Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

Halihó

Holnap elvileg én viszem a reggeli(hajnali)4.22-kor induló vonatot Pestre.
Ha gondolod felcsöröglek akkor,hogy indul e,vagy esetleg mi megy helyette. :D
Ez a vonat elment eddig.

Üdv!

Teljes tiszteletem a Tiéd, ha vasutas vagy és nem sztrájkolsz!
Egyébként a volán a kivételes helyzetre való tekintettel indít Debrece.Budapest buszjáratokat! LINK

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

sziasztok
sajnos a bizonytalan vonatközlekedés miatt...

Halihó

Holnap elvileg én viszem a reggeli(hajnali)4.22-kor induló vonatot Pestre.
Ha gondolod felcsöröglek akkor,hogy indul e,vagy esetleg mi megy helyette. :D
Ez a vonat elment eddig.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

"Magyarországon szintén nem a megérdemelt helyén kezelt Talmácsi Gábor és Szávay Ágnes,"
na mondjuk ez már a ló másik oldala- hogy lehetne még jobban a helyén kezelni ezt a két embert? imádom az ilyen cikkeket.

Hát õket ennél jobban magasztalni már nem lehet szerintem sem, bár Szávay Ági valahogy mintha kiégett volna, vagy nem tudom..

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Na ez a cikk nagyon felhúzta az agyamat..
Oké, rendben, nincs megbecsülve a Magyarországon a kerékpársport, de.

Azt, hogy Bodrogi idáig jutott, azt nem csak magának, hanem legalább annyira a magyar edzõinek, felkészítõinek is köszönheti.

Az, hogy Francia állampolgárságot kért és kapott a mögött semmi más nincs, csak az, hogy ahol él, ahol lakik, ahol családja van, az ember ottani állampolgérnak érzi magát, és sok jogot csak akkor kaõp meg egy országban ha ottani állampolgár, márpedig ha több mint 10 éve ott él, akkor miért ne lenne francia állampolgár??

A pekingi olimpia? basszus.. ez nem a körülményekrõl meg a sportvezetésrõl meg Magyarországról szól. Egyszerûen nem ment Bodroginak. Ennyi.

Mellesleg elég régóta nem megy neki, mert azon az árva ezüst érmen kívül túl sok mindent nem tud felmutatni, inkább csak töltelék versenyzõként szerepelt az utóbbi idõben a csapataiban.

Félre értés ne essék, semmi bajom vele, és imádom a kerékpárt, de túlzottan elfogult a cikk, és nagyon sok ember Bodrogival kapcsolatban.

Ha már itt tartunk Szabolcsi Szilvi, Seregély Márta vagy Kusztor Péter, õk legalább annyira tehetségesek mint Bodrogi, csak nem volt meg a kellõ hátterük, míg Bodrogit a szülei tudták támogatni.

Kusztor Péternek pedig szerintem a jövõben még sokkal jobb eredményei is lesznek mint amit Bodrogi valaha elért..

Lehet utálni, de én ezt így látom/gondolom. :)

http://sportgeza.hu/...y_biciklistank/

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Röfi meg én tervezzük keróval, bár ha ilyen kaka idõ lesz, én lehet nem megyek! :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Sziasztok!

Közületek tervezi valaki, hogy megy a Tortúrára?

(én a gyalogos 30km-en gondolkodom, és ha lehet, Db-bõl mennék/megyek)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
"Magyarországon szintén nem a megérdemelt helyén kezelt Talmácsi Gábor és Szávay Ágnes,"
na mondjuk ez már a ló másik oldala- hogy lehetne még jobban a helyén kezelni ezt a két embert? imádom az ilyen cikkeket.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
http://sportgeza.hu/...y_biciklistank/

muzikabrutal

muzikabrutal

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Hali!
Én rendeltem, hívom is a részletek miatt majd Enté-t.

Természetesen a lámpa miatt...

muzikabrutal

muzikabrutal

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

hát pont ez a pikáns. erre a vázra vágytam amióta kiadták. bár tudom az én számból nem túl hihetõ, de ez marad, nem építek másik enduro kerót, mert nekem ez a legjobb.
muszáj leszek megtanulni jobban lefelé menni.;)

Ne feledd Zsolti, hogy még van néhány nap az évbõl. - magyarul: Soha ne mond, hogy soha :) Gyere, rakjunk össze neked valamit!

muzikabrutal

muzikabrutal

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Hali!
Én rendeltem, hívom is a részletek miatt majd Enté-t.

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Itt nézd meg: http://www.oszkar.com

sziasztok

sajnos a bizonytalan vonatközlekedés miatt itt is meg szeretnék kérdezni egykét dolgot. elöljáróban annyit hogy péntek késõ délután vagy szombaton el szeretnék jutni pestre (vagy kecskemétre) debrecenbõl. nyilván bicóval együtt, mer olyan nincs hogy bõ két hétig nem tekerjek, ezért a pótlóbusz úgy gondolom hogy kiesett.

tehát az érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata "sztrájk alatt debrecenbõl pestre vonattal" témakörben, mennyire súlyos a helyzet.

másik kérdés, hogy megy-e valaki péntek este vagy szombaton pestre (vagy kecskemétre) autóval, akinek a bringaszállítóján akad egy hely a drágaságomnak, a kocsijában meg szerény személyemnek :) nyilván a benzinpénzbe beszállok ahogy illik...

nem akarok gaskószidó flémet, kábé mindenki ugyanazt gondolja róluk, csak gyakorlatias tanácsokat/tapasztalatokat szeretnék kapni :)

köszönöm szépen :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Lehet süt a nap, ki tudja... :chin:
Bubi: Lemázolták a kisbinyót.

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Az lehet, de ha itt ilyen az idõ, akkor odafönt milyen lehet? :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi!

Mi lesz így velünk?

Csíra! Bocsi! Akarom mondani Sanyi!

Kösz a linket! ;D

Ma csütörtök van még...

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Röfi!

Mi lesz így velünk?

Csíra! Bocsi! Akarom mondani Sanyi!

Kösz a linket! ;D

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
sziasztok

sajnos a bizonytalan vonatközlekedés miatt itt is meg szeretnék kérdezni egykét dolgot. elöljáróban annyit hogy péntek késõ délután vagy szombaton el szeretnék jutni pestre (vagy kecskemétre) debrecenbõl. nyilván bicóval együtt, mer olyan nincs hogy bõ két hétig nem tekerjek, ezért a pótlóbusz úgy gondolom hogy kiesett.

tehát az érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata "sztrájk alatt debrecenbõl pestre vonattal" témakörben, mennyire súlyos a helyzet.

másik kérdés, hogy megy-e valaki péntek este vagy szombaton pestre (vagy kecskemétre) autóval, akinek a bringaszállítóján akad egy hely a drágaságomnak, a kocsijában meg szerény személyemnek :) nyilván a benzinpénzbe beszállok ahogy illik...

nem akarok gaskószidó flémet, kábé mindenki ugyanazt gondolja róluk, csak gyakorlatias tanácsokat/tapasztalatokat szeretnék kapni :)

köszönöm szépen :)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Hey Totti! Izé Baggio: http://piacter.bikem...=184684&cat=all

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Úúúú az életem legjobb barlangtúrája idáig!
A hozé féle lámpát a bukóra! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Petya! Szilveszterre hozhatnád a lámpát, a fakultatív programnál jó szolgálatot tehet! (http://www.krasnohor...k/indexhun.html)
Tekerni úgysem tekersz már az idén.:)