Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ha olyan helyen laknék, akkor más lenne a helyzet, de ez a dolgok jelenlegi állása szerint így marad:

"Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!
Itt ringatták bölcsõm, itt születtem.
Itt borúljon rám a szemfödél, itt
Domborodjék a sir is fölöttem."

néha azért szabadúl börtönébõl a sas :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Meheegvaaan!!!!:mmraise::ed:
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Izom, ha ilyen sûrûn mennél rájuk akkor felesleges...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
24 órás után másfél hónappa gondoltam elõveszek a montit, és megyek vele egy kört. délben kapott egy kis tf2-t, és legurultam vele a lépcsõn. hátsó kerék kopp. hát igen, volt ideje leereszteni sajnos.
irány a benzinkút, input 3 bár. öröm volt hallani a városi keró után az ignitor hangját a kövesúton, és hasítani vele a mezõn.

ezek után csak anniyt szeretnék mondani, hogy IDE MINDEN DOMBOT ÉS HEGYET! :peace2::peace2::peace2:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Mackó, a lányod volt tegnap a bulin?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Az idõ biztos jó lesz. Ma voltam kint kutyát sétáltatni az erdõben és a talaj is nagyon jó. Akinek van ideje ne hagyja ki!
A megadott idõben ott leszek.

O.k.

Korcs! Azért nem ismered, mert ez a hely Hajdúhadház mellett van.
Twelve times ironman

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Akkor PM-ben jöhet hogy milyen kütyüt vettél:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Igen kerós, ezért ne feszegessük a határokat:D

HP Pavilion noti. Dual core 2 2400mhz, 4 gb ram, 320 gb winchester, GeForce 9600m 512 mb rammal. Elég izmos masina.:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Annyira nem akartam buzerálni a router beállításait, meg lusta is vagyok manuálisan felkonfigolni az otthonit és az irodai hálót:) XP-t meg már csak azért sem teszek fel az új laptopomra, mert nem tud kezelni 4 gb ramot. A mostaniban meg ennyi van.

Ettõl függetlenül valami kezdenem kell majd az irodai hálóval is. De hogy ezt miért problémai megoldani a redmondiaknak, nem értem.

Asszem az sp3-mal már tudja kezelni 8 gigáig, de ebben nem vagyok biztos, ilyen gondom nekem is volt , csak mégextrának ha ment a vistás gép nem volt a többin net mert a vista uralta a teljes sávszélességet:) de ezzel a kis beállítással jó lett. Hajt a szakmai kíváncsiság Milyen lapitopi?:D
De ez egy kerós fórum :D

A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

A vista okos rendszer, csak az a baj hogy túlságosan.A megoldás az hogy a router menüjében van egy beállítás és ott kell az összes gép MAC címét beálltani, és akkor elméletileg jónak kell lennie.

Annyira nem akartam buzerálni a router beállításait, meg lusta is vagyok manuálisan felkonfigolni az otthonit és az irodai hálót:) XP-t meg már csak azért sem teszek fel az új laptopomra, mert nem tud kezelni 4 gb ramot. A mostaniban meg ennyi van.

Ettõl függetlenül valami kezdenem kell majd az irodai hálóval is. De hogy ezt miért probléma megoldani a redmondiaknak, nem értem.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Muszáj a Vistát megtartani, azt adták a géphez, így legális. Amit írtál, azt kipróbálom. ;) Vicces ez a Vista, semmi logikát nem találok a beállításai közt. Asszem majd az lesz a megoldás, ha teszek az asztalira egy Ubuntut megint. Annak nem gond kezelnie a Vistás gépeket;)

Nem bonyolult a vista csak meg kell szokni, és sokkal stabilabb és biztonságosabb mint az xp.

A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Kell egy password-os user az xp-n és a Vistán engedélyezni kell:
Network and Sharing center / File sharinget
a Password protected sharinget.

De a te helyedben letúrnám a vistát és xp-t rá, mert csak kínlódni fogsz vele, ráadásul ugyanazon a vason az XP mérhetetlenül gyorsabb... ja meg 2010-re itt Windows 7.

Muszáj a Vistát megtartani, azt adták a géphez, így legális. Amit írtál, azt kipróbálom. ;) Vicces ez a Vista, semmi logikát nem találok a beállításai közt. Asszem majd az lesz a megoldás, ha teszek az asztalira egy Ubuntut megint. Annak nem gond kezelnie a Vistás gépeket;)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

De a te helyedben letúrnám a vistát és xp-t rá, mert csak kínlódni fogsz vele, ráadásul ugyanazon a vason az XP mérhetetlenül gyorsabb... ja meg 2010-re itt Windows 7.

Csak vannak olyan újabb vasok amikhez már nem írtak xp-s drivert... És azokra csak kínlódás keresni valamit(pl.:Acer wifi, nincs xp driver, csak az asus-é jó hozzá, de mire erre rájöttem -.- )

Az én villám is eladó.Manitou Skareb Comp 80mm 25ezer Ft

A monti
A városi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Számítógép hálózat beállításához ki ért itt? Most vettem egy gépet és ezt a "fantasztikus" Windows Vista Home Premium oprendszert adták hozzá. Az itthoni hálózat úgy van megcsinálva, hogy van egy adsl modem, az be van kötve egy routerbe, routerbõl kábel megy az asztali gépbe, a laptopok meg wifi-vel csatlakoznak a routerhez (merthogy az is wi-fi-s). Namármost, az elõzõ, Windows XP-s laptopom és az asztali, szintén XP-s gépem gépem oda-vissza látták egymást, ment a fájlcsere is, nem volt semmi gond. Az új laptoppal beállítottam a wi-fi hálót, megy is a net, csak éppen nem látják egymást az asztali géppel, se wifin, se kábelen keresztül. Engedélyezve van a fájl megosztás a Vistán, és a meghajtók is meg vannak osztva, de mégse látják egymást. Ötlet esetleg?

A vista okos rendszer, csak az a baj hogy túlságosan.A megoldás az hogy a router menüjében van egy beállítás és ott kell az összes gép MAC címét beálltani, és akkor elméletileg jónak kell lennie.

A monti
A városi

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Vasárnap reggel 09.00-kor Vezér-Böszörményi sarok. A Józsa Parknál 09.15-kor.
Rövidgatyás idõ lesz!

Az idõ biztos jó lesz. Ma voltam kint kutyát sétáltatni az erdõben és a talaj is nagyon jó. Akinek van ideje ne hagyja ki!
A megadott idõben ott leszek.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Számítógép hálózat beállításához ki ért itt? ..

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

S azt még le sem fotóztam, h az õrök - vagy azért mert féltek, vagy azért mert fáztak? - hajnalban meggyújtottak 4 db használt gumiabroncsot, a tûz akkora volt, hogy látszik a mûholdképen is, nesze ....

Egy gepárdot megnéznék közelebbrõl... itt lakom már vagy 12 éve Debrecenben, de fingom sincs merre van a lõtér, azt meg, hogy dombozni is lehet rajta háááát... mindig tanul valamit az ember.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Sanyi...

Szia!
Írtam mailban árakat, de látom közben sikerült megvenni?

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Aranyszabály(már vagy 8éve!)a Loviban csapolt sört nem iszunk!
Akár egy korsósör elfogyasztásától is megfájdul a fejed!

Akkor ezért fáj úgy a fejem?? AU! Azt hittem az esõ, v hogy túl sokat varázsoltam tegnap. Na, de jó buli volt.
Ride 'n' roll

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Számítógép hálózat beállításához ki ért itt? Most vettem egy gépet és ezt a "fantasztikus" Windows Vista Home Premium oprendszert adták hozzá. Az itthoni hálózat úgy van megcsinálva, hogy van egy adsl modem, az be van kötve egy routerbe, routerbõl kábel megy az asztali gépbe, a laptopok meg wifi-vel csatlakoznak a routerhez (merthogy az is wi-fi-s). Namármost, az elõzõ, Windows XP-s laptopom és az asztali, szintén XP-s gépem gépem oda-vissza látták egymást, ment a fájlcsere is, nem volt semmi gond. Az új laptoppal beállítottam a wi-fi hálót, megy is a net, csak éppen nem látják egymást az asztali géppel, se wifin, se kábelen keresztül. Engedélyezve van a fájl megosztás a Vistán, és a meghajtók is meg vannak osztva, de mégse látják egymást. Ötlet esetleg?