Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Sanyi: SLX hajtómûvet most rakták fel valakinek a Chiliben. Lemaradtál róla? Vagy a Bringabutik áránál nem tudott jobbat mondani Barna?
Epyc: mire gondolsz megemlékezõsként? Április végén újra Zemplén 50 TT. Ott leszünk!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Boldog névnapot

Nefraz

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Nefraz, a Soma féle o.úti elsõ fék a Chiliben várja, hogy átvedd. Zotyától kérd.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Igazából nekem tavaly 2 meghatározó maraton volt, amire azt mondtam, hogy kibaszott jó volt: az egyik a Salzkammergut Tropy, a másik pedig a zempléni TT. Az utóbbi nagyon-nagyon tetszett, idén nem lesz véletlenül még egy megemlékezõs toszulás?:)

Én friss bringás vagyok, de valahogy egy "oldd meg magad!" jellegû tt-nek messze jobban tetszik a hangulata, mint egy topmártonnak. Igazából, miután tavaly pont egy maraton alkalmával rontottam el a gyomromat a frissítõpontokon különbözõ állagban és ízben bekevert izotóniás italok miatt, azután azt mondtam, hogy megcsinálom magamnak ezeket, így számomra ez a maraton sorozat inkább már csak pénzkidobás. Persze ha lesz idõm/pénzem rá, akkor ott leszek idén is, de inkább tt-s megmozdulások érdekelnek.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Pumpi: kis gépemet nem kellene már lecserélni valami más fotóra? Még valaki azt hiszi, hogy egy ilyen régi ktm vázad van.:) Rendelnék én szívesen, de nincs mit. Belémbujt a kisördög és tubeless rendszeren gondolkodtam, de aztán lebeszéltem magam róla.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Vagyis a nagy magenta hacacáré hiányozni fog? Nem elég még a kis rózsaszín törölközõkbõl?:)

Úgy értem, hogy csak annyival lesz szegényebb a verseny. A nevezés változatlan, és a rajtcsomagban eddig sem volt a pólón kívül sok hasznos dolog. Lehet az egész pénz a pom-pom lányokra ment el. :chin:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Tegnap végre sikerült leadnom a diploma munkámat (:...ennek örömére nem akar valaki rendelni az actionsportról?Mivel nekem sürgõs lenne bevállalom a posta 2/3át!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
pedig nem ártana, mert elfogytak a törölközõim, kõtörlõként végezte asszem mind:)

enté: biztos nem áll meg az élet, de ha eddig is sokan panaszkodtak, hogy mnilyen drága, meg hogy alig van valami az árban, akkor most képzelheted..

ha belegondolok, hogy a futóversenyek, tt-k sokszor megvannak 5-600 ft-ból frissítéssel, kijelöléssel, akkor elgondolkodok, hogy miert kell 5000 ftot fizetni kerós maratonokra. jó, nagyobb tömegeket mozgat, de 10x-ese?

na mindegy, ne temessük a Té-t, mert lehet hogy marad, én nemtom

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

A nagy magenta hacacárén kívül én nem tapasztaltam semmit, ami hiányozna.

Vagyis a nagy magenta hacacáré hiányozni fog? Nem elég még a kis rózsaszín törölközõkbõl?:)
Ride 'n' roll

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

furcsa, hogy nem t-mobile színû a honlap idén, remélem nem szállt ki a támogatásból, mert akkor nemtom mi lesz

A Telekom elõtt is volt élet és utána is lesz. A nagy magenta hacacárén kívül én nem tapasztaltam semmit, ami hiányozna.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
megvannak az idei topmaraton idõpontok:

A sorozat eseményeinek idõpontjai 2009-ben:
- 2009. május 31. >> Szilvásvárad Maraton >> részletek: www.szilvasvaradmaraton.hu
- 2009. július 4. >> Duna Maraton >> részletek: www.dunamaraton.hu
- 2009. augusztus 2. >> Bükk Maraton >> részletek: www.bukkmaraton.hu
- 2009. augusztus 30. >> Mátra Maraton >> részletek: www.matramaraton.hu

furcsa, hogy nem t-mobile színû a honlap idén, remélem nem szállt ki a támogatásból, mert akkor nemtom mi lesz

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ó Röfi. Ne érzékenykedj már. Tudod, hogy tudom, hogy tudsz kerózni.:) Nem azért és nem úgy mondtam. Csak féltésibõl.........:shit:

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Téli képek: http://til.rofitomi.fotoalbum.hu/
Kkrisz: Várom, hogy rövid-e a lánc és melyik csõ görbült el. (A Nefri vázán.XD)

Milyen csõ görbült a vázamon már?:D Am ha jövõ héten kedden mentek lehet mennék én is.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

A hátsó váltónál hosszú a bovden. Nyilván frissen raktad be és nem volt bovdenvég kupakod, ezért nem vágtad el, hogy ne szõrösödjön ki.;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Téli képek: http://til.rofitomi.fotoalbum.hu/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Viszek gépet és hidd el bicikliztem már télen. :S

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Röfi: ööööö, talán az eleséstõl?:) Most pont az az idõ és talajviszony van, hogy némi odafigyelés azért nem árt. A tükörjég nem jó játszótárs. Olyan idétlenül lehet esni, ha hirtelen eltûnik az ember alól a szamár.
És valami bütyök is jó ha van a gumin.
Dokumentáljátok a menetet, mert látni szeretném, ha már érezni nem érezhetem.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Olyan gyorsan mozgott, alíg tudtam lefotózni. XD

Kisvirág (ha olvasod): Ma megvettem a Perudo-t! ;-)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

http://vigend.debrec...ctureid/4167380

http://vigend.debrec...ctureid/4173063
Ááááá ez nagyon cuki!!!! Ha legközelebb találtok ilyet légyszi hozzátok haza!!!!
Ride 'n' roll

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Most sem értem mitõl kell félni?!

A bennem rejlõ állattól :ogien: Megbeszélem otthon, mikor indulhatunk.

Soma, a józan ész nyert....SLX;)