"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
6-700 font között van a huligen, ahogy neztem.
bazzeg az 200.000 ft. elõször azt hittem, hogy 20.000, mondom annyit talán megér
ez a badboy viszont tetszik. a meridának is van hasonló modellje, csak nemtom a nevét
Pedig már bejelentettem a családnak, hogy lakásfelújítás ide vagy oda nekem egy hooligan kell:-D
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Okés összeírom mi kell rá kiegészítõknek, plusz agyváltó új hajtókar.... hmm.. jöhet egy ezresért, persze miután úgy néz ki ahogy elképzeltem, a számlát meg benyújtja mondjuk neked, mint jólkeresõ IT szakembernek;-)
Okés összeírom mi kell rá kiegészítõknek, plusz agyváltó új hajtókar.... hmm.. jöhet egy ezresért, persze miután úgy néz ki ahogy elképzeltem, a számlát meg benyújtja mondjuk neked, mint jólkeresõ IT szakembernek;-)tomó kempninge kajak igy néz ki
csak az 1000 ft-ot ér:)
Há pedig valahogy jelezni kéne, hogy igény lenne rá....Tudom örülnél ha lehetne kapni ilyen kis kenyondél kempinget agyváltóval, de sajnos a hazai forgalmazók azokat a kerókat, amik nekünk tetszenének, mint a speciális kövér fiú
meg a huligán meg a rossz fijú,nem hozzák beeeeeeeeee.
Lecsa:szombaton délután is szobafogság volt? hm...Jól csinálod!
![]()
A ""mi idõnkben""még más jelentése volt ennek a szónak....akkor még a kaloda volt a divat... igaz 30-asok??
Dina
Lecsa: A szobafogság holnapra is érvényes? Megszöktetünk, ha kell!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!