Mackó:részvétem,tudom k..va szar érzés....
Ha valamilyen alkatrész kellene írj,elég sok minden leledzik nekem is.
Rendõröknek szóltál?

Jaj Itózs....megállt bennem a keringés amikor olvastam..
Nefri nõkkel leszel?Barátnõd mit szól?

Nekik is sürgõs. Már írtam bnõmnek, jelentkezek hamar. Kerók elférnek.Egyenlõre egyedül, ha pici sem gond, a kerókat majd elrakom valahova:D, csak ne legyen túl drága, meg tudnád adni a számát, vagy tudnál beszélni vele, erõs túlzással,de tegnapra kéne:(
Ketten kerestek v egyedül? Barátnõmék albérlõt keresnek, de az egy pici szoba.
Ketten kerestek v egyedül? Barátnõmék albérlõt keresnek, de az egy pici szoba.Valakinek nincs ismerõse pesten aki tud kiadó szobát, vagy albérletet 40ezer a plafon rezsivel együtt.
Ha nem megyek fel pestre megyek, ami még nem dõlt el, attól függ mikor tudok albit nézni. Hova mennénk végül és hányan?Szerinted monden micro be volt hangolva?! Vagy úgy válogatták össze õket hangzás szerint??? Nyilván valamilyen cég karácsonyi reklám filmje.
Na mi lesz kedden, jössz?
Tudom,ott voltam én is a legultolsón, haveromék csinálták:D de azért ez is jó, és ezen nem a fény hanem a hang a lényeg.Nefri, az a video vicc.
Ezt nézd meg:
Pesten, a Duna parton a Schönherz koliban a szoba világitással játszottak a villamosmérnök hallgatók. Ültek a parton egy laptoppal, és nyomtak egy entert.
Ez már irányitástechnika:)
Szombaton reggel megyek én is. (Bringázás helyett...)
Én is sajnálom Mackó...az ilyen embernek el kellene törni az összes csontját a kezeiben és úgy a hátába állítani
Izomtéridõninja-geológus!
Szombat reggel ellátogatok majd a zsibire, nem sok esélyt látok rá, de hátha rátalálok a gépre. Van már ismerõsöm aki a zsibin találta meg a lopott keróját.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
aztamindenit!
nitro: milyen magellan a tied, és hol próbálkoztak, milyen utcán?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Mackó, amig nem lesz montid, kölcsönadom a pyxisemet. 100%-os állapotban van, menetkészen vár.