Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Hohóóó!
Mackó kiírta a tutit!!!! Sokan igencsak elhanyagoljuk a lábainkat , pedig ezek visznek el mindenhová ! Akár a gázt nyomod a kocsiban, akár tekersz, akár gyalogolsz, sétálsz , futsz , túrázol! Egy kis laza lúdtalpból pedig, olyan gerinc ferdülést szed össze bárki pár év alatt ha nem figyel , hogy azt fogják hinni róla, hogy Kvazimódó! :)

Óvatosan odafigyelve a futással! De azért nehogy beruházz valamilyen ultramaratoni cipõre, viszont azzal amid van Gábor , ne vidd túlzásba! (és ez szól másoknak is). Csak csínján, fitten! Az akciókat pedig mindig meg kell fogni!!!!!!

Röfi b.szdki addig hergelsz, míg felszívom magam és újra futni kezdek! :D De akkor egy félmaratonra kihívlak, úgy cukkolj! :D A maraton a leendõ feleségemnek, vagy csak a gyerekeimnek tartogatom! Csak velük futom le még egyszer!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Nekem is egy 6e forintos, kutya egyszerû futócipõm van. Nem kell azt túlkapni. Legalábbis a mi szintünkön teljesen értelmetlen :)

Tévedés! A Te szinteden is figyelj arra, h milyen cipõben futsz, a lábaink könnyen amortizálódnak!

Én sem akarok reklámot csinálni, de hétfõn futott az Agráron egy srác. Fél óra alatt 5 kört vert ránk, mindegyik körben fél kör sprintet nyomott. A nemsokára nyíló sportáruház legolcsóbb saját márkás futócipõje volt rajta. :)

Írd ki nyugodtan: Decathlon a Balmazújvárosi úton.
Nyitás várhatóan december 1-jén. Éppen eleget vártunk rá!

Zozókám, én még ennyire nem másztam bele :) Akciósan vettem a HervisBE' (ha már se Levi, se merxi nincs tisztáBA' a helyhatározókkal;)) egy valamilyen Reebok futócipõt (könnyû volt, olcsó volt és kényelmes), ezzel tolom már több, mint egy éve.

Látod, a Hervist is kiírtad! :)
Twelve times ironman

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Én maradok a bringánál. Futni egyáltalán nem tudok, egy-egy hajtósabb nap után menni is alig. Olyan lúdtalpam van hogy már gágog is. Az ortopédián a doki azt mondta a sportcipõket felejtsem el egy életre. A bringa az más ! Vele ráállok a kisnyugdíjas tempómra és kimegyek a világból.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zozókám, én még ennyire nem másztam bele :) Akciósan vettem a HervisBE' (ha már se Levi, se merxi nincs tisztáBA' a helyhatározókkal;)) egy valamilyen Reebok futócipõt (könnyû volt, olcsó volt és kényelmes), ezzel tolom már több, mint egy éve.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Amikor nyílt a Hervis lehetett kapni nyitási akcióban 4990ft-ért Adidas Vanquish-t. Mai napig abban tolom.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Nekem is egy 6e forintos, kutya egyszerû futócipõm van. Nem kell azt túlkapni. Legalábbis a mi szintünkön teljesen értelmetlen :)

Jó az a futás!

Csak azért elbagatelizálni a cipõt nem szabad! Ha a tél végén itt fáj, ott fáj akkor remélem tudod, hogy a szar csillapitás miatt lesz!!!!! Ha csak a héten össz - vissz 10-20 km-t kocogsz, minden más napra lebontva kocogással(mert ugye pihenõ napok is kellenek meg ónos esõben nem a legjobb futni). és ezt mûveled csak Nov., Dec. , Jna. , Febr. akkor annak bizony megérzed a hatását. Ha csak max 2-szer futsz össz 10km/ hét akkor nem vészes! Arra jó az olcsó edzõ 3-4.000.- Ft-os cipõ is! Fix csillapitásos talp kell, ha komolyabban erõléti edzést tartasz!
Nekem egy akciós M.zuno-m van , de sajnos még nem kocogok/futok benne!

Azért a lényeget mindketten leírtátok. :D
Igen, Soma mindenkit utál, de kivéve engem, még ha büdös is vagyok. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Jó az a futás!

Csak azért elbagatelizálni a cipõt nem szabad! Ha a tél végén itt fáj, ott fáj akkor remélem tudod, hogy a szar csillapitás miatt lesz!!!!! Ha csak a héten össz - vissz 10-20 km-t kocogsz, minden más napra lebontva kocogással(mert ugye pihenõ napok is kellenek meg ónos esõben nem a legjobb futni). és ezt mûveled csak Nov., Dec. , Jna. , Febr. akkor annak bizony megérzed a hatását. Ha csak max 2-szer futsz össz 10km/ hét akkor nem vészes! Arra jó az olcsó edzõ 3-4.000.- Ft-os cipõ is! Fix csillapitásos talp kell, ha komolyabban erõléti edzést tartasz!
Nekem egy akciós M.zuno-m van , de sajnos még nem kocogok/futok benne!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Megy valaki a Salgótarjáni XC versenyre? Egy nyerget kéne elhozni...
A becsületes postás nyer egy üveg sört ;)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Srácok, válság van? :) Mindenki fut keró helyett?

Viccezek, én is rendszeresen akarok majd szaladni a téli szezonba, ha Jézuska hoz nekem rendes futócipõt! :)

Én sem akarok reklámot csinálni, de hétfõn futott az Agráron egy srác. Fél óra alatt 5 kört vert ránk, mindegyik körben fél kör sprintet nyomott. A nemsokára nyíló sportáruház legolcsóbb saját márkás futócipõje volt rajta. :)

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Viccezek, én is rendszeresen akarok majd szaladni a téli szezonba, ha Jézuska hoz nekem rendes futócipõt! :)

Levi!!!

Ne szarozz már ezen a cipõ dolgon, 100ft vettem egy cipõt a zsibin és nyakamba vettem az erdõt
és láss csodát -14kg....szigorúan egyedül mert a közös futásnak csak duma a vége....tudom te
nem fogyni akarsz....hidd el egyedül könnyebb arra koncentrálni amit el akarsz érni.
Ugyanis annak mindig a fejedbe kell lenni....csak úgy hatásos.
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Mi ma elutazunk, így a 10-est most kihagyom. De hétfõn vagy kedden már mennék az Agrárra. A számod még 30/xxxx-118? Soma meg senkit sem utál szerintem.

Az aha! Szóltok és megyek. Kösz-kösz:)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Soma szemérmesen nem közölt ennyi info-t, csak hogy "Hááát, néha futunk az agráron, de nehéz összeegyeztetni. Meg amúgy a Röfi büdös, az István mindig káromkodik közben, már csak te "hiányoznál" oda...." Szó szerint idéztem!!
Viccet félre téve, érdekel a dolog. Én inkább Debrecen-Pallag között rohangálok, de mivel úgyis hamar sötétedik, így vagy a gumipálya marad az Oláh Gáboron, vagy a DEAC, vagy ha szóltok (Soma úgyse fog, mert utál mindenkit!!), akkor csatlakozok hozzátok :) A 10-est meg szombat reggel lenyomhatjuk, ha úgy érzed ;)

Mi ma elutazunk, így a 10-est most kihagyom. De hétfõn vagy kedden már mennék az Agrárra. A számod még 30/xxxx-118? Soma meg senkit sem utál szerintem.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Epyc: heti 3-4 alkalommal este 6-7 óra körül szoktunk futni az Agráron Somával és Röfivel. Akinek van kedve, csatlakozhat! Egyszer szívesen futnék én is egy 10-est, ha lenne kivel. :D Röfi is csak azért találta meg a telefont, mert nem satu részegen kereste. Amúgy meg a nagy dolgokat hamarabb megtalálják mások. Az biztos, hogy Dani elhagyott dolgaiból meg lehetne élni.

Soma szemérmesen nem közölt ennyi info-t, csak hogy "Hááát, néha futunk az agráron, de nehéz összeegyeztetni. Meg amúgy a Röfi büdös, az István mindig káromkodik közben, már csak te "hiányoznál" oda...." Szó szerint idéztem!!
Viccet félre téve, érdekel a dolog. Én inkább Debrecen-Pallag között rohangálok, de mivel úgyis hamar sötétedik, így vagy a gumipálya marad az Oláh Gáboron, vagy a DEAC, vagy ha szóltok (Soma úgyse fog, mert utál mindenkit!!), akkor csatlakozok hozzátok :) A 10-est meg szombat reggel lenyomhatjuk, ha úgy érzed ;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Míg Ti ezzel foglalkoztok, mi, diákok sem unatkozunk. Én nem rég értem haza a pesti felsõoktatási törvénytervezet és Hoffman Rózsa elleni demonstrációról. Attól eltekintve, hogy miért mentünk, a hangulat jó volt, ennyi Rózsás szóviccet és transzparenst még nem láttam :) Remélem lesz eredménye, nagyon sokan voltunk. A végén pedig elkísértük a koporsót végsõ helyére, és elbúcsúztunk tõle, bízva a feltámadásában. Ja, a koporsóra ez volt írva:
Felsõoktatás
Élt: 1367-2011

Epyc: hagyd csak, megérdemlem.

Dani: helyes, ne hagyjátok, hogy faszkodjanak veletek!

az a 2011 meg kezdõdhetne 19xx-szel is

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Nem fejtem ki a véleményemet, de priviben vagy egy sör mellett szívesen megteszem. Annyit elárulok, hogy nincs diplomám, és nem is lesz. Viszont van két jó képességû fiam, akik talán szeretnének majd tovább tanulni. Ez egy kerós fórum, ha lehet, maradjunk a témánál. Azért jövök ide, hogy vidám dolgokat olvashassak. :) Sz..ból jut elég máshonnan is.

Epyc: heti 3-4 alkalommal este 6-7 óra körül szoktunk futni az Agráron Somával és Röfivel. Akinek van kedve, csatlakozhat! Egyszer szívesen futnék én is egy 10-est, ha lenne kivel. :D Röfi is csak azért találta meg a telefont, mert nem satu részegen kereste. Amúgy meg a nagy dolgokat hamarabb megtalálják mások. Az biztos, hogy Dani elhagyott dolgaiból meg lehetne élni.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó: Ez idõben mennyi?

Emberanyagtól függõen kb. 3,5-4 óra.
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Kezdjetek spórolni!Minden nõ,ami nõhet - GAZDASÁG - NÉPSZAVA online

Ha mégis behozza akkor egyenesíthetjük a kaszát.

Ha már kasza és Rózsa, ilyen, és ehhez hasonló videók voltak 1-1 beszéd között:
http://www.youtube.com/watch?v=jS9tTj_Ld6I

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Kezdjetek spórolni!Minden nõ,ami nõhet - GAZDASÁG - NÉPSZAVA online

Míg Ti ezzel foglalkoztok, mi, diákok sem unatkozunk. Én nem rég értem haza a pesti felsõoktatási törvénytervezet és Hoffman Rózsa elleni demonstrációról. Attól eltekintve, hogy miért mentünk, a hangulat jó volt, ennyi Rózsás szóviccet és transzparenst még nem láttam :) Remélem lesz eredménye, nagyon sokan voltunk. A végén pedig elkísértük a koporsót végsõ helyére, és elbúcsúztunk tõle, bízva a feltámadásában. Ja, a koporsóra ez volt írva:
Felsõoktatás
Élt: 1367-2011

Epyc: hagyd csak, megérdemlem.