Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Fullyt mindenkinek!!!!

>>Korcs elismerõen csettint<<
Hát na, az a váz megér egy misét! A sárga nyereg meg kifejezetten jó, mert kevésbé látszik meg rajta ha az ember összefossa magát az erõlködéstõl!;-)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Mazsola:
Gratula, nagyon szép lett a Kockád!
(Kicsit az én szememnek is rikító rajta a sárga nyereg...)
:)

Fullyt mindenkinek!!!!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Fullyt mindenkinek!!!!

Halihó

Öcsííím az a sárga nyereg nem semmi :D !

Gratula amúgy,SZÉP lett.
Ótós melóhelyen hogy tolerálják ezt a hülye kollegát,aki ennyit költ "ez csak egy bicikli"-re? ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Oks, megbeszéltük, csak gyere! ja ahoz utól is kell érni, vagy megfelelõ kompressziót prudukálni.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Valószinûleg másnapos is leszek, és ha hánynom kell, a te hátadat veszem célba:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kifogás. :D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
[QUOTE=Röfike;777190
Kkrisz:Szerdán délelõtt is megyünk egyet, ott meg te kösd fel a nacit! Soma már bizonyított!
[/QUOTE]

Hát, nem tudom, mert én szerda reggelig dolgozom, lehet hogy kihagyom azt a napot. 3 óra alvással nem leszek nagy formába, de meglátjuk.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Fullyt mindenkinek!!!!

Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Remélem elnézed ezt nekem,tékozlás képpen 3-kor indulok egy panoráma kört

Dina: Te nem szüreten voltál? Apropó, milyen volt a vasárnapi Mátrakör?
Víg-End:Pénteken tök jó idõ volt (Répáshután 20fok), de így is sötétben értünk a szállásra a kijelölésbõl, fene sem gondolta, hogy ennyi idõt elvesz. Az este bulizással zárunlt. Szombaton kb 9-kor eleredt az esõ... Pontos adatot nem tudok, de kb 25-30 ember (több maréknyi) vágott neki még így is a távnak. Mi Répáshután frissítettünk. Addig mindenki eljutott, volt aki ott, volta ki késõbb de rövidített. Összesen 5 ember csinálta végig az esõben a kijelölt távot, MINDEN ELISMERÉSEM NEKIK, még ha egy hangyányit kurtítottak is (Igaz Sanyi?). A Malom étteremben mindenki elfogyaszthatta a jól megérdemelt Babgulyását. Este termálozással és kerekasztal beszélgetéssel (Lõrinc Olivér, Szakál Alex) zártuk a napot. Oliék minden kérdésre szivesen válaszoltak, amit feltettünk nekik (táplálkozás, edzés, sérülések stb...)
Szombaton természetesen verõfényes napsütésre ébredtünk ismét, és csaptunk egy kört a BB pár tagjával, nagyvonalakban ilyen volt a Víg-End hétvége...
Jövõre is lesz és lehet jönni ismerkedni, bringázni, fürödni.:bananadan
Egy-két képet én is betûzök az albumba.
Kkrisz:Szerdán délelõtt is megyünk egyet, ott meg te kösd fel a nacit! Soma már bizonyított!
Akinek van kedve, felmehetünk a jövõhéten beszedegetni a jelöléseket! (Már nincs fent mind, nem kell sokat menni, nem kell parázni!)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Soma, látom nem fárasztott le téged a tekerés, hogy volt idõd a hülyeségre.
Holnap bizonyithatsz a panorármán. Csak majd ne sirj, ha Dinával ott hagyunk és csak a hátunkat fogod látni:) Kösd fel a gatyád, öcsi!

Enté, mi van a rendeléssel?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Spinnracingre ne vidd,nyílt nap nem lehet elõre foglalni,máskor igen...

Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

...mit takar a spinracig? :)

Bohóckodást.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Néztem az aktív fitnessben ezt a szabadnapot, és arra gondoltam kipróbálom a spinninget és elviszem rá barátnõmet is. Az órarend szerint 17:30-18:30 Zsófi
SpinRacing lesz, és 19:30-20:30 Bálint Gabi JOHNNY G SPINNING®. Melyikre érdemes elmenni, mit takar a spinracig? :) Barátnõm nem szokott biciklizni, ezért nem akarom valami nagyon hardcore edzésre bevinni, mert az életbe nem fog olyan dolog közelébe menni aminek 2 kereke van. Úgy meg hogyan fogom én biciklire szoktatni? :)

Foglalni hogyan tudok helyet? Elég ha telefonon felhívom õket, vagy menjek be személyesen?

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Gratula minden víg-endes indulónak és beérkezõnek!!!

A 13-as nekem címzett albumképre reagálva: Uram,bocsáss meg,hogy megfutamodtam a feladat elõl és gyengeségemért,hogy nem vettem részt csodálatos tájakon megrendezett testi és szellemi fejlõdés eme mozzanátaban. Az idei nagy vezeklésem a crosskovácsi 15 centiméteres sarában volt. A megragadt kerék és felemelhetetlen bicikli az emelkedõkön teljes megvilágosodást nyújott emberi mivoltomról... Remélem elnézed ezt nekem,tékozlás képpen 3-kor indulok egy panoráma kört és ígérem jövõre erõsebben és nagyobb hittel vágok neki a távoknak... love,peace,rock... :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Bánhatja aki nem jött Bogácsra!
Folyamatosan jó idõ,és István barátom szavait idézve:"ebben a jó idõben egész nap szakadt róllunk a víz".Igaz esõ formájában,no de ez a montain bike sportág nem egy teremkerékpározás ;),Bár tudom mostmár hogy a keményebbek rögbiznek. :)
Köszönet annak a "két marék" embernek aki kiszolgálta azt az "egy marék" bátor,elvetemült,abnormális biciklist ezen a szép napon.
Egy élmény volt!Képek holnap a mappában,Krisznek és Edinek is lesz rajtuk mit nézni... :D

Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ez nem lenne jó esetleg?
Én az apróban találtam, vagy onnan nem szeretnél rendelni?Vagy már láttad?:)

http://piacter.bikem...t=167242&cat=17

Köszönöm, de használt XT 8e-ért nem kell. Amúgy is budapesti.
Twelve times ironman

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Párhuzamos V féket vennék, használt is jó, ha nem leamortizált, de legalább LX (esetleg Deore) legyen.
Valakinek?
Gondolom, aki tárcsásra cserélte, esetleg otthon elfekvõben?:)

Ez nem lenne jó esetleg?
Én az apróban találtam, vagy onnan nem szeretnél rendelni?Vagy már láttad?:)

http://piacter.bikem...t=167242&cat=17

Izomtéridõninja-geológus!

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
A kormány akkor kelleni fog.:)
Mikor. ill. hol tudom megnézni/átvenni?
Az a kerék szerintem nem méltó az én bicajomhoz.:)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Hello!:juhu:
Engem lehet érdekelne az országuti kormány(milyen befogójú?).
Országútiba kereked van-e?
A kedvezmény rám is vonatkozik?:o
(a kormányra mindenképpen szükségem van, mert az enyimé elhajlott:35 év, az 35 év:D)

25.4 mm-es befogójú. országúti elsõ kerekem van, campagnolo veloce agy, campagnolo moskva 80' felni. 15 ropi

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Hello!:juhu:
Engem lehet érdekelne az országuti kormány(milyen befogójú?).
Országútiba kereked van-e?
A kedvezmény rám is vonatkozik?:o
(a kormányra mindenképpen szükségem van, mert az enyimé elhajlott:35 év, az 35 év:D)