Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem nagy, de egy kérdést megér. A Daccordi alu-carbon?! Mindenesetre elég régi. De nem akarok beleszólni.
Én lehet várnék tavaszig, addig úgyis szar idõ lesz, meg nem sürgõs ez szerintem.
Titty igazad van!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Annyira van jó a bianchi is mint a daccordi, oszt a csak 60.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Soma: csak a Daccordi van meg és 90 a vége...

Halihó

Igérj 80-at,hívjad õket minden nap,majd csak megszánnak... :)
Giant Once hanyas vajon...?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én akkor már rátoldanék egy kicsit: http://piacter.bikem...=184969&cat=all

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Titty: Mali már elkelt 119-ért.

Röfi: gratulálok!

Krisz: ízlések és pofonok... :)

Soma: csak a Daccordi van meg és 90 a vége...

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Gratula a debreceni különítménynek az igen jó szereplésért a Boty-on.
Kkrisz: Tudod, magadnak kerested a bajt...
Bubi: akik szoktak tekerni hegyekben. Most úgy áll a dolog, hogy lehet kéne még egy kocsi. Nem adod kölcsön a Ládát? (www.eumet.hu)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Milyen versenyen Krisz?

Dinának már én is felhívtam a figyelmét az apróban leledzõ kisméretû vázakra.........
Elõbb-utóbb csak belenyúl valamibe :D

Röfi:úgyis esni fog!Ki az a marha aki menne még veled? ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
http://piacter.bikem...?product=182577
Erre gondótam.
Lehet írni a véleményeket pro és kontra..

Mindenkinek KÖSZÖNÖM aki szavazott :) !
Grat mindenkinek!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Gratulálok minden debreceni dobogós kollégának a BOTY versenyen elért eredményekért.

( Röfi meg dagadjon meg ;) )

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

üljek 2 órát 1 kocsiban

veled (ezt elfelejtetted odaírni):)
Semmi gond, csak van aki jönne...
http://www.eumet.hu/
"A LEGVALÓSZÍNÛBB FOLYTATÁS (országosan)
- Szombaton szeles, hideg, vasárnap és hétfõn változóan napos-felhõs, kissé enyhébb idõ valószínû, kisebb esõkkel."

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Sajnos Röfi én ezt így nem vállalom be! Imádok sarazni, de hogy utána még üljek 2 órát 1 kocsiban, szénné ázva, nos, azt hiszem ezt kihagyom! Bocsi!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Bruce: http://forum.bikemag...read.php?t=1774 (Bár azóta esett egy két csepp esõ...)

Titty: Konkrétan melyikre gondolsz, mert szegény Edi napi szinten nyálazza mindig az aprót.

Nefri: "A sofõr csak azt látja hogy :"Ezt a szar olajos valamit nem rakod be a buszomba."(személyes tapasztalat, de van amelyikkel sikerült elvinnem)." Hát lehet tényleg nagyon retkesen akartad feltenni.

Gabi: Akkor lehet hogy nem jössz? Csak mert lehet jönne más a helyedre... (Nem Bruce, de a végén lehet csak ketten megyünk vele:()

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
http://piacter.bikem...&what=allfields
Dina...

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Ééééééés a végén felsorolják a "hangszereket"! :D

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

no ez érdekes, lehet hogy arragurulok este és megkérdezem személyesen...

köszi!

A Volán buszon súlykorlátozás nélkül, 1méter*1.5méter méretû csomagot lehet szállítani maximum, ha a busz rendelkezik utastéren kívüli csomagtérrel.Amúgy csak kézi pogyász aminek nem ismerem a méreteit.A keró egy hasonló méretû táskába belefér, az enyém asszem: 0,7*1,2*0,3 a mérete.A volán a 3. méretet nem adta meg.De mindenképpen legyen táskába, mert a sofõr csak azt látja hogy :"Ezt a szar olajos valamit nem rakod be a buszomba."(személyes tapasztalat, de van amelyikkel sikerült elvinnem).

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na nesztek:
http://www.specializ...iday/index.html
és sokat és boldogat, mindenkinek ünnepkere!

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Volt hogy vittem bicajt menetrend szerinti volán buszon, ami rendes távolsági busz volt, nagy csomagtérrel, de nem tudom, hogy csak jófej volt a sofõr, vagy pedig tényleg lehet szállítani.. annó nekem azt mondta, hogy ha be tudom rakni, és ki is tudom venni, és nem félek, hogy összetörik akkor tegyem be..

érdemes rákérdezni telefonon :)

no ez érdekes, lehet hogy arragurulok este és megkérdezem személyesen...

köszi!

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

bicajt gondolom még mindig nem szállítanak...

Volt hogy vittem bicajt menetrend szerinti volán buszon, ami rendes távolsági busz volt, nagy csomagtérrel, de nem tudom, hogy csak jófej volt a sofõr, vagy pedig tényleg lehet szállítani.. annó nekem azt mondta, hogy ha be tudom rakni, és ki is tudom venni, és nem félek, hogy összetörik akkor tegyem be..

érdemes rákérdezni telefonon :)

IDEÉZET VOLÁN SZABÁLYZATBÓL:

"VII. Csomagszállítás

1. Csomagnak minõsül az utastérben szállított, a kézipoggyásznál nagyobb tömegû és/vagy méretû, azaz 10 kg-ot meghaladó, valamint a szállítás közben általában kézben, ölben el nem helyezhetõ és más terjedelmes tárgy - a VI/5. pontban foglaltak figyelembevételével.

2. A VOLÁN csomagszállítást csak azokon az autóbuszjáratokon végez, amelyeken útipoggyász feladására nincs lehetõség.

3. Az utas darabonként legfeljebb 2 db, 20 kg tömegû és 100x50x50 cm mérethatárokat meg nem haladó csomagot vihet magával az útipoggyász szállítást nem végzõ autóbuszba. Csomagként méretüktõl függetlenül is bevihetõ az autóbuszba személyenként 1 db szánkó, továbbá szétszedhetõ és összerakható vászon- vagy gumicsónak és alkatrészei, valamint 1 db legfeljebb 60 cm átmérõjû sírkoszorú csomagoltan.

4. Annak az utasnak, aki csomagként be nem vihetõ tárgyat az autóbuszba bevisz - a csomag viteldíján felül - a díjszabásban megállapított pótdíjat is meg kell fizetnie. Emellett - függetlenül az egyéb törvényes következményektõl - felelõs a szabály megsértésébõl származó kárért.

5. A csomag szállítására egyebekben a kézipoggyász-szállítás feltételei vonatkoznak, illetve azt kell alkalmazni (szállításból kizárt tárgyak, csomagolás, elhelyezés, õrzés, felelõsség stb.)"

szerintem ebbe belefér a bicikli is..

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Üdv!

Teljes tiszteletem a Tiéd, ha vasutas vagy és nem sztrájkolsz!

csatlakozom

Egyébként a volán a kivételes helyzetre való tekintettel indít Debrece.Budapest buszjáratokat! LINK

bicajt gondolom még mindig nem szállítanak...

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
köszönöm hogy szóltál, írok üzit