Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Soma. Úgy látom ez jólesett:). Jó a kép!
http://vigend.merkap...ctureid/4197074

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Hát babám, amennyi adót fizetsz te is, abból már felneveltél jó pár cigány gyereket.

Ez aggaszt engem is minden reggel 8kor amikor dudál a gyár.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Hát jó munkásemberként én speciel akkor már húzom az igát, hogy robogjon tovább a nemzetgazdaság.

Hát babám, amennyi adót fizetsz te is, abból már felneveltél jó pár cigány gyereket.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Halihó

Akkor megkérdeztem Emõt: pénteken lesz spinning 7.30-tól,nemigen lesznek sokan,de nem árt bejelentkezni.
Aik akar jönni(barát vagy nem :) ),ha ide ír akkor én átbattyogok és szólok az érdekükben,Csak tényleg jöjjön el...

Hát jó munkásemberként én speciel akkor már húzom az igát, hogy robogjon tovább a nemzetgazdaság.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Akkor megkérdeztem Emõt: pénteken lesz spinning 7.30-tól,nemigen lesznek sokan,de nem árt bejelentkezni.
Aik akar jönni(barát vagy nem :) ),ha ide ír akkor én átbattyogok és szólok az érdekükben,Csak tényleg jöjjön el...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Nefraz: Ja ,azért írtam, mert valahonnan rémlett, hogy józsai vagy. Nem tudom, milyen gépek vannak, azt hiszem Johnny G. (az kell) és a lány tényleg jó. Kedves, figyel az újakra, de ha nem azt csinálod amit mond azon sem sértõdik meg. Ez másokkal nem mindig van így. De úgyis látja, ha rutinos bringás vagy és tudja, hogy tudod mit csinálsz.
Józsa Fitness telszám:387-457

Már voltam benn érdeklõdni, most nincs edzés, de télen lehet hogy lesz. Egy csinos afroamerikai hölgy fogadott:D

A monti
A városi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nefraz: Ja ,azért írtam, mert valahonnan rémlett, hogy józsai vagy. Nem tudom, milyen gépek vannak, azt hiszem Johnny G. (az kell) és a lány tényleg jó. Kedves, figyel az újakra, de ha nem azt csinálod amit mond azon sem sértõdik meg. Ez másokkal nem mindig van így. De úgyis látja, ha rutinos bringás vagy és tudja, hogy tudod mit csinálsz.
Józsa Fitness telszám:387-457

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

értsd jól

De am Cora Tesco Metro, meg minden ilyesmi bolt.Vagy a honvéd utcában az osram márkaboltban is kapsz szerintem.

A monti
A városi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

A 60W már nem energiatakarékos:D Egy sima képcsöves monitor 90W-ot zabál.Az energiatakarékos izzók olyan 7-20W körül vannak.

értsd jól

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

tud valaki jó árban energiatakarékos izzókat? 60wattos kéne vagy 5 darab

A 60W már nem energiatakarékos:D Egy sima képcsöves monitor 90W-ot zabál.Az energiatakarékos izzók olyan 7-20W körül vannak.

A monti
A városi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
http://www.eszaon.hu...recenben/11451/
Ride 'n' roll

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
tud valaki jó árban energiatakarékos izzókat? 60wattos kéne vagy 5 darab

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Van bármi egyéb részlete ennek a biztosításnak?

http://velohelp.hu/v...-feltetelek.php

Ja kárbejelentés kimaradt:

A 00-36-1-236-1866 telefonszámokon kell minden káresetet bejelenteni, a bekövetkezéstõl számított 24 órán belül. Csak a segélyhívó számon hívható orvosi ügyeletvezetõ hozhat döntést, orvosi szempontból a biztosító szolgáltatásának formájáról és fajtájáról. A biztosító csak ebben az esetben tud költséget átvállalni, a késõbbiekben kártérítést fizetni. Egyéb esetekben is a segélyhívó számon hívható szolgáltató ad iránymutatást, vállal át egyes teendõket az adott esettel kapcsolatban.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Van bármi egyéb részlete ennek a biztosításnak?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
24 órás résztvevõk:

"A SPORTAKTÍV átvállalja ennek költségét, így minden versenyzõ számára ingyen biztosít egy VeloHelp Standard Kerékpáros Biztosítást, mely egy teljes évre biztosítja a versenyzõt. A biztosítás érvényessége: 2008. 09. 12. - 2009. 09. 12. "

egy évre biztosítva vagyunk, de hogy tudom ezt igazolni, ha kellene esetleg?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
"Az Mt. által elismert távollét a kötelezõ orvosi vizsgálat - beleértve a terhességgel összefüggõ orvosi vizsgálatot is - teljes idõtartama, valamint a véradás miatt távol töltött teljes idõtartam, a munkahelyen kívül szervezett véradás esetén azonban legalább négy óra. A munkavégzés alóli mentesség akkor is fennáll, ha a vizsgálat eredménye miatt az érintett személytõl utóbb nem vettek vért. Az elmulasztott munkaidõre távolléti díjat kell a munkavállaló részére fizetni."

egy kis infó még

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
na akkor gyorsan a véradásról:

18 évesnek el kel múlni
minimum 50 kg testsúly

dina: utána kcisit fáradtabb leszel, mint voltál, de 1-2 nap alatt elmúlik, embere válogatja

nekem úgy rémlik, hogy a munkáltató 4 órát köteles biztosítani, ha véradásra megy az ember

vérellátó a bem téren van, h sz p fél6ig lehet adni asszem, de felhívom õket

ja, 56 naponta lehet vért adni, ha elsõ véradó vagy, az ujjadból is vesznek pici vért, abbol megmondják a csoportodat, meg a hemoglobin szintedet, és hogy attol függõen adhatsz-e vért vagy sem.

4,5 decit vesznek le, olyan 5-10 perc alatt kicsorog az emberbõl

na megyek dógozni :P

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Spin: Ha valaki Józsán lakik akkor érdemes benézni a Józsa fitness-be. Az egyik Aktívos lány (Vattai Zsuzsi-személy szerint én az õ óráját kedvelem a legjobban-persze a Nitroén még nem voltam:)) tart ott órákat. Lehet mi is kimegyünk néha, mert szilveszter után megbolondulnak a csajok és hegyre halomra foglalják le a helyeket elõre, hetekre.Az Aktívba ilyenkor alig lehet normál, munkás ember idõpontban bejutni.

Akkor azt mondod a Józsai is jó?Mert azt is néztem és az nekem 5 percre van :D

Valakinek nincs véletlenül két leharcolt, de még mûködõ és nem kellõ országúti féke?

A monti
A városi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ma voltunk beszedni a Víg-endes jelöléseket. Csak rész távot mentünk (47km) , de elég volt. Gratula mindenkinek aki teljesítette abban az idõben és Röfiéknek a remek kitáblázásért.
Spin: Ha valaki Józsán lakik akkor érdemes benézni a Józsa fitness-be. Az egyik Aktívos lány (Vattai Zsuzsi-személy szerint én az õ óráját kedvelem a legjobban-persze a Nitroén még nem voltam:)) tart ott órákat. Lehet mi is kimegyünk néha, mert szilveszter után megbolondulnak a csajok és hegyre halomra foglalják le a helyeket elõre, hetekre.Az Aktívba ilyenkor alig lehet normál, munkás ember idõpontban bejutni.
Görgõ:Lehet valakinek bejön, de vasakarat kell hozzá. Hót unalom, 1óra 15 perc volt a rekordom. Hangos volt, (Tacx görgõ,Tacx gumival?), erõsebb terhelésnél már jajongott a térdem. Nincs lendülete a keréknek, minden tekeréssel újra meg kell forgatni a kereket. Elég rendesen leng a keró alattad, kell rászánni egy szutyok bringát, legalább is én nem mernék belerakni olyan kerót amit utána még használni akarok. Szóval vannak negatívumai. Akinek ezek nem negatívumok, az örüljön, mert így olcsóbb a téli edzés.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Holnap viszem. Egyébként a holdon voltál?:)