"Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!
Itt ringatták bölcsõm, itt születtem.
Itt borúljon rám a szemfödél, itt
Domborodjék a sir is fölöttem."
néha azért szabadúl börtönébõl a sas

Az idõ biztos jó lesz. Ma voltam kint kutyát sétáltatni az erdõben és a talaj is nagyon jó. Akinek van ideje ne hagyja ki!
A megadott idõben ott leszek.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Annyira nem akartam buzerálni a router beállításait, meg lusta is vagyok manuálisan felkonfigolni az otthonit és az irodai hálót:) XP-t meg már csak azért sem teszek fel az új laptopomra, mert nem tud kezelni 4 gb ramot. A mostaniban meg ennyi van.
Ettõl függetlenül valami kezdenem kell majd az irodai hálóval is. De hogy ezt miért problémai megoldani a redmondiaknak, nem értem.
A vista okos rendszer, csak az a baj hogy túlságosan.A megoldás az hogy a router menüjében van egy beállítás és ott kell az összes gép MAC címét beálltani, és akkor elméletileg jónak kell lennie.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Muszáj a Vistát megtartani, azt adták a géphez, így legális. Amit írtál, azt kipróbálom.
Vicces ez a Vista, semmi logikát nem találok a beállításai közt. Asszem majd az lesz a megoldás, ha teszek az asztalira egy Ubuntut megint. Annak nem gond kezelnie a Vistás gépeket;)
Kell egy password-os user az xp-n és a Vistán engedélyezni kell:
Network and Sharing center / File sharinget
a Password protected sharinget.
De a te helyedben letúrnám a vistát és xp-t rá, mert csak kínlódni fogsz vele, ráadásul ugyanazon a vason az XP mérhetetlenül gyorsabb... ja meg 2010-re itt Windows 7.
Kell egy password-os user az xp-n és a Vistán engedélyezni kell:
Network and Sharing center / File sharinget
a Password protected sharinget.
De a te helyedben letúrnám a vistát és xp-t rá, mert csak kínlódni fogsz vele, ráadásul ugyanazon a vason az XP mérhetetlenül gyorsabb... ja meg 2010-re itt Windows 7.
Számítógép hálózat beállításához ki ért itt? Most vettem egy gépet és ezt a "fantasztikus" Windows Vista Home Premium oprendszert adták hozzá. Az itthoni hálózat úgy van megcsinálva, hogy van egy adsl modem, az be van kötve egy routerbe, routerbõl kábel megy az asztali gépbe, a laptopok meg wifi-vel csatlakoznak a routerhez (merthogy az is wi-fi-s). Namármost, az elõzõ, Windows XP-s laptopom és az asztali, szintén XP-s gépem gépem oda-vissza látták egymást, ment a fájlcsere is, nem volt semmi gond. Az új laptoppal beállítottam a wi-fi hálót, megy is a net, csak éppen nem látják egymást az asztali géppel, se wifin, se kábelen keresztül. Engedélyezve van a fájl megosztás a Vistán, és a meghajtók is meg vannak osztva, de mégse látják egymást. Ötlet esetleg?
Az idõ biztos jó lesz. Ma voltam kint kutyát sétáltatni az erdõben és a talaj is nagyon jó. Akinek van ideje ne hagyja ki!Vasárnap reggel 09.00-kor Vezér-Böszörményi sarok. A Józsa Parknál 09.15-kor.
Rövidgatyás idõ lesz!
Számítógép hálózat beállításához ki ért itt? ..
S azt még le sem fotóztam, h az õrök - vagy azért mert féltek, vagy azért mert fáztak? - hajnalban meggyújtottak 4 db használt gumiabroncsot, a tûz akkora volt, hogy látszik a mûholdképen is, nesze ....
Akkor ezért fáj úgy a fejem?? AU! Azt hittem az esõ, v hogy túl sokat varázsoltam tegnap. Na, de jó buli volt.Aranyszabály(már vagy 8éve!)a Loviban csapolt sört nem iszunk!
Akár egy korsósör elfogyasztásától is megfájdul a fejed!