Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2008. december 18. - 22:13

Nem nagy, de egy kérdést megér. A Daccordi alu-carbon?! Mindenesetre elég régi. De nem akarok beleszólni.
Én lehet várnék tavaszig, addig úgyis szar idõ lesz, meg nem sürgõs ez szerintem.
Titty igazad van!
Én lehet várnék tavaszig, addig úgyis szar idõ lesz, meg nem sürgõs ez szerintem.
Titty igazad van!
Írta 2008. december 18. - 22:12

Annyira van jó a bianchi is mint a daccordi, oszt a csak 60.

Írta 2008. december 18. - 22:08

HalihóSoma: csak a Daccordi van meg és 90 a vége...
Igérj 80-at,hívjad õket minden nap,majd csak megszánnak...

Giant Once hanyas vajon...?
Írta 2008. december 18. - 21:56

Írta 2008. december 18. - 21:44

Titty: Mali már elkelt 119-ért.
Röfi: gratulálok!
Krisz: ízlések és pofonok...
Soma: csak a Daccordi van meg és 90 a vége...
Röfi: gratulálok!
Krisz: ízlések és pofonok...

Soma: csak a Daccordi van meg és 90 a vége...
Dina
Írta 2008. december 18. - 21:32

Gratula a debreceni különítménynek az igen jó szereplésért a Boty-on.
Kkrisz: Tudod, magadnak kerested a bajt...
Bubi: akik szoktak tekerni hegyekben. Most úgy áll a dolog, hogy lehet kéne még egy kocsi. Nem adod kölcsön a Ládát? (www.eumet.hu)
Kkrisz: Tudod, magadnak kerested a bajt...
Bubi: akik szoktak tekerni hegyekben. Most úgy áll a dolog, hogy lehet kéne még egy kocsi. Nem adod kölcsön a Ládát? (www.eumet.hu)
Írta 2008. december 18. - 21:27

Halihó
Milyen versenyen Krisz?
Dinának már én is felhívtam a figyelmét az apróban leledzõ kisméretû vázakra.........
Elõbb-utóbb csak belenyúl valamibe
Röfi:úgyis esni fog!Ki az a marha aki menne még veled?
Milyen versenyen Krisz?
Dinának már én is felhívtam a figyelmét az apróban leledzõ kisméretû vázakra.........
Elõbb-utóbb csak belenyúl valamibe

Röfi:úgyis esni fog!Ki az a marha aki menne még veled?

Írta 2008. december 18. - 21:22

http://piacter.bikem...?product=182577
Erre gondótam.
Lehet írni a véleményeket pro és kontra..
Mindenkinek KÖSZÖNÖM aki szavazott
!
Grat mindenkinek!
Erre gondótam.
Lehet írni a véleményeket pro és kontra..
Mindenkinek KÖSZÖNÖM aki szavazott

Grat mindenkinek!

Írta 2008. december 18. - 21:17

Gratulálok minden debreceni dobogós kollégának a BOTY versenyen elért eredményekért.
( Röfi meg dagadjon meg
)
( Röfi meg dagadjon meg

Írta 2008. december 18. - 17:59

veled (ezt elfelejtetted odaírni)üljek 2 órát 1 kocsiban

Semmi gond, csak van aki jönne...
http://www.eumet.hu/
"A LEGVALÓSZÍNÛBB FOLYTATÁS (országosan)
- Szombaton szeles, hideg, vasárnap és hétfõn változóan napos-felhõs, kissé enyhébb idõ valószínû, kisebb esõkkel."
Írta 2008. december 18. - 17:43

Sajnos Röfi én ezt így nem vállalom be! Imádok sarazni, de hogy utána még üljek 2 órát 1 kocsiban, szénné ázva, nos, azt hiszem ezt kihagyom! Bocsi!
Írta 2008. december 18. - 17:36

Bruce: http://forum.bikemag...read.php?t=1774 (Bár azóta esett egy két csepp esõ...)
Titty: Konkrétan melyikre gondolsz, mert szegény Edi napi szinten nyálazza mindig az aprót.
Nefri: "A sofõr csak azt látja hogy :"Ezt a szar olajos valamit nem rakod be a buszomba."(személyes tapasztalat, de van amelyikkel sikerült elvinnem)." Hát lehet tényleg nagyon retkesen akartad feltenni.
Gabi: Akkor lehet hogy nem jössz? Csak mert lehet jönne más a helyedre... (Nem Bruce, de a végén lehet csak ketten megyünk vele:()
Titty: Konkrétan melyikre gondolsz, mert szegény Edi napi szinten nyálazza mindig az aprót.
Nefri: "A sofõr csak azt látja hogy :"Ezt a szar olajos valamit nem rakod be a buszomba."(személyes tapasztalat, de van amelyikkel sikerült elvinnem)." Hát lehet tényleg nagyon retkesen akartad feltenni.
Gabi: Akkor lehet hogy nem jössz? Csak mert lehet jönne más a helyedre... (Nem Bruce, de a végén lehet csak ketten megyünk vele:()
Írta 2008. december 18. - 17:26

Írta 2008. december 18. - 16:55

Ééééééés a végén felsorolják a "hangszereket"!

Írta 2008. december 18. - 16:54

no ez érdekes, lehet hogy arragurulok este és megkérdezem személyesen...
köszi!
A Volán buszon súlykorlátozás nélkül, 1méter*1.5méter méretû csomagot lehet szállítani maximum, ha a busz rendelkezik utastéren kívüli csomagtérrel.Amúgy csak kézi pogyász aminek nem ismerem a méreteit.A keró egy hasonló méretû táskába belefér, az enyém asszem: 0,7*1,2*0,3 a mérete.A volán a 3. méretet nem adta meg.De mindenképpen legyen táskába, mert a sofõr csak azt látja hogy :"Ezt a szar olajos valamit nem rakod be a buszomba."(személyes tapasztalat, de van amelyikkel sikerült elvinnem).
Írta 2008. december 18. - 16:50

Írta 2008. december 18. - 16:30

Volt hogy vittem bicajt menetrend szerinti volán buszon, ami rendes távolsági busz volt, nagy csomagtérrel, de nem tudom, hogy csak jófej volt a sofõr, vagy pedig tényleg lehet szállítani.. annó nekem azt mondta, hogy ha be tudom rakni, és ki is tudom venni, és nem félek, hogy összetörik akkor tegyem be..
érdemes rákérdezni telefonon
no ez érdekes, lehet hogy arragurulok este és megkérdezem személyesen...
köszi!
Írta 2008. december 18. - 16:29

bicajt gondolom még mindig nem szállítanak...
Volt hogy vittem bicajt menetrend szerinti volán buszon, ami rendes távolsági busz volt, nagy csomagtérrel, de nem tudom, hogy csak jófej volt a sofõr, vagy pedig tényleg lehet szállítani.. annó nekem azt mondta, hogy ha be tudom rakni, és ki is tudom venni, és nem félek, hogy összetörik akkor tegyem be..
érdemes rákérdezni telefonon

IDEÉZET VOLÁN SZABÁLYZATBÓL:
"VII. Csomagszállítás
1. Csomagnak minõsül az utastérben szállított, a kézipoggyásznál nagyobb tömegû és/vagy méretû, azaz 10 kg-ot meghaladó, valamint a szállítás közben általában kézben, ölben el nem helyezhetõ és más terjedelmes tárgy - a VI/5. pontban foglaltak figyelembevételével.
2. A VOLÁN csomagszállítást csak azokon az autóbuszjáratokon végez, amelyeken útipoggyász feladására nincs lehetõség.
3. Az utas darabonként legfeljebb 2 db, 20 kg tömegû és 100x50x50 cm mérethatárokat meg nem haladó csomagot vihet magával az útipoggyász szállítást nem végzõ autóbuszba. Csomagként méretüktõl függetlenül is bevihetõ az autóbuszba személyenként 1 db szánkó, továbbá szétszedhetõ és összerakható vászon- vagy gumicsónak és alkatrészei, valamint 1 db legfeljebb 60 cm átmérõjû sírkoszorú csomagoltan.
4. Annak az utasnak, aki csomagként be nem vihetõ tárgyat az autóbuszba bevisz - a csomag viteldíján felül - a díjszabásban megállapított pótdíjat is meg kell fizetnie. Emellett - függetlenül az egyéb törvényes következményektõl - felelõs a szabály megsértésébõl származó kárért.
5. A csomag szállítására egyebekben a kézipoggyász-szállítás feltételei vonatkoznak, illetve azt kell alkalmazni (szállításból kizárt tárgyak, csomagolás, elhelyezés, õrzés, felelõsség stb.)"
szerintem ebbe belefér a bicikli is..
Írta 2008. december 18. - 16:21