt egykét tulajváltás,szerkesztõgárda is cserélõdött(pl amikor a Velo-hoz mentek át jópáran),eddig mindig itt maradtunk.
Ha az eljövendõ tulajgárda áldoz rá továbbra is akkor megmarad ez a fórum is,és hát miért
ne áldozna.
Emlékszem még a hõskorban,amikor párszáz(vagy még tán annyi se)tag volt,öcsémnek volt egy 2500-as modemje azzal kapcsolódtunk a netre a telefonvonalon keresztül és hú de királyság volt
No meg az sem volt semmi amikor Dave bejött a boltba a feleségével,hogy szeretnének kerós újságot itthon terjeszteni,
hoztak próbaszámot,felesége tolmácsolt,mi meg mondtuk mit akar ez a szakadt hajléktalan itt...
Azóta eléggé változott a világ,volt ami jobb lett volt ami nem,elválik majd ez is.