Nincs meg valakinek a Kerekek és lépések DVD-n?
korcs:
Nincs meg kiírva, de látom ftp-n, leszedhetem.
Melyik kell? 3 rész van, 3 dvd. Mind?
http://www.haon.hu/h...081202-12432259
Jópofa, haon-on animáció, ha érdekel valakit. Vagyis youtube-os.
Nincs meg valakinek a Kerekek és lépések DVD-n?
hogy hívnak kisfiam?
emil tischbein
ááá, fischbein
nem nem, TISCHBEIN
szeretem ezt a könyvet:)
a tischbein azt jelenti, hogy asztalláb:)
ja más
NAGYERDEI FUTÁS dec. 13-án!
http://www.oxigenklu.../erdei2009.html
gyertek
Hehehehee.. ki is folyt a szemünk, ahogy ránéztünk:D De vidékre, erdõbe jó az, városba meg nem mész vele:Dpumpi: én minden szívfájdalom nélkül rátettem a fekete-kék Magellánomra a rikító sárga nyerget
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Tiszta lány!
Azért annyi gépet feltölteni egy holnapra egy nap alatt sztem lehetetlen.:mybad:Ha nézted volna folyamatosan akkor a licit Dec 1.-vel kezdõdött ... Utána 2. és mos pedig 4.:banned:
:mybad:Ha nézted volna folyamatosan akkor a licit Dec 1.-vel kezdõdött ... Utána 2. és mos pedig 4.:banned:Nézd meg a honlapon dec.4 van kitûzve határidõnek.
Nézd meg a honlapon dec.4 van kitûzve határidõnek.Amúgy látom enté folyamatosan tolódik a kerók bemutatásának napja,
pedig tegnap azt hittem,hogy csak egyet kell aludnom ...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Könnyíteni szeretnél?A sram x0 twister váltót szerintetek lehet shimano rendszerrel használni?Azt olvastam,hogy az elsõ váltót igen,de a hátsóval mi a helyzet?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nincs meg valakinek a Kerekek és lépések DVD-n? Kéne egy másolás céljából! Ja aki nem tudná a Másfélmillió lépés Magyarországon, ...és még egymillió lépés fent van az mtv videótárán, szóval szabadon hozzáférhetõ...
Ja mivel nem mondtam:
Emyl (RULEZ): Helló (ToURIST)!