Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Fel is hívtad a Rocky-s emberkét? Van olyan, hogy a rendszer odateszi egy idõ után az ELADVA táblát. Én már többször is jártam így saját hirdetéseimmel, persze, hogy nem jelentkezett senki.

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Én ezt a gépet vettem náluk kiárusításban 120-ért. Aki ennyiért jobbat tud az szóljon!

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
A decathlon most nyit Miskolcon szerintem oda fog tenni sok mindenkinek, és ez csak az elsõ kelet-Mo-i megmozdulásuk!

Én is vettem az Aldiban olyan kesztyût, téli sapkát (bukó alá) h ilyen még a Decathlonban sincs.
Kezdetben vala, h megjelent a Decathlon, meg a Hervis. Nyugodtan mondhatjuk, h tönkretettek sok méregdrága sportáruházat. Ami nem baj, mert kinek kell 10.000-ért bringásgatya, 15000-ért mez, 4000-ért zokni, ez már vicc!!! Vagy inkább pofátlanság?) Nézzétek csak meg itthon az Intersport, az Adam's (be is zár), meg Marathon (kisebb lett) hová züllött...
De ez már nem semmi, ha így megy tovább, az Aldi fogja tönkretenni a Decathlont, meg a Hervist. Én már ki is néztem azt a téli felsõt.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Aldiban én is vettem téli ruhát. Igaz, baromi véletlenül. Labidanival pont összefutottunk és egy garnitúrára (alsó, kabát, kesztyû) én is szert tettem. Még élesben nem volt tesztelve, de nem tûnik rossznak (az anyagok is határozottan meggyõzõek). Elég jól le voltak ezek a holmik akciózva, összesen valami 8e körüli összegre jött ki.

Én is vettem az Aldiban olyan kesztyût, téli sapkát (bukó alá) h ilyen még a Decathlonban sincs.
Kezdetben vala, h megjelent a Decathlon, meg a Hervis. Nyugodtan mondhatjuk, h tönkretettek sok méregdrága sportáruházat. Ami nem baj, mert kinek kell 10.000-ért bringásgatya, 15000-ért mez, 4000-ért zokni, ez már vicc!!! Vagy inkább pofátlanság?) Nézzétek csak meg itthon az Intersport, az Adam's (be is zár), meg Marathon (kisebb lett) hová züllött...
De ez már nem semmi, ha így megy tovább, az Aldi fogja tönkretenni a Decathlont, meg a Hervist. Én már ki is néztem azt a téli felsõt.

Ja! Hogy fokozzam, a képen az a sárga "touros" mezt a turiban vettem 1999-ben (nem elírás!) 1000-. (egyezer) ft-ért.
Csakhogy a boltokban ez a mez már akkor 10e ft. volt.
Twelve times ironman

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Tudom de már csak akkor láttam mikor elkelt. Kb egy éve alkudoztam egy hasonlóra de elvitték elõttem, azóta is fáj a szívem.....
Már csak ez hiányozna az új retro gépemhez. A régi specre emlékszel?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hali!
A mait én is kihagyom, tanulni kell. Mazsi! Ha kell a telopumpa el tudom vinni neked, csak mond hogy hova vigyem. dani

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Barátom! Küldtem én neked is, de pótolom, bár sejtem mi lehett a probléma, hogy sokan nem kapták meg. Pimpirõl viszont elfelejtkeztem, neki most pótolom.
Mazsi: Nem mentem a bicóddal, még pedál sem volt rajta nem emlékszel? XD
Petya: Szerinted Soma vagy én szólnánk? Nemrég volt az apróban egy Rocky Mountain Element, kb ilyen idõsen... 20-ért!

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Halihó!

Ilyen vázat keresek retro gépemhez, ha vki találkozik vele kérem szóljon!
Köszi

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Felhasználónév, jelszó mindenkinek elküldve.
Aki esetlegesen kimaradt az szóljon!

Pajtásom! Küldenél nekem is õrsi jelszót?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Lecsa: hát azért, amikor kikéred azt az unikumot, amit már egyébként sem kellene és mellé egy kettõkettes szamurájt... az is tud jóféle zsibbadást okozni :D

Meg ynga mézes pálesza is!

meg is kívántam a szamurájt ó

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Lecsa: hát azért, amikor kikéred azt az unikumot, amit már egyébként sem kellene és mellé egy kettõkettes szamurájt... az is tud jóféle zsibbadást okozni :D

Meg ynga mézes pálesza is!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Ezt a kocsmázást olcsón megúsztad! Csak suliba kell járni, és jobb zsibbadást okoz, mint bármi más! ;)

fiatal vagy még:)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Sörügyminisztériumot én is kihagyom ismét. Most estem haza suliból, pont eléggé lezsibbadtam így is :)

Ezt a kocsmázást olcsón megúsztad! Csak suliba kell járni, és jobb zsibbadást okoz, mint bármi más! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: a Stumpjumperért SOK dolgot bevállalok :D (bár a Cannondale továbbra sem tetszik. mint valami beteg, féllábú kalóz, úgy néz ki szegény:))
nagybub: ez már bõven 18-as karika!!! :D és nem is akarom értemi, hogy mit akartál ezzel mondani :D
Itózs: a távolabbi terveim között szerepel egy nagyon jó össztelós, csak még nem volt pénzem rá, így... :) Semmi bajom az össztelósokkal, kivéve az ár. ;) (bár azzal sincs baj, csak nekem nincs annyim:))

Aldiban én is vettem téli ruhát. Igaz, baromi véletlenül. Labidanival pont összefutottunk és egy garnitúrára (alsó, kabát, kesztyû) én is szert tettem. Még élesben nem volt tesztelve, de nem tûnik rossznak (az anyagok is határozottan meggyõzõek). Elég jól le voltak ezek a holmik akciózva, összesen valami 8e körüli összegre jött ki.

Sörügyminisztériumot én is kihagyom ismét. Most estem haza suliból, pont eléggé lezsibbadtam így is :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

http://www.specializ...?modul=arlistak
este ki jön?

Másnap és alváshiány miatt (rohadt BL meccs a hibás) én kihagyom. Legközelebb, remélem lesz még, hiszen inni kell, (különben szomjan hal az ember).

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Én, elvileg hárman.
Ride 'n' roll

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Én is, ha addig sikerül a tanulást befejezni...

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

este ki jön?

én:D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
este ki jön?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

mi kéne?

fsr-ek ára érdekel fõleg, de epikek is, minden ami spec:)

csak kivancsi vagyok egyelore