Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
...CSIRELLLI...
Ne várd meg, míg szólunk Rólandnak...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Igen jól tudod a számom , de én is cégesrõl hivtalak!

CSIRELLI itt vannak az agyak! Meg lakatoljuk a sárvédõdet is?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi téged kerestelek volna szombaton telefonon, mert RRWB-n voltam Nyíradonyban, meg jó lett volna, ha vasárnap tudtál volna velünk jönni!

Bocsi Zoli, de a céges telót ki szoktam kapcsolni hétvégén.....láttam, hogy hívott valaki, de én úgy tudom a te számod 20/2275xxx.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Még gondolkodom rajta, lehet hogy menni kéne!Nekem autómatikusan most Zemplén!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Uraim, hölgyeim! Nincs kedve valakinek egy kis hegyimenéshez hétfõn vagy kedden? Nekem és a páromnak lenne, csak nincs ki a kerekünk hozzá. Bükk, Zemplén, vagy akármi lehet.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Vicces!

Egy kérés van csak ezzel kapcsolatban, ha valaki máshol akar beszélgetni, azt ne itt népszerûsítse, tekintettel arra, hogy ez a közösség itt szervezõdött, és itt is mûködik tovább.

Telefonon biztosan nem fogják , s talán személyesen sem. Ahol van a vonzás, ott halad át az infó, ott tudja meg a többi is, mi a dörgés. Ha valaki innen fel sem veti a témát, nem is tudnék róla !

Na mindegy ez legyen az én bajom!

Más!
A hétvége nagyon megérte, mind a Flasztergyomlálás(köszönet a szervezõknek), mind a vasárnapi tekergés Panoráma büfés kitérõvel !
Coldi téged kerestelek volna szombaton telefonon, mert RRWB-n voltam Nyíradonyban, meg jó lett volna, ha vasárnap tudtál volna velünk jönni!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Korcs,privi ment.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Sziasztok!

Segítségetek kellene: bedöglöttek a fékeim és a 7végén fel szeretnék menni egy kollégámmal a hegyekbe. Véletlenül valakinek nincs elfekvõben egy használható fék, amit tud nélkülözni és kölcsön is adná egy "lájtos" tekerésre?

de!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás

Köszönjük Kempelen.
A fórum még mindig itt a legjobb.
Az írott netes sajtótermék színvonala viszont már nem üti meg azt a szintet, mint kezdetben. És hogy a fõoldalon megjelent írásokat nem lehet kommentelni az kifejezetten megdöbbentett. Az írások minõségével nagyon sok esetben nem vagyok elégedett (de mivel ingyen olvasom így kb... )
Nézd mondjuk ezt a cikket: www.velo.hu
Egyszerûen zseniális. Pedig egykoron ti is nyomtatok ilyeneket...
Azért bánt, hogy nem jók a cikkek, és hogy nem lehet kommentelni, mert ha már egyszer valaki rászokott a jóra, arról nehéz szívvel mond le az ember.
Viszont hálás vagyok mindenért, amit nyújtotok, mert azért ez is több mint a semmi.

Sorban: Az Eurobikeos cikkekhez nem nyitottunk komment blokkot egyébként a kommentelés maradt. A cikket nem kommentálom, megtette Enté, de a felvetésed értem és jogos.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Egyszerûen zseniális.

Ez egy lelkes (túlbuzgó) amatõr blogger, idõnként (gyakran) hihetetlen sületlenségeket képes összehordani.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mifike

Mifike

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!

Segítségetek kellene: bedöglöttek a fékeim és a 7végén fel szeretnék menni egy kollégámmal a hegyekbe. Véletlenül valakinek nincs elfekvõben egy használható fék, amit tud nélkülözni és kölcsön is adná egy "lájtos" tekerésre?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Köszönjük! Egyetértek, így korrekt.

Köszönjük Kempelen.
A fórum még mindig itt a legjobb.
Az írott netes sajtótermék színvonala viszont már nem üti meg azt a szintet, mint kezdetben. És hogy a fõoldalon megjelent írásokat nem lehet kommentelni az kifejezetten megdöbbentett. Az írások minõségével nagyon sok esetben nem vagyok elégedett (de mivel ingyen olvasom így kb... )
Egyszerûen zseniális. Pedig egykoron ti is nyomtatok ilyeneket...
Azért bánt, hogy nem jók a cikkek, és hogy nem lehet kommentelni, mert ha már egyszer valaki rászokott a jóra, arról nehéz szívvel mond le az ember.
Viszont hálás vagyok mindenért, amit nyújtotok, mert azért ez is több mint a semmi.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Sziasztok!
Ami biztos: a fórum változatlanul mûködik tovább, a Bikemag változatlanul mûködik tovább, Ti pedig változatlanul beszélgethettek itt, akár arról is, hogy a jövõben nem itt akartok beszélgetni.
Egy kérés van csak ezzel kapcsolatban, ha valaki máshol akar beszélgetni, azt ne itt népszerûsítse, tekintettel arra, hogy ez a közösség itt szervezõdött, és itt is mûködik tovább.

További jó fórumozást.

Köszönjük! Egyetértek, így korrekt.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás

Bub: Értsd- a Bikemag kezdetektõl. A Bikemag nem tart tovább igényt a munkájukra, így megpróbálják máshol, másként. Ennyi.
Ez a fórum és apró nem szûnik meg, addig marad amíg írnak ide. Mindenki eldönti majd mi kell neki.

Sziasztok!
Annyi történik és történt, hogy azok akik eddig fõállásban Bikemagot csináltak a jövõben nem fõállásban fogják ezt tenni, vagy nem tenni.
Ezért úgy gondolják csinálnak egy új oldalt. Mivel ez egy szabad ország, nyugodtan megtehetik, és mivel ez egy szabad fórum mindenki ott fórumozik ahol akar.

Ami biztos: a fórum változatlanul mûködik tovább, a Bikemag változatlanul mûködik tovább, Ti pedig változatlanul beszélgethettek itt, akár arról is, hogy a jövõben nem itt akartok beszélgetni.

További jó fórumozást.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Schwin Csepel Apollóba keresek négyszögtengelyes monoblokkot az eredeti hajtókarokhoz. Tudtok valamit javasolni?
Fogalmam sincs, milyen hosszú a gyári tengely. Elfekvõ, használt is érdekel. Elõre is köszönöm.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Én egyelõre mindkét helyet olvasom, bár túl sok hasznomat eddig sem vettétek. Ritkán szólok bele a dolgokba, viszont sok helyi infóhoz csak tõletek jutok hozzá. Az idei év amúgy sem a tekerés éve volt, hátha jövõre több idõm lesz rá.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ja Revomag! Revolution Magazin? Vagy mit takarna!?

R-evo-mag. Forradalmi evolúciós magazin. Gondolom. Vagy a bikemag forradalmi evolúciója. Kb.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Bub: Értsd- a Bikemag kezdetektõl. A Bikemag nem tart tovább igényt a munkájukra, így megpróbálják máshol, másként. Ennyi.
Ez a fórum és apró nem szûnik meg, addig marad amíg írnak ide. Mindenki eldönti majd mi kell neki.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Na hogyaza......!

Tuti biztos nem fogok ugrálgatni össze -vissza! Maradok itt amíg meg nem szûnik! Esetleg talán a tél közepén, amikor nincs jobb dolgom meló közben , és még tudni is fogom, hogy hova nézzek szét ( Skidmark, Retroblog vagy mi a manó) majd akkor talán irok is . Egyenlõre elég a munkára figyelni, és a mail-eket olvasni, írni! Még a idetekerj.eu-s jelszavamat sem tudom, nem hogy még egy újabbat kreáljak és megjegyezzek! Amúgy azt is csak akkor olvasom amikor szólnak valami érdekesség miatt, vagy már van idõm rá a meló mellett!Ja Revomag! Revolution Magazin? Vagy mit takarna!?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Azért az,hogy a fiúk a kezdetektõl nyomják,ez nem teljesen igaz...
Volt már itt egykét tulajváltás,szerkesztõgárda is cserélõdött(pl amikor a Velo-hoz mentek át jópáran),eddig mindig itt maradtunk.
Ha az eljövendõ tulajgárda áldoz rá továbbra is akkor megmarad ez a fórum is,és hát miért
ne áldozna.
Emlékszem még a hõskorban,amikor párszáz(vagy még tán annyi se)tag volt,öcsémnek volt egy 2500-as modemje azzal kapcsolódtunk a netre a telefonvonalon keresztül és hú de királyság volt :D
No meg az sem volt semmi amikor Dave bejött a boltba a feleségével,hogy szeretnének kerós újságot itthon terjeszteni,
hoztak próbaszámot,felesége tolmácsolt,mi meg mondtuk mit akar ez a szakadt hajléktalan itt... :)
Azóta eléggé változott a világ,volt ami jobb lett volt ami nem,elválik majd ez is.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi