Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Mackó:részvétem,tudom k..va szar érzés....
Ha valamilyen alkatrész kellene írj,elég sok minden leledzik nekem is.
Rendõröknek szóltál? :D Gondolom a feljelentést megtetted.Tavaly elõtt egy nyomozó haverom is szólt,hogy mehetek kerót nézni a raktárukba,mert lebukott egy banda...miénk nem volt közte.Ezért javaslom mindenkinek akinek ellopják,menjen a policéra,mert ha valahol lefülelnek embereket és a keród leírása az adatbázisukban hasonlít a tiédre,akkor szólnak(bár lehet,hogy csak az ismerõsnek köszönhetem? ...)

Jaj Itózs....megállt bennem a keringés amikor olvastam..

Nefri nõkkel leszel?Barátnõd mit szól? ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Egyenlõre egyedül, ha pici sem gond, a kerókat majd elrakom valahova:D, csak ne legyen túl drága, meg tudnád adni a számát, vagy tudnál beszélni vele, erõs túlzással,de tegnapra kéne:(

Nekik is sürgõs. Már írtam bnõmnek, jelentkezek hamar. Kerók elférnek.
Ride 'n' roll

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Ketten kerestek v egyedül? Barátnõmék albérlõt keresnek, de az egy pici szoba.

Egyenlõre egyedül, ha pici sem gond, a kerókat majd elrakom valahova:D, csak ne legyen túl drága, meg tudnád adni a számát, vagy tudnál beszélni vele, erõs túlzással,de tegnapra kéne:(

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Valakinek nincs ismerõse pesten aki tud kiadó szobát, vagy albérletet 40ezer a plafon rezsivel együtt.

Ketten kerestek v egyedül? Barátnõmék albérlõt keresnek, de az egy pici szoba.
Ride 'n' roll

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Szerinted monden micro be volt hangolva?! Vagy úgy válogatták össze õket hangzás szerint??? Nyilván valamilyen cég karácsonyi reklám filmje.
Na mi lesz kedden, jössz?

Ha nem megyek fel pestre megyek, ami még nem dõlt el, attól függ mikor tudok albit nézni. Hova mennénk végül és hányan?

Sztem csak összeválogatták õket.Mert nem egyforma készülékek.

A monti
A városi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Szerinted monden micro be volt hangolva?! Vagy úgy válogatták össze õket hangzás szerint??? Nyilván valamilyen cég karácsonyi reklám filmje.
Na mi lesz kedden, jössz?

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Nefri, az a video vicc.
Ezt nézd meg:
Pesten, a Duna parton a Schönherz koliban a szoba világitással játszottak a villamosmérnök hallgatók. Ültek a parton egy laptoppal, és nyomtak egy entert.
Ez már irányitástechnika:)

Tudom,ott voltam én is a legultolsón, haveromék csinálták:D de azért ez is jó, és ezen nem a fény hanem a hang a lényeg.

A monti
A városi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Nefri, az a video vicc.
Ezt nézd meg:
Pesten, a Duna parton a Schönherz koliban a szoba világitással játszottak a villamosmérnök hallgatók. Ültek a parton egy laptoppal, és nyomtak egy entert.
Ez már irányitástechnika:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Pumpi: mit akarsz venni? Ma elment egy chain reaction-ös rendelés. Nekem, meg ma érkezett egy csomagom, de a cipõ amit rendeltem nagy lett, és a villára szerelhetõ sárfogóból is kell még rendelni. A mai rendelésrõl így lemaradtam, újat kellene indítani. 43 ezer felett viszont ingyen van a posta. Szóval nézz szét ott és ha van ami kell indíthatunk egy csomagot.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Valakinek nincs ismerõse pesten aki tud kiadó szobát, vagy albérletet 40ezer a plafon rezsivel együtt.

A monti
A városi

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Szombaton reggel megyek én is. (Bringázás helyett...)

Ha gondolod megbeszélhetünk egy idõpontot és mehetünk ketten. Elõfordulhat hogy nem árt egy segítõ kéz.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Én is sajnálom Mackó...az ilyen embernek el kellene törni az összes csontját a kezeiben és úgy a hátába állítani

bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy rákényszerüljön a lopásra, de az ilyet tényleg el kell kapni, és seggberugdosni, hogy leszokjon róla.

vagy hokiütõvel megkergetni:D

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
Én is sajnálom Mackó...az ilyen embernek el kellene törni az összes csontját a kezeiben és úgy a hátába állítani :@
Zsolti:ha mégis meggondolnád magad ,hogy megvedd az új kerekeket,vagy felnit ,akkor írjál!! (:

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Mackófelsõ!
Részvét a bringád miatt.

Ez azért durva...

Izomtéridõninja-geológus!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Szombat reggel ellátogatok majd a zsibire, nem sok esélyt látok rá, de hátha rátalálok a gépre. Van már ismerõsöm aki a zsibin találta meg a lopott keróját.

Szombaton reggel megyek én is. (Bringázás helyett...)
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Mackó: részvétem a keródért! Egy 20"-os Merdia vázat, fejcsapággyal, teleszkóppal, kormánnyal, stucnival, hajtással, v-fékkel, kerekekkel tudok adni kölcsön szívesen (a padláson porosodik csak...), amíg össze nem raksz egyet! (váltók, váltókarok, lánc, hátsó sor kell rá és mehet is)

Itózs: valószínûleg az lehet, amit te is mondasz és bekeverem a maraton emlék maratonjával :) Egy a lényeg, azon a TT-n nagyon jól éreztem magam, még ha az eleje "kabbef*szom" jellegûre is sikerült (nefri emlékszel még?:)), de mindenképp ismétlésért kiált a dolog:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

aztamindenit!

nitro: milyen magellan a tied, és hol próbálkoztak, milyen utcán?

Narancssárga-fehér Pyxis Team, amivel tavaly mentem maratonokon lehullott alkatrészekkel. A ház pedig a Hortobágy utcán van, egy átlagos 10 emeletes a Dózsa György általános suli mellett.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Most így hirtelen stücni-t tudok adni és gumit. Ja és nyerget is + markolatot!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Mackó részvétem. Ami Mazsié volt magellan váz odaadom szívesen, van benne nyeregcsõ, hajtómû. Dani

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó, amig nem lesz montid, kölcsönadom a pyxisemet. 100%-os állapotban van, menetkészen vár.

Köszönöm - és mindenkinek azt, amit írt - de ameddig nincs biztonsági zár+még1 a tároló ajtaján, a megmaradt 3 bringánkat is fölhoztuk a lakásba.

Akkor tehát ide is:
2009. január 5-7 között Debrecenbõl, a Vezér utcai lakásunk tárolóhelyiségébõl ellopták a kék-fehér színû Magellan Pyxis Team kerékpáromat.
Felszereltsége:
Rock Shox J3 SL teló, XT váltó, LX átdobó.
LX párhuzamos elsõ- és XTR párhuzamos hátsó fékek.
Stucni, kormány és nyeregcsõ: Ritchie.
Hajtókar: STX RC.
Egyebek a mellékelt fotókon.
(A fotók korábban készültek, a felszereltség azóta változott.)

Különös ismertetõjele, hogy fõleg a láncvilla és a felsõcsõ jellegzetesen kopott (mert h használom...)
Ha valaki látná, vagy megvételre kínálják, hívjon a (70) 310 1617, (20) 553 1321 számon!

Gyári száma (alul, a középagyon): 1002690043 és A2188PXSA

http://kepfeltoltes.hu/view/080531/Magellan_Pyxis_Team_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090107/Magellan_Pyxis_Team_2002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090107/Gyari_szamok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezen kívül elloptak egy Schwinn-Csepel 2003-as nõi kerékpárt is, fotó errõl nincs, a gyári száma: GSG2E00775
Twelve times ironman